*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Αποκλειστικό. Δείτε με τι συνθήκες δούλεψαν και αποκατέστησαν την βλάβη στον κεντρικό αγωγό οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ! (φώτο))

27 Μαΐου
 
*Μπράβο στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο που δεν έλλειψε και πάλι, δίπλα στα συνεργεία...! 

 Πριν αλέκτωρ λαλήσει, νέα σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης από τις πηγές του Παραδείσου το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα πίεσης πολλοί συνοικισμοί αλλά και διακοπή νερού στις ίδιες με την προηγούμενη φορά περιοχές. (Αστικός συνοικισμός, Εκτενεπόλ, 4ης Οκτωβρίου, ΙΧ Μεραρχίας κλπ)
Τελικά γύρω στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής και δουλεύοντας κάτω απο τις πλέον δύσκολες συνθήκες οι εργαζόμενοι και αντιμετωπίζοντας και πάλι σκληρό μπετόν, κατόρθωσαν να επισκευάσουν τον αγωγό.
Μάλιστα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ αφού αποκατέστησαν την βλάβη έκαναν αυτήν φορά και δοκιμή προκειμένου ν’ αρχίσουν να γεμίζουν εκ νέου οι δεξαμενές προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ροή του νερού. Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες απο το δύσκολο σημείο που εντοπίστηκε η βλάβη λίγο πριν τη διασταύρωση Τοξοτών, κάτω απο την γέφυρα που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Σημειώνεται ότι για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος δεν έφυγε από το σημείο όπου εντοπίστηκε η βλάβη και βλέπετε και απο τις φωτογραφίες σε τι δύσκολο σημείο αυτή εντοπίστηκε...
Εμείς θα πούμε και πάλι μπράβο σε όλους, αφήνοντας τους...καναπέδες και τους "αγωνιστές" του fb να συνεχίσουν να διασκεδάζουν τον κόσμο με τις γραφικότητες και τις πρωτοτυπίες τους...Στη όλοι χρειάζονται. Κι αυτοί που μοχθούν αλλά και οι "διασκεδαστές"!
(σ.σ. Το νερό σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη...σε λίγες μέρες όταν ξαναγεμίσουν οι δεξαμενές, θα συνεχίσει κανονικά τη ροή  του)



ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Ξέσπασμα του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου μετά την αποκατάσταση της νέας βλάβης της ΔΕΥΑΞ και πάλι στον κεντρικό αγωγό του Παραδείσου.
Η ανάρτησή του στο fb τα λέει όλα:
«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΜΠΕΤΟΝ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 09.00. ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ 22.00 ΕΩΣ 23.30»
-Δείτε τις φωτογραφίες και το μπετόν για να καταλάβετε και πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάστηκαν οι εργαζόμενοι και τα συνεργείο της ΔΕΥΑΞ για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν την βλάβη της Κυριακής στον κεντρικό αγωγό που παίρνει νερό από της Πηγές του Παραδείσου και πόσες επί πλέον ώρες χρειάστηκαν! 






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »