*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Ανω-κάτω" οι Νεοδημοκράτες στη Δράμα λόγω....Μέτιου, Αντώνη Πασχάλη και Ειρήνης Πυρνάρη!

15 Μαΐου
Ο καλός, ο κακός και ο… άνετος!
(Το μπλέ σακάκι του Λύρατζη με το μπλέ παντελόνι του Πατεράκη… σχηματίζουν κουστούμι! Και… γαμπριάτικο μάλιστα)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Επανεκλέγει στην Προεδρεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης ο Νίκος Κιατίπης στις  εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και από αύριο θα το έχει ξεχάσει και ο νικητής.
Αυτό όμως που δεν θα ξεχαστεί είναι ότι οι δεξιοί νεφιλελέδες τις εκλογές τους τις έκαναν στο εργατικό κέντρο Ξάνθης. Στο ναό των ιδεολογιών τους αντιπάλων, εκεί που γράφονται οι πύρινες ανακοινώσεις.
Σε αυτή την πόλη, τελικά τον “ιδεολογικό συντηρητισμό” τον κρατάει ένας Αλέκος Κοντός, ένας Σωκράτης Ξυνίδης και ΠΑΜΕ.
(Ο Πέτρος  Oύτσης στο Xanthi Press)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, υποδέχτηκε την Δευτέρα  14 Μαΐου στο γραφείο του, τον Πρέσβη της Ιαπωνίας Yasuhiro SHIMIZU συνοδευόμενο από στελέχη της ΣΕΚΕ.
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ο Πρέσβης της Ιαπωνίας δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της περιοχής μας…
(Από το δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης)
-Το όνομα… Αλέξανδρος Κοντός μάλλον θα είναι… απαγορευμένο στην Αντιπεριφέρεια του Ζαγναφέρη! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Άγριο κράξιμο έφαγαν στη Δράμα οι «αποσταλμένοι» του Μέτιου Αντώνης Πασχάλης και Ειρήνη Πυρνάρη, όπως λένε οι πηγές μου από την γειτονική πόλη…
Μάλιστα κυκλοφορεί και βίντεο όπου τους σέρνουν ουκ ολίγα οι Δραμινοί!
……
*Συγκεκριμένα Νεοδημοκράτης από το ΔΟΞΑΤΟ Δράμας κατήγγειλε δημόσια σε τηλεοπτικό κανάλι τον Πρόεδρο της ΝΕΦΕ Πασχάλη Αντώνη και την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Ειρήνη Πυρνάρη διότι παίζοντας εσωκομματικά παιχνίδια, τους κορόιδευαν για το ποια θα είναι η έδρα που θα στηθούν οι κάλπες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, μη γνωρίζοντας που θα ψηφίσει!
……
*Μάλιστα ο δημοσιογράφος χρεώνει τα παρατράγουδα σε Αυγενάκη, Λαζαρίδη και Μέτιο φυσικά! Λέγοντας με νόημα, «σε ποιο σημείο κατάντησε η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης με τις ευθύνες των Αυγενάκη, Λαζαρίδη και Μέτιου!!!
-Για να δούμε πόσο ακόμη θα ανέχονται τα κεντρικά τον Μέτιο.
……
*Μπορεί να ήταν υποψήφια για το Συνέδριο της Ν.Δ. (ήρθε πρώτη και με διαφορά) η αντιδήμαρχος Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη, ωστόσο όλη την Κυριακή ως Πρόεδρος τη ΝΕΦΕ Έβρου απουσίαζε από τις εκλογές στη Ξάνθη, στις εκλογές στη ΝΟΔΕ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη και επέστρεψε στις 3 τα μεσάνυχτα στη Ξάνθη όπου και πληροφορήθηκε την πρωτιά της.
……
*Η Αλεξία Γκιρτζίκη πήρε συνολικά 389 ψήφους και άφησε 2η την Αχτάρη με 316 ψήφους και 3ο τον Πατεράκη με 310 σταυρούς!
Κεφαλογιάννης: «Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς
 την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους»
Στην Αδριανούπολη μετέβη ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, προκειμένου να επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται εκεί από τις τουρκικές Αρχές.
Αμέσως μετά ο κ. Κεφαλογιάννης, δήλωσε μεταξύ των άλλων:
«Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους.
Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, είναι ζήτημα πρώτης Εθνικής αλλά και Ευρωπαϊκή προτεραιότητας.
Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν Ευρωπαϊκά Σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες»
Για να καταλήξει ως εξής:
«Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους».
Μάλιστα ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής της ΝΔ αφιέρωσε στους δύο άνδρες και μια μαντινάδα: «Ο άντρας που ‘χει με Αρχές όμορφες μεγαλώσει, τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί, να τον εταπεινώσει».
Στο στέκι της νεολαίας του Κενταύρου ο ΙΡΦΑΝ Χατζηγκενέ!
Στο στέκι της νεολαίας του Κενταύρου βρέθηκε ο πολιτευτής της Ν.Δ. και Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ Ιρφάν Χατζηγκενέ, σχολιάζοντας τα παρακάτω στο fb:
“Μετά από πρόσκληση του ΣΥ. Ν. ΚΕ "Πολιτιστικού Κοινωνικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Νεολαίας Κενταύρου", παραβρέθηκα στην ανανεωμένη αίθουσά του, για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή αναφορικά με τις αποθήκες πόσιμου νερού, τους κάδους σκουπιδιών αλλά και τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα και το γήπεδο Κενταύρου. Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα εμπιστοσύνης προς όφελος των κατοίκων της περιοχής”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΛΩΝΑ
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους που δήλωσαν παρών και ψήφισαν στις 13/5 στις εκλογές της ΝΟΔΕ δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετοχής 1200 ανθρώπων δυναμώνοντας την παράταξη . Να συγχαρώ επίσης τους δύο προέδρους και τους υποψήφιους συμβούλους για την άψογη διαδικασία και την δημοκρατική παιδεία που δείξαμε. Συγχαίρω αυτούς που εκλέχθηκαν και συγχαίρω επίσης αυτούς που δεν εκλέχτηκαν για την συμμετοχή τους . Όσες πικρίες και αν άκουσα τα αφήνουμε πίσω και εργαζόμαστε όλοι μαζί για μια δυνατή παράταξη.
Υποψήφιος σύμβουλος ΝΟΔΕ Ξάνθης
Μυλωνάς Γεώργιος

Την Άννα Κορακάκη να μη τη θυμόμαστε μόνο όταν… φέρνει μετάλλια
Η Άννα Κορακάκη μας έκανε και πάλι περήφανους.
Αυτό δεν λέει το σχετικό… κλισέ.
Αυτό το υπέροχο κορίτσι, μια πεισματάρα αγωνίστρια και νικήτρια, είδε το βράδυ του Σαββάτου την Ελλάδα να την αποθεώνει και πάλι.
Στα social media.
Για τα νέα μετάλλια που κέρδισε.
Το πρόβλημα είναι ότι, μας διακρίνει προχωρημένη αίσθηση… απάθειας.
Το κορίτσι αυτό χρειάζεται στήριξη, βοήθεια και ενδυνάμωση, κυρίως στα μεσοδιαστήματα.
Από το ένα μετάλλιο, στο άλλο.
Από τη μια διοργάνωση στην άλλη.
Διαφορετικά, επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά ότι, παραμένουμε ασυγχώρητα επιφανειακοί.
Μαρίκα Λυσιάνθη
Όταν ο Κυριάκος διαπίστωσε ότι η Μαρέβα ξέχασε το διαβατήριό του

Όταν ο Κυριάκος διαπίστωσε ότι η Μαρέβα ξέχασε το διαβατήριό του



Μια ιδιαίτερη φωτογραφία ανάρτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Instagram. Μαζί του η σύζυγός του Μαρέβα, η οποία φαίνεται πως ξέχασε το διαβατήριό του και ο σύζυγός της είναι έτοιμος να την... πνίξει!
«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! 😂. Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χιουμοριστική διάθεση.
snkjvb2
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο news.gr καλά πληροφορημένη πηγή, ενώ η αντιπροσωπεία της ΝΔ πέρασε κανονικά τα σύνορα, ο πρόεδρος δεν είχε ούτε το διπλωματικό του διαβατήριο ούτε καν ταυτότητα με την οποία μπορούν Έλληνες πολίτες να περνάνε στην Τουρκία βάση διμερούς συμφωνίας.
Το αποτέλεσμα είναι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περιμένει στο τελωνείο στην ελληνική πλευρά. Οι αρμόδιες ελληνικές διπλωματικές Αρχές έσπευσαν να του παράσχουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το πρόγραμμά του, την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ίμβρο, τα οποία θα τελεστούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »