*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ραγιζει η καρδιά μου...Ο Βασίλης Δήμας στο My club

22 Μαΐου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Μαΐου το βράδυ στο υπέροχο My club, το καλύτερο club και με διαφορά στη Βόρειο Ελλάδα… για την πρώτη για φέτος live συναυλία του δημοφιλούς νεανικού συγκροτήματος «Kings».
……
*Στο live των «KINGS» το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο MY Club, εμφανίστηκε και ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης, άνευ συνοδείας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν εκ των επιχειρηματιών του My, τον Νίκο Πετράκο, για τα επόμενα live events που αναμένονται φέτος το καλοκαίρι στο δημοφιλές club της πόλης μας!
……
*Να και ο Γιάννης Τσαγκάλας με ανανεωμένο Look και… νέα γυαλιά οράσεως το Σάββατο το βράδυ στο My club, να παρακολουθεί με μεγάλη προσήλωση από το bar την εκπληκτική συναυλία των KINGS!
……
*Ανάμεσα στα αναμενόμενα live του My Club είναι και αυτό με τον γνωστό τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Βασίλη Δήμα, ο οποίος έρχεται αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου!
-Ο Βασίλης Δήμας, τη χειμερινή σαιζόν, τραγουδούσε μαζί με τον «δικό» μας Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη στο «Θέμα Live» στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βόρεια Ελλάδα!
……
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε όμως και το Live της ταλαντούχας Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Η Μάνια, πλαισιωμένη από την ορχήστρα της, τον στενό συνεργάτη της μπουζουξή Ανέστη Χατζημεστή αλλά και τον… πληκτρά της, διασκέδασε με τα τραγούδια της όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
……
*Ποια ήταν όμως η έκπληξη το Σάββατο το βράδυ στο live της Μάνιας στο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Μα η παρουσία του αγαπημένου Ξανθιώτη DJ, Κώστα Σπυριάδη, ο οποίος έδωσε «παράταση» στις διακοπές και την παραμονή του στην πόλη μας, αφού ακόμα δεν αναχώρησε για την Ολλανδία, μόνο και μόνο για να ζήσει και άλλες ευχάριστες στιγμές στο αγαπημένο του… ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
……

*Ιδού και η Λένα Φερεσιάδου με τον επί των δημοσίων σχέσεων του ΚΥΤΤΑΡΟ τον τρομερό Τάσο, το Σάββατο το βράδυ στην είσοδο του Ελληνάδικου να υποδέχονται τον κόσμο που έσπευσε να διασκεδάσει με το live της Μάνιας Ασλάνογλου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »