*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

See Through Οι φωτογραφίες που ενόχλησαν περισσότερο τους...ΓΑΠίτες! Και όλες οι τελευταίες ειδήσεις...

07 Μαΐου
Ο σκαντζόχοιρος και ο… σαρακατσάνος, μαξιλάρι δεν γίνονται! 
Γίνονται όμως… Καραμανλικοί!!! (Σ.Σ. Και ιδίως όταν πρόκειται για πρώην… ΔΗΑΝίστες!)
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Το «ακούσαμε» κι αυτό… Πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με… «χουντικές» καταβολές και πολλά κόμπλεξ και μάλιστα  σε συνεργασία με… μασονικά (!) στελέχη της Ν.Δ, διαφημίζει δεξιά και αριστερά ότι θα μας… «εξοντώσει»!
Βέβαια έχουν γνώσει οι φύλακες, διότι ο συγκεκριμένος κύριος το μόνο που ξέρει στη ζωή του, είναι να δουλεύει πάντα στο… «παρασκήνιο»!
……
*Το χειρότερο απ’ όλα; Μα τα ψέματα που λέει σε κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκτός του ότι δεν μπορεί βέβαια να κρύψει την «εμπάθειά» του, εκθέτει και το κόμμα του, αφού έκανε «συμμαχίες» και τοπικά ακροδεξιά στελέχη της Ν.Δ. κατά το γνωστό, ο εχθρός του εχθρού μου… φίλος μου! Σύντομα νεότερα…
……
*Δικαίωμα του κυρίου Ζαγναφέρη, του κυρίου Πασχάλη Λύρατζη, του κυρίου Δημαρχόπουλου…
-Όσοι αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και μη τους ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ και τους ΥΒΡΙΖΟΥΝ δημόσια, περιχαρείς μετά να πηγαίνουν μαζί τους για… τσίπουρα ή καφέδες ή ούζα…!
……
*Εμένα όποιος με χλευάζει και με καθυβρίζει και μάλιστα δημόσια για να βγάλει κόμπλεξ ανασφάλειες, φθόνο, ζήλεια και σύνδρομα και να κάνει επίδειξη τσαμπουκά… Απλά δεν είναι φίλος μου, του κόβω την καλημέρα και ας πορευτεί με τα κόμπλεξ και τα ψυχολογικά του. Τελεία και παύλα.
……
*Ερώτημα κρίσεως. Πως και δεν ήταν παρών στο τραπέζι του Καραμανλή στη Ξάνθη όπως και στον Ίασμο το βράδυ του Σαββάτου, ο Μιχάλης Αμοιρίδης; Τον «έκοψαν» ο Μέτιος, ο Ζαγναφέρης ή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;

Μαχαιρώθηκε Έλληνας δημοσιογράφος στη Λισαβόνα
Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται στη Λισαβόνα στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού της Eurovision δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.
Όπως μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο, ο δημοσιογράφος δέχτηκε την επίθεση το πρωί της Δευτέρας, στο δρόμο πηγαίνοντας προς το στάδιο που θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός.
Ο δημοσιογράφος δέχθηκε την επίθεση σήμερα το πρωί στο δρόμο προς στο στάδιο. Άγνωστοι κινήθηκαν εναντίον του για να τον ληστέψουν και ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η ελληνική αποστολή στη Eurovision συνεργάζεται με τις αρχές της πόλης για την ανεύρεση των δραστών της επίθεσης.

Συνελήφθη 40χρονος Βούλγαρος στο Τυχερό Έβρου 
με  Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη την Παρασκευή (4-5-2018) το πρωί, στο Τυχερό Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για τα αδικήματα της κλοπής και της παροχής συνδρομής στην διάσχιση των βουλγάρικων συνόρων σε μη Βούλγαρους υπηκόους, σύμφωνα με το βουλγάρικο ποινικό κώδικα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.
Σύλληψη 23χρονης στη Ξάνθη για πώληση ναρκωτικών! 
Τώρα πουλάν ινδική κάνναβη κι επάνω στη γέφυρα του… Κόσυνθου!
Συνελήφθη το Σάββατο (5-5-2018) το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 23χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών. 
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη (σ.σ. Το ραντεβού μάλιστα των αστυνομικών, κλείστηκε με… tablet από το διαδίκτυο, στη γέφυρα του Κόσυνθου!), διότι πούλησε σε αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 202,1 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και ένα tablet.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 
Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι σε χωριό της Ροδόπης για κλοπή 2 δικύκλων
Συνελήφθησαν την 5-5-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, τέσσερις ημεδαποί, δύο 16χρονοι, μία 16χρονη και μία 13χρονη, διότι εντοπίσθηκαν να κατέχουν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, τις οποίες όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει την 3 και 4-5-2018, από χωριό της Ροδόπης και την πόλη της Κομοτηνής, αντίστοιχα. Τα δύο δίκυκλα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης 3 διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Αχτσιόγλου: Αλλάζουμε εντελώς τη λογική των προστίμων 
για την αδήλωτη εργασία
«Την επόμενη εβδομάδα θα φέρουμε ένα νομοσχέδιο στη Βουλή που αλλάζει εντελώς τη λογική του προστίμου για την αδήλωτη εργασία» δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
 «Μέχρι τώρα, η λογική ήταν αμιγώς εισπρακτική και τιμωρητική ως προς τον εργοδότη που παραβίαζε τη νομοθεσία. Για έναν αδήλωτο εργαζόμενο, το πρόστιμο που επιβαλλόταν στην επιχείρηση, ανερχόταν στα 10.500 ευρώ. Αυτό που εισηγούμαστε, είναι μία συνολική αλλαγή, ώστε να επικρατήσει μία λογική δικαιοσύνης προς τον εργαζόμενο που ήταν αδήλωτος» σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου, διευκρινίζοντας ότι το πρόστιμο θα μειώνεται σημαντικά, εφόσον μεσολαβήσει πρόσληψη του εργαζομένου ο οποίος ήταν αδήλωτος.
Ερντογάν: Η Άγκυρα ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ
Η Άγκυρα ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ, δήλωσε την Κυριακή ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνοντας το μανιφέστο του ενόψει των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στις 24 Ιουνίου.
Μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν είπε ότι οι εταίροι της Τουρκίας στην Ευρώπη ωστόσο δεν δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα για το ζήτημα.
Ο Ερντογάν είπε επίσης ότι το νέο προεδρικό σύστημα, το οποίο θα ισχύσει μετά τις εκλογές, θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία και υποσχέθηκε χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού.
Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της μετά τις δύο που προηγήθηκαν: "Δεν θα σταματήσουμε να περιορίζουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Θα προσθέσουμε και νέες (επιχειρήσεις) στην "Ασπίδα του Ευφράτη" και στον "Κλάδο Ελαίας".
Οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για νέες αποστολές", είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις δύο επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η χώρα στη Συρία.

Αλεξανδρούπολη: Ένα τόνο ακατάλληλα όστρακα κατάσχεσε το λιμενικό
Συνολικά 1.049 κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τις βραδινές ώρες της Κυριακής 6 Μαΐου, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 36χρονο, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ύποπτων οστράκων. Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω όχημα 63 σάκους με όστρακα των ειδών ''αχιβάδα'' και ''κυδώνι'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους 1.049 kg, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »