*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τι "ανακάλυψε" ο Γιαπωνέζος στη ΣΕΚΕ; Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

17 Μαΐου
Τι έκανε ο Γιαπωνέζος όταν «ανακάλυψε» τον εξαιρετικό μπασμά στη ΣΕΚΕ; Άλλαξε μάρκα και… καπνίζει μόνο στριφτό! Με γνήσιο ελληνικό καπνό…! Toν καλύτερο του κόσμου...
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Οι δύο υψηλοί διπλωμάτες εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των προϊόντων των εταιρειών που επισκέφθηκαν καθώς και από την άριστη ενημέρωση και φιλοξενία. Δοκίμασαν εκτός από τα γλυκά Ξάνθης και την ποιοτική τοπική κουζίνα, όλα τα περίφημα κρασιά της αβδηρίτικης γης. Τέλος, ενημερώθηκαν για τον πολιτιστικό και τουριστικό μας πλούτο καθώς επισκέφθηκαν της Παλιά Πόλη της Ξάνθης.
(Από το δελτίο τύπου του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη για την επίσκεψη του Πρέσβη της Ιαπωνίας και της Εμπορικού Ακόλουθου στη Ξάνθη)
-Απορώ… Πως ο κ.Δημαρχόπουλος δεν πρότεινε τον Μωραϊτη για… ξεναγό του Δήμου Ξάνθης!
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
…η ΣΑΣΟΕΕ σήμερα μπορεί να λειτουργεί  με «κρατικούς κανόνες» αλλά στόχος μας είναι να μπορεί να ανταγωνιστεί με αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της με κανόνες που θα ανταγωνιστούν τον ιδιωτικό τομέα… στηρίζουμε σε υγιή βάση συνεταιριστικές επιχειρήσεις και προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τον ιδιωτικό τομέα
(Ο Αλέξανδρος Κοντός κατά την 2ήμερη περιοδεία του στο Νομό Τρικάλων με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΑΣΟΕΕ)
-Ανατρέπει και αλλάζει τελείως το μοντέλου του σύγχρονου Συνεταιρισμού και Συνεργατισμού  ο Αλέξανδρος Κοντός…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*«Γάτα» ο Φανουράκης! Με το που του είπαν ότι ο  Τένης χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» αποκάλυψε την συμμετοχή του στη χθεσινή μάζωξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές του 2019, έσπευσε όχι μόνο να διαψεύσει και να την «ματαιώσει», αλλά και να ανακοινώσει ότι ο συνδυασμός του(ς) –με τον Σάββα Μελισσόπουλο θα εννοεί φαντάζομαι κι όχι με τον… Gademos- επιθυμεί να κατέβει στις επόμενες εκλογές… ανεξάρτητος!
……
*Ανεξάρτητος ο Μανώλης, αλλά από τους πρώτους που παραβρέθηκαν στη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Z-Palace! Και μάλιστα καθήμενος δίπλα στον Πουσπουρίκα, προφανώς για νάχει καλύτερη φωτογραφική φωτογένεια...
-Για τέτοιου είδους… «ανεξαρτησία» μιλάμε!
-Ξεπέρασε κι αυτή του Αναστάσιου Τσορλίδη…!
(σ.σ. Μήπως σύντροφε George φταις κι εσύ ολίγον που κόντρα στη συγκέντρωση Αυγενάκη στο ZPalace έκανες… αντισυγκέντρωση στον Ορφέα;).
……
*Πάντως με πολύ συμπάθεια είδε ο κόσμος την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Τάσου Τεφρωνίδη με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών προοδευτικών δυνάμεων για τον Δήμο Ξάνθης.
Καθότι ο Τάσος εκτός από το εκπληκτικό φωτογραφικό του υλικό, έχει αποκτήσει πολλούς φίλους και χάρις στη σελίδα «Στραβά κι Ανάποδα» που ο ίδιος ίδρυσε και διαχειρίζεται στο fb με μεγάλη ελευθερία σκέψης και επιτυχία.
……
*Φυσικά αρνητικά απάντησαν στον ΣΥΡΙΖΑ  και δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του να συμμετάσχουν σε συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές του 2019 και την απλή αναλογική και οι Δημήτρης Μπένης και Ιπποκράτης Καμαρίδης, αφού θεάθηκαν στην εκδήλωση με τον Αυγενάκη στο Z' Palace μαζί με πολλούς γαλάζιους αυτοδιοικητικούς απο όλη την Ανατ. Μακεδονία και την Θράκη...
....
*Να και η φωτογραφία της ημέρας στο Z' Palace...O Πασχάλης Λύρατζης μες την καλή χαρά με τον Σταύρο, τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Φανουράκη στην σύσκεψη των αυτοδιοικητικών με τον Αυγενάκη....
....

*Ομολογία. Τελικά φωτογραφικούς διαγωνισμούς δεν βγάζει μόνο ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, αλλά και ο… Ζαγναφέρης που «ξεπερνάει» μάλιστα ακόμη και τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδη! Λίαν συντόμως θα σας έχω συνταραχτικά νέα…
Ο Τάσος Τεφρωνίδης υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάνε στη συνάντηση Φανουράκης-Μελισσόπουλος
Συνάντηση (κλειστή ωστόσο για τους δημοσιογράφους....) για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οργάνωσε για χθες στις 18.30 ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ με πρωτοβουλία του γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Τάσου Τεφρωνίδη ως ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης και επικεφαλής ευρύτερης προοδευτικής συνεργασίας, ενώ έγινε μια ευρεία συζήτηση για το θέμα του Δήμου Ξάνθης και ακούστηκαν διάφορες προτάσεις…
Στην συγκέντρωση είχαν προσκληθεί και οι παρατάξεις «Κοινωνία Δημοτών» και «Συμμετέχω»  ωστόσο όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi cahnnel ο Μανώλης Φανουράκης, «η Κοινωνία Δημοτών δεν επιθυμεί να κατέβει με χρίσμα από κανένα κόμμα και γι’ αυτό και απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση-πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης».  
Αντίθετα επρόκειτο να συμμετάσχουν κανονικά στη χθεσινή μάζωξη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης οι δυο μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μπένη, ωστόσο όταν έκλειναν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχε πληροφόρηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Η περίεργη… «φωτογραφική» άποψη του Γενικού Επιθεωρητή 
Στρατού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και τον Δήμαρχο
Ειλικρινά μας δημιούργησε μεγάλη απορία η περίεργη «φωτογραφική» άποψη του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγου Μανούρη κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη.
Συγκεκριμένα όταν το Xanthi channel πληροφορήθηκε την επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, οι υπεύθυνοι είπανε στο Κανάλι ότι "ο κύριος Νικόλαος Μανούρης δεν επιθυμεί δημοσιότητα και φωτογράφιση" και το κανάλι αποχώρησε.
Στην επόμενη όμως συνάντηση που είχε ο κύριος Επιθεωρητής, φωτογραφήθηκε… πανευτυχής και χαμογελαστός με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Μάλιστα εστάλη και δελτίο τύπου από τον Δήμο Ξάνθης, που ανέφερε τα παρακάτω:
«Τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, Β΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανούρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.
Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε, διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα με εθιμοτυπικό χαρακτήρα, και εντάσσεται στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Δ’ Σώμα Στρατού.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δ’ Σώματος Στρατού και του Δήμου Ξάνθης, καθώς και να εξάρει το έργο και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία».
-Μήπως τελικά ο κύριος Μανούρης δεν εκτίμησε την... φωτογένεια του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη;
Δήλωση απερχόμενου Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ  ΞΑΝΘΗΣ 
ΗΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους και φίλες της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στις εσωκομματικές  εκλογές  της 13 Μαΐου 2018
Σε κάθε εκλογική διαδικασίας υπάρχουν η νίκη και η ήττα. Στις δημοκρατίες οφείλουμε να σεβόμαστε και τα δύο αποτελέσματα , ιδιαίτερα όταν ο στόχος μας είναι να υπηρετούμε την ενότητα της μεγάλης παράταξης της ΝΔ.
Για το λόγο αυτό θέλω να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήρια  μου στη νέα Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή και  στη νέα Δημοτική Τοπική Οργάνωση  ΝΔ Ξάνθης, με τις ευχές μου για καλή επιτυχία στο έργο τους
Επίσης  ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, δηλώνοντας  ότι   θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη  από τη θέση του  ΣΥΝΕΔΡΟΥ  και ως απλό  μέλος, σε κάθε δράση – αγώνα του κόμματος  εκφράζοντας τη βεβαιότητα επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές.
ΗΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Σύνεδρος ΝΔ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »