*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Οι Kings live το Σάββατο στο My club

16 Μαΐου
*Ξεκινάνε τα καλοκαιρινά live events στο My Club!!!
-Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, έρχονται για το πρώτο live του φετινού καλοκαιριού οι τρομεροί «KINGS»!!!
Οι KINGS που έκαναν την εμφάνιση τους τον Ιούνιο του 2012 με το πρώτο τους single με τίτλο "Για Μια Φορά», κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική μουσική βιομηχανία, δημιουργώντας πολύ μεγάλες επιτυχίες και έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους αρκετές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της δισκογραφίας. Κατέκτησαν πολλές φορές την κορυφή των ραδιοφωνικών charts. Δημιούργησαν πολύ προσεγμένα και πρωτόποριακά music videos.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 25410 73536
Είσοδος: 5€ με κρασί ή μπύρα
Doors Open at: 23:00
……
*Εντωμεταξύ, μια βραδιά νωρίτερα και συγκεκριμένα αυτή την Παρασκευή 18 Μαϊου, το No.1 mainstream party ξεκινάει την καλοκαιρινή του σεζόν από τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Ξάνθης!!!
-Το MyClub ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 00:00 και υποδέχεται το Big Bang και μαζί μ’ αυτό και όλους εσάς...
-Ρεζερβέ: 6940364165, 6932388390 & 2541073536
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30.
-Είσοδος 5€ μαζί με το ποτό.
……
*Και ο τρομερός Ξανθιώτης γυμναστής Γιάννης Παπουτσόγλου ήταν παρών το περασμένο Σάββατο το βράδυ στα 15α γενέθλια του «ΑΜΑΝ BAR» και του Ελληνάδικου «ΚΥΤΤΑΡΟ» και μάλιστα συνοδευόμενος από αιθέρια γυναικεία παρουσία!
……
*Η έκπληξη της βραδιάς όμως το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο γενέθλιο πάρτι του ΚΥΤΤΑΡΟ, ήταν όταν μπήκαν μέσα στο bar όλα τα παλιά αστέρια του πρώην «ΑΜΑΝ BAR» με επικεφαλής τον δημοφιλή barman Παναγιώτη Παπαχρήστου και την Δέσποινα Χατζοπούλου και σέρβιραν ποτά στους φίλους και πελάτες του Ελληνάδικου!
……
*Όμως οι εκπλήξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν σταματάνε!!!
-Αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου επιστρέφει στο αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας, μαζί με τον μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή για άλλο ένα εκπληκτικό Live που θα μας μείνει… αξέχαστο!!!
-Να μη λείψει κανείς!!!
……
*Από αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο (βράδυ) και Κυριακή (μεσημέρι), για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν, το Ξανθιώτικο καλλιτεχνικό δίδυμο, Γιώργος Κουμουλίδης και η σύζυγός του επίσης τραγουδίστρια, Γεωργία Ταστσόγλου, η οποία επιστρέφει στο μουσικό σχήμα μετά από πολύ καιρό, θα εμφανίζονται Live στο RESTAURANT «Strougas» στο λιμάνι Κεραμωτής μαζί με τους μουσικούς τους Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και Γιάννη Αντωνίου στο σάζι!
..……
*Και τέλος, το άλλο Σάββατο 26 Μαΐου ο Γιώργος Κουμουλίδης μαζί με την Αυγή Τριανταφυλλίδου και τους μουσικούς τους Μάριο Κιοσσέ, Γιάννη Αντωνίου και Δημοσθένη Μαρινίδη θα κάνουν μια Live εμφάνιση σε καφέ μπάρ των Μαγγάνων!
-Τώρα πως θα προλάβουν να βρίσκονται ταυτόχρονα την ίδια βραδιά και στην Κεραμωτή, αυτό είναι ένα καλό ερώτημα!

-Τη φωτογραφία πάντως του Γιώργου με την Αυγή την αφιερώνω εξαιρετικά στον Μάκη Αρίφογλου!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »