*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

Η αποκάλυψη του Μέτιου για τον Πουσπουρίκα! Ο Ζαγναφέρης μου τον πρότεινε...

17 Μαΐου
*Ευτυχώς τα είπε  ο Τένης Καμαρίδης χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» για το φλερτ Φανουράκη - Σάββα Μελισσόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τις δημοτικές εκλογές του 2019, άλλως ποιος ξέρει τι θα μου «έσερνε» πάλι ο Σταύρος και τι… προβοκάτσια θα έβλεπε!
……
*Τι αποκάλυψε χθες ο Τένης και σηκώνει πολύ κουβέντα;
-Ότι σύσσωμη η Κοινωνία Δημοτών με Φανουράκη, Μιχάλη Ρεκάρη, Χαριτωνίδου και Σάββα Μελισσόπουλο, θα ήταν παρούσα στη χθεσινή μάζωξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές του 2019 στο ξενοδοχείο «Ορφέας».
Οπότε του στέλνει ο Μανώλης «καθαρή» απάντηση ότι, «δεν θέλουν χρίσμα από… κανένα κόμμα» διότι θέλουν να κατέβουν… ανεξάρτητοι…και «καθάρισε» και για τον Σάββα!!
-Και το ίδιο βράδυ βέβαια (της Τετάρτης) πρώτο τραπέζι… πίστα ο Μανώλης στη συγκέντρωση του Αυγενάκη με χαρές και… πλήρη αγωνιστική διάθεση με τον… κουμπάρο!
-Ζήτω η ανεξαρτησία!!!
……
*Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συγχαρητήρια πήραμε χθες στον «Μ» για την ξεκάθαρη θέση και απαίτηση της τοπικής κοινωνίας…
-Ν’ αφήσουν το Χατζιδάκειο Μέτιος, Ζαγναφέρης, Πουσπουρίκας και Αλατζά, εκτός… προσωπικών και κομματικών σκοπιμοτήτων και αυτοπροβολών!
.......


*Ερώτημα κρίσεως από αναγνώστη μας. Ποια ήταν η προσφορά του Μιχάλη Πουσπουρίκα στο Χατζιδάκειο πριν και κατά την διάρκεια υλοποίησής του και το χρησιμοποιεί για την προσωπική του προβολή και…στούντιο φωτογράφισης;
-Θα ρωτήσω σήμερα στην «Ανοιχτή γραμμή» τον… Φώτη Καραλίδη για να μου την πει!
……
*Διότι για να λέμε όλη την αλήθεια χωρίς προκαταλήψεις και εγωκεντρισμούς, μπορεί να συνέλαβε την δημιουργία του πολυχώρου Μάνος Χατζιδάκις ο Αείμνηστος Γ. Παυλίδης…
-Αν δεν ήταν όμως ο Φώτης Καραλίδης να πιέσει τον Γιαννακίδη και να το εντάξουν το έργο στο ΕΣΠΑ, ούτε χρήματα υπήρχαν, ούτε υπήρχε περίπτωση να ολοκληρωθεί ποτέ η ανακατασκευή και ολοκλήρωση του κτηρίου όπου στεγάζονταν κάποτε και το Φρουραρχείο!!!
-Άσχετα αν δεν τον κάλεσαν τον Φώτη, ούτε στα εγκαίνια!
(σ.σ. Αλήθεια....Η παράταξη του Φώτη Καραλίδη στο Περιφερειακό συμβούλου που τα ανέχεται όλα αυτά; Και γιατί "σιωπά" για τα λεφτά (χιλιάδες ευρώ) που δόθηκαν απο την Περιφέρεια στο γραφείο Πουσπουρίκα-Φίλιππα Παραστατίδη για το γραφείο στις Βρυξέλες;)
……

*Από κει και μετά όμως, φίλος του Μέτιου μου έκανε χθες και μια άλλη αποκάλυψη-εξομολόγηση…
-Ότι ο Ζαγναφέρης ήταν αυτός που πρότεινε τον ….Μιχάλη Πουσπουρίκα για Πρόεδρο στην Επιτροπή διαχείρισης του Χατζιδάκειου αλλά και αυτός που εισηγήθηκε να δοθεί η δουλειά στην εταιρεία του (σ.σ. Με τον Παραστατίδη) για το Γραφείο της Περιφέρειας στις Βρυξέλες!!!
-Βρε τον Ζαγναφέρη, (ξανα)θυμήθηκε τον καλό εαυτό του με τον… Χατζηευαγγέλου!
….
*Κι είπα κι εγώ, πως ο Χρήστος «ανακαλύπτει» όλους τους γνήσιους και αληθινούς… αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας! Το πλέον τέλειο μηχάνημα εκσκαφής… χρυσού να διέθετε, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά να ανακαλύψει τα...."χρυσά" επίλεκτα γαλάζια στελέχη στη Ξάνθη!
….

*Μιχάλης Πουσπουρίκας Που στις δημοτικές εκλογές του 2014 μιλώντας στον κολλητό του Γ. Σιδηρόπουλο έδινε προβάδισμα νίκης στο ψηφοδέλτιο… Πασοκ-Πούλιου!
-Και θριάμβευσε ο Δημαρχόπουλος..! Για τέτοιο… «αγωνιστή» της Νέας Δημοκρατίας μιλάμε!
……
*Να μας ξανάρθει στη Ξάνθη ο Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης. Ίσως την επόμενη φορά φωτογραφηθεί καλύτερα με τον Ζαγναφέρη στο γραφείο του… γιατί η τελευταία ήταν πολύ σκοτεινή! (σ.σ. Βρε μπας και βγήκε με το κινητό του Παπαχαβιάρη; Ή φορούσε ο Ζαγναφέρης το γνωστό… μπλέ σακάκι οπότε και «κώλωσε» ο αρχηγός; Μπας και;
(σ.σ. Μέχρι τις Περιφερειακές εκλογές του 2019 δεν θα...κοιμόμαστε τα βράδια μέχρι να αποφασίσει ο Ζαγναφέρης αν θα κατέβει υποψήφιος κάπου ή θα επιστρέψει στο...σπίτι του!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »