*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Η Εμπορική έκθεση του Μέτιου, η επίθεση Καραλίδη και νέος γραμματέας ΝΟΔΕ ο Παπαχαβιάρης!

22 Μαΐου
Μπροστά πηγαίνει ο Αρχηγός και…πίσω του ο Κιατίπης!
(Η αρχή το… ήμισυ του....τι θα επακολουθήσει στην νέα ΝΟΔΕ...)
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Διαφημιστική Εταιρεία από Αθήνα επέλεξε ο Χ. Μέτιος για την διαφήμιση της Εμπορικής Έκθεσης ΑΜ-Θ…
Μπράβο κύριε Περιφερειάρχη, στηρίζεις στο έπακρο τον τόπο που Διοικείς…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «Φωνή της Ξάνθης»)
-Μπορεί μετά τις εκλογές να θέλει ο άνθρωπος να μετακομίσει στην… Αθήνα!
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Χουβαρνταλίκια Μέτιου. 15.000 ευρώ στην ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής για τα ημερολόγια και 100 ευρώ για τις φιλικές του εφημερίδες στη Ξάνθη….
-Εμπορική Έκθεση Θράκης ή Εμπορική Έκθεση Μέτιου; (σ.σ. Αλήθεια στην έκθεση θα υπάρχουν και μηχανήματα εντόπισης…χρυσού;..)
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Σεμνά και Ταπεινά του «Μ»)
-Κύριε Ζαγναφέρη… Μια απάντηση;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Με δέλεαρ δυο ημερήσιες εκδρομές στη Θάσο και στη Σαμοθράκη, ο Μέτιος ήθελε να… ελκύσει τον κόσμο να επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης! Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…
…….
*Καλά δεν ήξερε ο Γραβάνης (Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης), δεν ρώταγε τουλάχιστον τον Στέλιο Μωραϊτη να μάθει πως διοργανώνονται οι Εμπορικές εκθέσεις;
(σ.σ. Αλλά κι αν δεν ήξερε, ευκαιρία να ‘ρθει στις Γιορτές Π. Πόλης και να δει τι θα γίνει με την Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση της Ξάνθης στο Γήπεδο του ΑΟΞ. Και να φέρει μαζί του και τον Μέτιο με την Αλατζά…)
……
*Όλοι οι παλιοί (της αντιπολίτευσης) σύσσωμοι ανακοινώνουν από τώρα ότι θα είναι… παρόντες στις επόμενες εκλογές! Με πρώτους μάλιστα τους… Φανουράκη - Ανταμπούφη!
Και με τον δεύτερο ήδη σε… ρόλο υπαρχηγού του Τάσου Τεφρωνίδη!
Θα (ξαναΣΩΘΕΙ) δηλαδή η… Ξάνθη!
……
*Όπως αναμένονταν, τις διαφημίσεις της Έκθεσης πήραν όλα τα ΜΜΕ που λιβανίζουν τον… Περιφερειάρχη - παρεΑΡΧΗ παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το ΠΑΣΟΚ!
(σ.σ. Ότι συνέβαινε δηλαδή επί Γιαννακίδη - Καραλίδη και Αείμνηστου Γ. Παυλίδη, οπότε τι την ψάχνεις; Όποιος θεωρεί  ότι αυτό που κάνει ο Μέτιος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ του κάνει μια μήνυση όχι μόνο για παράβαση καθήκοντος αλλά και για  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσίας και τελειώνει! Δεν θα λέμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια…).
ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ 
ΣΤΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΕΙΟ ΚΑΤΑ ΜΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ. ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ
Σκληρή επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου αλλά και του Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης του Χατζιδάκειου στη Ξάνθη Μιχάλη Πουσπυρίκα εξαπέλυσε με σκληρές δηλώσεις του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας και της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αν δεν ήταν η διοίκηση Γιαννακίδη-Καραλίδη να ενταχθεί το συγκεκριμένο έργο στα προγράμματα ΕΣΠΑ ουδέποτε θα μπορούσε να υλοποιηθεί.
Καταπέλτης ωστόσο και κατά του Προέδρου Διαχείρισης του Πολυχώρου Μάνος Χατζιδάκις στη Ξάνθη Μιχάλη Πουσπουρίκα ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο Φώτης Καραλίδης αφού όπως αποκάλυψε, ουδέποτε στα 3.5 χρόνια που ήταν ο ίδιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης  ο κύριος Πουσπουρίκας, έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο κτίριο ενώ τώρα καπηλεύεται το έργο που υλοποίησε η διοίκηση Γιαννακίδη - Καραλίδη κατά την τετραετία 2010-2014.
Παράλληλα κατήγγειλε τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο για την απραξία του και αδιαφορία του και για το Μέγαρο Μουσικής στη Κομοτηνή το οποίο παρά τις εξαγγελίες του, εγκατέλειψε στην τύχη του.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!
Ο Νίκος Κιατίπης δυστυχώς «διακωμώδησε» τη Νέα Δημοκρατία! 
Έκανε γραμματέα τον… Παπαχαβιάρη!
Δυστυχώς ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Νίκος Κιατίπης, το μόνο που κατάφερε με την διανομή των διαφορών αξιωμάτων ορίζοντας τον… Παπαχαβιάρη γραμματέα του κόμματος αλλά και το να ανακοινώνει ότι το γραφείο θα είναι ανοιχτό... δυο ώρες την ημέρα, το μόνο που κατόρθωσε ήταν να «διακωμωδήσει» το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!
Ιδού και όλη η σύνθεση:
-Αντιπρόεδρος: Πασχάλης Λύρατζης – Υπεύθυνος Επικοινωνίας
-Αντιπρόεδρος: Μιχαηλ Πατεράκης – Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού
-Γραμματέας: Χρήστος Παπαχαβιάρης
-Ταμίας και Υπεύθυνος Γραφείου: Στέφανος Μήτσιος
-Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Φερτούν Χασάν Ογλού
-Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας: Ελένη Σισμάνη
-Υπεύθυνη Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων: Δέσποινα Σταμπουλή
-Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: Ελένη Κομματίδου
-Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα: Δημήτριος Αραμπατζής  Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι τα γραφεία της Οργάνωσης επί της οδού Περγάμου 1 (Πλατεία Ελευθερίας) μέχρι την 30η Ιουνίου 2018, θα παραμένουν  ανοιχτά  κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη  και  Παρασκευή  από  τις  10 μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
(σ.σ. Δυο ώρες ημερησίως για τρεις μέρες εβδομαδιαίως…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Κιατίπη και μόνο που το αναφέρεις…)
Ενημερωτικές συσκέψεις των Κτηνοτροφικών Συλλόγων ΑΜΘ
Ενημερωτικές συσκέψεις διοργανώνουν από χθες οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜΘ στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων, με τη συμμετοχή των βουλευτών, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων των Δήμων και φορέων που εμπλέκονται με την κτηνοτροφική παραγωγή.
Βασικό θέμα των συσκέψεων των κτηνοτροφικών συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι:
 -οι συνέπειες για την Ελληνική Κτηνοτροφία από τη ραγδαία πτώση των τιμών παραγωγού στο αιγοπρόβειο γάλα και κρέας
 -αιτίες και αφορμές της πτώσης
 -τρόποι και προτάσεις για την αντιμετώπισή της.
Χθες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν στη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.
Οι αντίστοιχες ενημερωτικές συσκέψεις στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες και μόλις προγραμματιστούν θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »