*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Υποστηριχτής της Κάνναβη στη Ξάνθη και ο σύμβουλος του Ζαγναφέρη, ο...Παπαχαβιάρης!;

15 Μαΐου
*Ποιος είπε ότι δεν έχει και η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη θερμούς υποστηριχτές της  Ινδικής Κάνναβης…!
Έμαθα λοιπόν –αυτό τουλάχιστον διαδίδει ο ίδιος- ότι μετά από μεσολάβηση του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Χρήστου Παπαχαβιάρη, Βρετανική εταιρεία Ιδιωτικών Επενδυτικών Κεφαλαίων θέλει να επενδύσει στην… φαρμακευτική κάνναβη στη Ξάνθη!!! Και αναζητεί ενδιαφερόμενους να βάλουν τα… στρέμματα!
-Ερώτημα κρίσεως. Και γιατί δεν τους έστειλε στον Νίκο Χατζόπουλο ή στον Ηλία Λαζαρίδη;
……
*Στα δύσκολα τώρα. Το πώς προσλήφθηκε ο εν λόγω κύριος και μέλος της ΝΟΔΕ ειδικός σύμβουλος του Ζαγναφέρη, το ξέρει βέβαια ο ίδιος ο Κώστας Ζαγναφέρης που τον έχει κοντά του και «αλωνίζει»…!
Ποιος είπε όμως ότι και η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τον δικό της… Στάθη Γιαννακίδη;
…..
*Κουιζ. Τουλάχιστον τον προσκάλεσαν τον Παπαχαβιάρη οι σύλλογοι και Φορείς που οργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή την γιορτή για την Κάνναβη στη Ξάνθη; Ή τον… ξέχασαν;
(σ.σ. Ποιος ξέρει τι άλλο θα μάθουμε στο μέλλον για τον Παπαχαβιάρη… εκτός από την… (α)διαφάνεια με την οποία επί Παυλίδη τον πήρε ειδικό σύμβουλο ο Ζαγναφέρης και τον… βόλεψε αλλά… Σαρακατσάνικα! Κατά τα άλλα έχει το θράσος ο  Αντιπεριφερειάρχης να μιλάει για τις προσλήψεις ημετέρων στον ΣΥΡΙΖΑ… Για τις δικές του, τουμπεκί ψιλοκομμένο!).
……
*Μαθαίνω ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Δράμας εστάλη η διαγραφείσα από τον Δήμαρχο Ξάνθης κυρία Ειρήνη Πυρνάρη ως δικηγόρος και Πρόεδρος της ΝΕΦΕ!
-Μπορεί τοπικά να μην τα πάει καλά, έξω όμως «σκίζει»…! (Σ.Σ. Σε σημείο να φάει μαζί με τον Αντώνη Πασχάλη, (και τηλεοπτικό) άγριο κράξιμο στη Δράμα!
……
*Από τους πρώτους που πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής, ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης που πήγε πρωί - πρωί.
Αντίθετα γύρω στο μεσημέρι πήγε ο Τσέπελης, έκανε για λίγο χαβαλέ κι έφυγε τάχιστα, δηλώνοντας ότι ψήφισε… Λύρατζη!
(σ.σ. Πάλι καλά που δεν δήλωσε ότι τον έβγαλε κιόλας πρώτο τον Πασχάλη…).
……
*Κουιζ 2. Ποιος πολιτευτής της Ν.Δ. πηγαίνοντας να ψηφίσει στις εκλογές της Ν.Δ. την Κυριακή αργά το απόγευμα είπε με χιούμορ στους παρευρισκόμενους…
-Μήπως κατά λάθος ήρθα στις εκλογές για την ανάδειξη της… νέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ;
(Σ.Σ. Ευτυχώς είχε φύγει πάντως εκείνη την ώρα ο Δημήτρης Σαλτούρος…).
……
*Ατύχησαν κάποιοι στη ΝΕΦΕ (σ.σ. Να φταίει μόνο η Πελαγία Βώβου;) αφού για το συνέδριο έδωσαν στην 1η σε ψήφους Αλεξία Γκιρτζίκη 361 ψήφους, μη λογαριάζοντας ωστόσο τον…ξενοδόχο, αφού σωστή η καταμέτρηση έδειξε τελικά 389 ψήφους!
-Τι άλλο θα δούμε…
…….
*Κάποιοι «κακεντρεχείς» διαδίδουν ότι ο «αυτόκλητος» πολιτευτής του κόμματος Κώστας Τριανταφυλλίδης στήριξε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Κεσίσογλου μαζί με τον Διονύση Βώβο και γι’ αυτό ο Κυριάκος ήρθε… τελευταίος, αλλά εγώ με τίποτα δεν βάζω την… υπογραφή μου ότι έγινε έτσι!
Όπως δεν βάζω την υπογραφή μου και ότι οι αδελφοί Παράσχος και Μπάμπης Ευστρατίου έβαλαν το «χεράκι» τους  στις εκλογές στηρίζοντας Κυριάκο…

-Διότι όσα ψηφοδέλτια μοίρασαν, έγραφαν επάνω μόνο… Κιατίπης, Λύρατζης  και Πατεράκης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »