*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Μαΐου

«Γαλάζιος» χαμός στο fb: Φανουράκης υβρίζων τους πάντες, γιατί έβγαλαν selfie με τον…Κώστα Καραμανλή!

08 Μαΐου
Τι θα ψηφίσει σήμερα (19.00) στο δημοτικό συμβούλιο για τον Κλεισθένη το «αγαπημένο» παιδί του Αυγενάκη; Μπρός γκρεμός και πίσω…Θ. Ξυνίδης!

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ!
*Ο Φανουράκης «χλεύασε» Μέτιο, Λύρατζη, Ιγιαννίδη,
Κριτσίνη, Στ. Μωραϊτη κι όσους έβγαλαν... selfie με τον Κώστα Καραμανλή, επειδή δεν προσκάλεσαν τον ίδιο και τον Σπύρο Τσιλιγγίρη στα γεύματα! 

Μπρος γκρεμός και πίσω…Θανάσης Ξυνίδης σήμερα για τον Μανώλη Φανουράκη! Την ίδια ώρα -ήδη στη Ν.Δ. τον θεωρούν «ξένο» σώμα- που συμπολίτευση και αντιπολίτευση περιμένουν τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να δουν πως θα τοποθετηθεί και τι θα ψηφίσει ο επικεφαλής (και νεόκοπος αγωνιστής της Ν.Δ. Μανώλης Φανουράκης…) στο θέμα του Κλεισθένη 1»!
Παράλληλα όμως,  πυρ και μανία είναι εναντίον του όλοι οι Καραμανλικοί και Νεοδημοκράτες, αφού εκτός του ότι ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ και τις δυο φορές την ανέγερση προτομής του Αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη, με αφορμή selfie που έβγαλαν στελέχη και μέλη του κόμματος με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη την περασμένη Κυριακή, βγήκε στο fb χλευάζοντας και καθυβρίζοντάς τους!!! Μάλιστα είχε το θράσος να εμφανιστεί και ως…τιμητής της κάθαρσης της Ν.Δ. στη Ξάνθη, αυτός που επί χρόνια «υπηρετούσε» το σύστημα Σγουρίδη-ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια άρχισε να αλλάζει πολιτευτές, κόμματα και δημοτικά ψηφοδέλτια με χαρακτηριστική …άνεση!!!
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι
Όπως είναι γνωστό το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα στις 19.00 με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη το παρακάτω:
«Συζήτηση και έκφραση απόψεων επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ»
Όπως είναι επίσης γνωστό, ήδη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο εκλεκτός του Φανουράκη στα Κεντρικά Λευτέρης Αυγενάκης, είναι ΚΑΤΑ του Καλλισθένη 1!!! Μάλιστα εφόσον εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι «οι δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα γίνουν με τον παλιό Νόμο»
Αντίθετα με άρθρο του πριν λίγες μέρες στο fb φανατικά υπέρ της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ και του Κλεισθένη Ι, εμφανίστηκε ο μέντορας του Μ. Φανουράκη κι αυτός που ουσιαστικά τον έχρισε αρχηγό και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης. Τίτλος του άρθρου του, «ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!»
-Τι θα κάνει λοιπόν σήμερα ο Φανουράκης; Ιδού η απορία…
ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ FB
Αυτήν την ώρα ωστόσο μέγα θέμα υπάρχει για τον Μανώλη Φανουράκη όχι μόνο για τους Καραμανλικούς αλλά και για τον…Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο που ήταν μάλιστα ο ΠΡΩΤΟΣ που έβγαλε selfie με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή το βράδυ της Παρασκευής σε μαγαζί του Ιάσμου μετά το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, κάνοντας το παρακάτω σχόλιο:
«Για τρεις ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.
Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και τις τρεις ημέρες της παραμονής του στη Θράκη, μετά από προσκλήσεις αντίστοιχα του βουλευτή Αναστάσιου Δημοσχάκη και των πρώην υπουργών Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Αλέξανδρου Κοντού, να περάσω ουσιαστικό χρόνο μαζί του, να τον ενημερώσω για τα θέματα της Περιφέρειάς μας και να συζητήσουμε για τρέχοντα πολιτικά και οικονομικά θέματα».
ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ
Αμέσως λοιπόν μετά τις δεκάδες selfie αλλά και την ενωτική ανάρτηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, έξω φρενών ο Μανώλης Φανουράκης (σ.σ. Αν και υποτιθέμενο στέλεχος της Ν.Δ. στη Ξάνθη), εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά πάντων, φωτογραφίζοντας πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στη Ξάνθη εξ’ αιτίας των εμμονών του όχι μόνο κατά του Δημάρχου αλλά και του περιβάλλοντος Αλέξανδρου Κοντού!
Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω:
Manolis Fanourakis
Άλλος για μια Selfie....???
Μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε...
Ευτυχώς οι εικόνες αποτυπώνουν κ την πραγματικότητα....
Η Ξάνθη πλέον έχει ανάγκη όσο τίποτα την επανεκκίνηση της...
Σε όλα τα επίπεδα...
Χριστιανοί και μουσουλμάνοι, όλοι μαζί Έλληνες πολίτες...
Για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας..
Η πόλη μας ΑΞΊΖΕΙ πολλά περισσότερα...
Κ οχι ανθρώπους που την έχουν κατατάξει στην τελευταία θέση σε όλη την Περιφέρεια και κάποιους που την έχουν οδηγήσει με τις επιλογές τους, στην εικόνα της εγκατάλειψης και των στοιχειωμένων κουφαριών.
XanthiRestart
Manolis Fanourakis Εδώ δεν έχει συνωστισμό στην ουρά...
Η σειρά ήταν μεγάλη για μία selfie επάνω...
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου  Ξάνθης και μάλιστα με την παραπάνω…φωτογραφία!!!
ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Μέχρι αύριο μπορώ να στέλνω αν θες
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Κάνοντας ωστόσο αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ο Μανώλης Φανουράκης με την δημοτική σύμβουλο Κ.Χαριτωνίδου ψήφισαν χθες ΚΑΤΑ και για άλλα δυο θέματα που χρήσουν ιδιαίτερου πολιτικού ενδιαφέροντος.
Αναλυτικά:
Συνεδρίασε την Δευτέρα 7 Μαϊου και ώρα 14.30 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης και συζήτησε τρία συνολικά θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Αίσθηση προκάλεσε το ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ με επικεφαλής τον Μανώλη Φανουράκη ψήφισε ΚΑΤΑ της υλοποίησης τριών εικαστικών παρεμβάσεων από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΔΠΘ καθαρά και μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους και εμπάθειας στο πρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.
Το θέμα ήρθε ως τακτικό στη συνεδρίαση με εισηγήτρια την Καλλιόπη Τζανόγλου και το καταψήφισε η παράταξη Κοινωνία Δημοτών (Φανουράκης-Χαριτωνίδου), με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει….εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας (Κ. Μανά), ενώ δεν απαιτείται κάτι τέτοιο!!!
Οι παρεμβάσεις αυτές αφορούν:
1.Την οδό Σάρδεων.
2.Δημόσιο  χώρο πλησίον της Δημοτικής Αγοράς (Στάση αστικών λεωφορείων)
3.Περιβάλλοντα χώρο Πλατεία Ελευθερίας!
Το θέμα τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία, όπως και η Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2016 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με εισηγήτρια την Πρόεδρο της Ποιότητας Ζωής Αλεξία Γκιρτζίκη.
Ομόφωνα αντίθετα πέρασαν τα δυο εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα που αφορούσαν αθλητικούς αγώνες που θα γίνουν από τον Ερυθρό Σταυρό στις 13/5 και αφετηρία την Κεντρική πλατεία και συναυλία του μουσικού συγκροτήματος UNDERHILL WEST  που θέλει να δείξει την δουλειά του και ισχυρίστηκε ότι η εκδήλωση γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως όμως είναι γνωστό, τύγχανε της ιδιαίτερης μεταχείρισης του κυρίου Φανουράκη, την περίοδο που ήταν ο ίδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »