*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

παρα-ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πάλι κατηγορούμενος ο Μπένης στο Τριμελές; Στις 5-3-2019;

22 Ιουνίου
*Αλήθεια ή ψέματα; Ότι ο κύριος Δημήτρης Μπένης εκτός από τη γνωστή υπόθεση με την πινακίδα του STOP για την οποία κατηγορείται για εξαπάτηση δικαστηρίου και είναι κατηγορούμενος με κολλητό του συγκατηγορούμενο για βεβαίωση που έδωσε ενώπιον συμβολαιογράφου σε αστική υπόθεση, θα καθίσει κατηγορούμενος και στην υπόθεση που αφορά τα CD του Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου στις 5-3-2019;
-Και στην οποία πήγαν για μαλλί και μάλλον βγήκαν…κατηγορούμενοι οι καταγγέλλοντες; Αλήθεια ή ψέματα;
……
*«Τυχερός» βέβαια ο Δημήτρης, γιατί μπορεί να θεωρείται μεγαλοδικηγόρος ο Θανάσης Ξυνίδης, είναι όμως φίλος του.
-Οπότε θα αγχώνεται όπως εγώ με τα… παράβολα…!
(σ.σ. Χιούμορ κάνω… Αν δεν έχεις και το λέει η ψυχή σου πας και μόνος στα ποινικά δικαστήρια…).
……
*Και η απορία  που μου εξέφρασε νοήμων αναγνώστης μου. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας Θανάσης Ξυνίδης πέφτει ρε Παπαδόπουλε στη λούμπα (σου) και θέλει με το… ζόρι να μας αποδείξει αναρτώντας συνεχώς φωτογραφίες μαζί τους, ότι είναι κολλητός με τους Δημήτρη Μπένη και Μανώλη Τσεπέλη. Το «εμπεδώσαμε»»… Δεν χρειάζεται να κοπιάζει τόσο για να μας πείσει…
-Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κόφτει και διαμαρτύρεσαι; Ο Θανάσης δεν απευθύνεται σε «ξεφτέρια» σαν κι εσένα, αλλά… πανήβλακες σαν κι εμένα που κάποτε τους πίστευαν και τους… ψήφιζαν!
-Είναι τόσο απλό το μήνυμα αυτών των φωτογραφιών… που δεν χρειάζεται καν να θυμίσω τι έλεγε ο Θανάσης για τον Τσέπελη, μέχρι από κατήγορος να εξελιχθεί σε… δικηγόρος του!
……
*Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές με προειδοποίησε χθες ο Κώστας Ζαγναφέρης επειδή οι «ερωτήσεις» μου τον «ενοχλούσαν», ότι θα μου κλείσει το… τηλέφωνο!
-Ποια ήταν η πλέον «ενοχλητική» ερώτηση;
-Αν επειδή έπαιρνε επί Χατζηευαγγέλου έργα στον Τόπειρο κι έβγαινε για… τσίπουρα μαζί του, ενοχλείται ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ που πήρε 60% ο Θωμάς Μίχογλου και τους «καθάρισε» όλους μαζί στη συσκευασία του ενός στον Δήμο…!
……
*Παράπονο. Αυτό το θα σου «κλείσω» το… τηλέφωνο δεν μου το είπε ούτε ο… Στάθης Γιαννακίδης.
-Καθότι αυτός τουλάχιστον πλην του Σιδηρόπουλου και του Συληγαρδάκη δεν βγαίνει σε κανέναν άλλο δημοσιογράφο…
-Οπότε πλην του Παυλικιάνου δεν παραπονιέται κανείς άλλος.!
……
*Κρίμα. Εκεί που ζητούσα από τον Δημήτρη  Μπένη στο δικαστήριό μας να φέρει εκτός από την κυρία  Ελένη Κίτσου και τον Σώρρα, τον πιάσανε τον Αρτέμη ντυμένο σαν… παπά και τον οδήγησαν με χειροπέδες στη φυλακή!
-Τουτέστιν ατύχησα…!
-Έχασα μια ακόμη ευκαιρία να «ξεφύγω» κι εγώ από την μετριότητά μου και να γίνω… διάσημος!
……
*Αν κατάλαβα καλά από τις δηλώσεις του Μιχάλη Πουσπουρίκα σε τοπικό έντυπο, «από 9 Μαΐου είχε ενημερώσει όλα τα μέλη της Επιτροπής του Χατζιδάκειου ότι θα έδινε τον Πολυχώρο για… δείπνο στα μέλη των ΑHEPA και αυτοί ή το ξέχασαν ή το…παρέβλαψαν», θα απευθύνεται στον γιατρό Ι. Καμαρίδη που είχε το θάρρος να διαχωρίσει τη θέση του από το… «ταβερνείο» ο Μάνος!
-Κι άντε ο γιατρός δεν θυμόταν ότι πήρε το email του Πουσπουρίκα, ο… Πασχάλης Λύρατζης; Που επίσης είπε ότι δεν γνώριζε και δεν ενημερώθηκε; Κι αυτός αμνησία έπαθε;
……
*Κι ένα αφελές ερώτημα. Αληθεύει ότι μέλος των εξαιρετικών φιλάνθρωπων κυρίων, έχει τιμωρηθεί για… ενδοοικογενειακή βία;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »