*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Μήπως ο Δήμαρχος της πόλης λέγεται...Κατερίνα Μανά;

07 Μαΐου
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, 
ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ… ΔΗΜΑΡΧΟ!
Δεν είναι δυνατόν από 23/3/2018 να περιμένουν Κέντρο Πολιτισμού και Σύλλογοι την κυρία Μανά, να απαντήσει για τα… αυτονόητα!
Αν λοιπόν δεν μπορούν να «επιβληθούν» στην διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης, Δήμαρχος (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος) και Αντιδήμαρχοι (Κυριάκος Παπαδόπουλος και Θωμάς Ηλιάδης) προκειμένου να γίνουν τα… αυτονόητα, ας παραιτηθούν κι ας κάνουν…
-Δήμαρχο Ξάνθης την κυρία Μανά!!! Έτσι απλά…
ΧΩΡΙΣ ΤΟ «ΧΡΙΣΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ Ο ΜΕΤΙΟΣ
Ας είμαστε ειλικρινείς... Ο Χρήστος Μέτιος με σταυρό (ο ίδιος) και χωρίς χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε απλός Περιφερειακός σύμβουλος…
Χωρίς έργο, χωρίς πολιτική σκέψη και έμπνευση, ο Μέτιος που μέχρι χθες έριχνε λάσπη στον «Μαχητή» και τον εκδότη του, ισχυριζόμενος μέσα από φερέφωνά του πως «μας βάζει πολιτικό… γραφείο» και του επιτιθέμεθα, έφτασε στο σημείο όχι μόνο να βγάζει… φωτογραφίες με τον Καραμανλή και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά και να τους… εγκωμιάζει από το fb!
-Όλα δηλαδή στο βωμό των πολιτικών του συμφερόντων!
(σ.σ. Και βέβαια, δεν φταίει μόνο ο ίδιος για αυτήν την υποκρισία, αλλά και ο Ευριπίδης… Που επίσης χρησιμοποιεί τον Μέτιο, για να το παίζει σε δύο…ταμπλό! Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…).

Πρώτα ο… «καυγάς» και το «σκυλοβρίσιμο» 
και μετά… οι «χαρούλες» και οι… «selfies»!
Με ποιόν να γελάσει κανείς πρώτα; Με τον Κώστα Ζαγναφέρη ή με αυτόν που λίγα λεπτά πριν τον… «σκυλόβριζε…» και του έβαζε τις… «φωνές» στη συνέντευξη τύπου με τον καθηγητή κ. Ραψομανίκη ενώπιον όλων κι όσοι είδαν το περιστατικό από την τηλεόραση και τον «καυγά», έκαναν τον… σταυρό τους;
-Με κανέναν από τους δυο και αντίθετα θα πρέπει να τους πάρουμε και τους δυο στα σοβαρά… μακριά όμως από μας.
-Γιατί μετά το τέλος της συνέντευξης, βγήκαν για… καφέ μες την καλά χαρά και οι δυο, αφιερώνοντάς την μάλιστα στους…εχθρούς τους!!! (σ.σ. Εχθρός εγώ με τον Ζαγναφέρη;… Και ποιοι είναι οι φίλοι του; Ο Τσιλιγγίρης με την εκ Κομοτηνής εκλεκτή του Μέτιου; Ή ο Φανουράκης που καταψήφισε δυο φορές τις αιτήσεις του Συλλόγου Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής;).
 -Κάτι παρόμοιο δηλαδή που έγινε και με τον Μίχογλου  στην πλατεία και παλιότερα με τον Δημήτρη Μπένη στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής…!
Έτσι έμαθαν βέβαια, έτσι λειτουργούν και με γειά τους και χαρά τους!
-Καθαρές λοιπόν κουβέντες και δικό τους θέμα πρώτα να σκυλοβρίζονται και μετά να κάνουν… selfie!
-Εμάς όποιος μας προσβάλει και μάλιστα δημόσια, απλά… καληνύχτα! Να μάθει να «μαλώνει» και να βγάζει τα απωθημένα του, στον… εαυτό του!
-Και στην ευχή του Θεού…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »