*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! 150.000 ευρώ μόνο για καλλιτέχνες στο Φεστιβάλ ΑΡΔΑΣ 2018! Και μιλάν για τον Λύρατζη...

13 Ιουνίου
*Κάποιοι τολμάνε και μιλάνε για τον Πασχάλη Λύρατζη και τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού και των Γιορτών Π. Πόλης, όταν στο Φεστιβάλ Άρδα (σ.σ. Με εισιτήριο μάλιστα οι εκδηλώσεις…), ο Δήμος Ορεστιάδας πληρώνει μόνο για τους Καλλιτέχνες 150.000 ευρώ συν ήχο, συν οδοιπορικά κλπ.
……
*Βέβαια θα μου πείτε όταν με τόσα λεφτά φέρνεις την Πάολα, ή την Ασλανίδου, την Άλκηστης, τον Ρουβά κλπ.
-Γιατί σου φαίνονται πολλά οι 150.000 ευρώ όταν ο Φανουράκης επί Λάκη Στυλιανίδη χρέωνε τον Δήμο μόνο για την συναυλία της Emma Shapplin στο «Φ. Αμοιρίδης» περίπου 75-80.000 ευρώ!!!
……
*Και μια και μιλάω για τον Μεγάλο Αρχηγό της Κοινωνίας Δημοτών, να μην τον ρωτήσω τι θα γίνει με την «περίπτωση» του νεαρού Μιχάλη Ρεκάρη, τον οποίο έβαλε στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού αλλά δεν πατάει ποτέ στις συνεδριάσεις;
-Όπως στη χθεσινή για παράδειγμα ή όπως και στην προηγούμενη;
……
*Καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος ενδεχομένως επειδή παίζει μουσική τα βράδια σε διάφορα μαγαζιά, μπορεί να του είναι νωρίς οι συνεδριάσεις (14.30) και να μην μπορεί να σηκωθεί τα… μεσημέρια!
-Γιατί λοιπόν δεν έρχεται στη θέση του ο ίδιος ο Φανουράκης ή γιατί ο ίδιος ο Ρεκάρης δεν ειδοποιεί να έρχεται τουλάχιστον ο… αναπληρωματικός του; Ένα απλό αφελές ερώτημα….
……
*Αθώοι χθες από το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της περιόδου εκείνης (σ.σ. Τον Οκτώβριο του 2013 είχε γίνει η καταγγελία Τσιτιρίδη), για το θέμα της γνωστής Αποθήκης στο πρώην δημοτικό σχολείο της Πεζούλας.
(Πλήρες ρεπορτάζ στη σελίδα 5).
……
*Άλλα τον ρωτάς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη κι άλλα σου… απαντάει, όταν δεν θέλει να απαντήσει…! Άπαιχτος…!
(Και με το «τσιγκέλι» βέβαια σου δίνει πάντα τις υποτιθέμενες απαντήσεις του…).
……
*Ήρθε ο Μέτιος στη Ξάνθη, επισκέφθηκε εκτός από κάποια έργα στην πόλη και την Σταυρούπολη κι ο Ζαγναφέρης αντί να φροντίσει με τον… «απασχολούμενο» ειδικό του σύμβουλο να βγάλει ένα δελτίο τύπου (σ.σ. Ναι στον Παπαχαβιάρη αναφέρομαι…), άφησε να αιωρείται ότι ο Περιφερειάρχης δεν τον προσκάλεσε και πήγε μόνο με τον… Νίκο Ευφραιμίδη!
-Από τον Μιχάλη Αμοιρίδη τα πήρε αυτά τα «χούγια»;
……
*Και στο φινάλε, ο Παπαχαβιάρης αν δεν μπορεί να συντάξει ούτε μια απάντηση της ΝΟΔΕ (αν και γραμματέας…) ή ένα δελτίο τύπου του Ζαγναφέρη…!
-Τι μπορεί να κάνει;
-Να κάνει τον μεσάζοντα εταιρειών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην…Ινδική Κάνναβη; Λέω…
(σ.σ. Αλήθεια, με αυτήν την πραγματικά γελοία ιστορία τι γίνεται κύριε Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης; Διότι ενώ υποτίθεσαι είσαι κατά της Ινδικής Κάνναβης, παράλληλα βγαίνεις και πανηγυρίζεις ότι θα φέρνεις…επενδυτές της!)
……
*Οι άνθρωποι από την Κοτύλη και τις Σάτρες χθες, πάρκαραν στην αυλή του Ορφανοτροφείου, έκλεισαν και κάποιους που δεν μπορούσαν να βγουν και μετά... άρχισαν να φωνάζουν κιόλας!!!
-Και οι πόρτες εκεί που κλείσανε για λίγες ώρες, ξανανοίξανε…!

(Σ.Σ. Μήπως κύριε Τάσο Θεοδωρίδη το παρατραβάς λίγο και σου επαναλαμβάνω ότι εσύ θα εκτεθείς στο τέλος και πάλι, αν ξανασυμβεί κάτι δυσάρεστο στο συγκεκριμένο χώρο;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »