*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

Νέο κατάστημα Μασούτης στη περιοχή Πευκάρι Λιμεναρίων Θάσου!

17 Μαΐου
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΥΙΔ
Το 273ο κατάστημα Μασούτης και το δεύτερο κατάστημα στο νησί της Θάσου, εγκαινιάστηκε παρουσία πολύ κόσμου  στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 14 Μαΐου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό κατάστημα στην περιοχή ΠΕΥΚΑΡΙ Θάσου που φέρνει πιο κοντά το καταναλωτικό κοινό στη νότια πλευρά του νησιού.
Το κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικό περιφερειακό δρόμο του νησιού στη θέση Βαμβακιές στο Πευκάρι Λιμεναρίων ανάμεσα σε δύο χωριά, Ποτό και Λιμενάρια.
Το νέο κατάστημα διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2  επίπεδα, 4 ταμεία, απασχολεί 31 άτομα προσωπικό και διαθέτει μεγάλο άνετο πάρκινγκ. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών - τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού με εκλεκτή κουζίνα.
Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων με το χαρακτηριστικό «περιβάλλον Μασούτη», ένα περιβάλλον που διαφέρει πολύ από του ανταγωνισμού και προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται.
Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν απίθανες προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με απίθανα δώρα και να κερδίσουν διπλάσιους πόντους με κάθε αγορά άνω των 15€!
Με αυτό το κατάστημα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, αριθμεί συνολικά 273 καταστήματα. Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία.
Στην ομιλία του ο διευθυντής μάρκετινγκ κ.Σταμάτης Δαυίδ αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει η εταιρεία με τους φορείς και την τοπική κοινωνία, τονίζοντας τα παρακάτω:
«Αγαπητοί φίλοι, Δήμαρχε, ευχαριστούμε για την παρουσία σας, μετά τις ευχές και της εκκλησίας, νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, το δείξαμε άλλωστε και στη βόρεια πλευρά του νησιού σας, ερχόμενοι εδώ πέρα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουμε στις ανάγκες σας.
Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ είναι μία Ελληνική 100% επιχείρηση, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βοηθάει τον τόπο μας, κι αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Σ αυτό το κατάστημα που σήμερα σας υποδεχόμαστε (Βαμβακές-θέση Πευκάρι Θάσου) είναι ένα κατάστημα το οποίο πληρεί  τις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή, έχει τα τμήματα του κρεοπωλείου, των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, που απ ότι άκουσα ερχόμενος εδώ, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στο νησί σας σχετικά με τα φρέσκα προϊόντα. Εδώ σίγουρα θα βρίσκεται ότι καλύτερο υπάρχει, καθημερινά με καθημερινή τροφοδοσία, όπως επίσης και τα υπόλοιπα τμήματα, ένα προσωπικό το οποίο πραγματικά αξίζει συγχαρητηρίων γιατί μπόρεσε να φέρει εις πέρας αυτό το πολύ μεγάλο έργο το οποίο θα το εκτιμήσουμε όλοι μας ιδιαίτερα, και ελπίζουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της οποίας μας δείξατε στο νησί σας.  Σας ευχαριστούμε, καλές αγορές σε όλους.!»
Μιλώντας στο Xanthi channel ο κύριος Σταμάτης Δαυίδ επεσήμανε για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις της εταιρείας με τους καταναλωτές αλλά και με τους εργαζόμενους:
«Καλώς ήρθατε στο πανέμορφο νησί της Θάσου, σας καλωσορίζουμε με έναν τόσο καλό καιρό. Σήμερα εγκαινιάζουμε το 273ο κατάστημα μας, και μάλιστα το δεύτερο κατάστημα μας στην περιοχή της Θάσου. Πριν από ένα χρόνο περίπου ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα στο βόρειο τμήμα της Θάσου, τώρα ανοίγουμε νέο κατάστημα στη νότια πλευρά, όπου ήταν μια επιταγή των ντόπιων κατοίκων που θέλανε ένα κατάστημα ακόμα πιο κοντά τους. Εμείς με την βοήθεια των ανθρώπων μας, οι οποίοι έκαναν μια πάρα πολύ καλή επιλογή σε αυτό το σημείο, είναι το σημείο ανάμεσα στα Λιμενάρια και στο Πευκάρι, μία περιοχή η οποία σφύζει από κόσμο... και σ’ αυτό το σημείο φτιάξαμε ένα πολύ όμορφο κατάστημα 700τ.μ. το οποίο παρέχει πάρα πολλά προτερήματα για τον φρέσκο αγοραστή».




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »