*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Κώστας Καραμανλής, πεζοπορία στο Αυγό, γεύμα προς τιμή του. (αποκλειστικές φώτο)

06 Μαΐου
*Οι πρώην ιστορικοί Πρόεδροι της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Γιώργος Τζόλας και Απόστολος Γκαλέτσης, τίμησαν με την παρουσία τους το γεύμα προς τιμή του πρώην Πρωθυπουργού.
Στη Ξάνθη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας το πρόγραμμά του με…πεζοπορία στο Αυγό με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό. Στη συνέχεια ήπιε καφέ και είχε κουβέντα με φίλους σε ξενοδοχείο της πόλης. 












     Το μεσημέρι ο Αλέξανδρος Κοντός έδωσε σε ξενοδοχείο της πόλης γεύμα προς τιμή του Κώστα Καραμανλή στο οποίο παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, ο βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης, ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, ο  πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Τζόλας, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Απόστολος Γκαλέτσης, ο πρώην αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Γιαγτζόγλου, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι Δήμαρχοι Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Λομβαρδέας, Θωμάς Ηλιάδης, Στέφανος Ιγιαννίδης, Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, η πρώην δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Σάκης Κριτσίνης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστας Χατζηελευριάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος, o Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, o πρώην Αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και συνεταιριστής Γιάννης Ράπτης, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Άρης Δολαπτσόγλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Ν. Μαυρίδης κά.
Μάλιστα ο πρώην Πρωθυπουργός είχε και ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τόσο για τα τοπικά προβλήματα του Δήμου Ξάνθης, όσο και για την προτομή του Εθνάρχη θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ συζήτησε συνεταιριστικά και αγροτικά θέματα με τον αντιπρόεδρο της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλη Ρούφο (στην φώτο). 
Αργά το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη κι απο εκεί για Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε για μια ακόμη να αναφερθεί στον φίλο του "Αλέκο" (Κοντό), ευχαριστώντας τον και για την υπέροχη πεζοπορία σε μια πανέμορφη περιοχή της Ξάνθης αλλά και για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία, υποσχόμενος μάλιστα οτι θα ξανάρθει πολύ σύντομα στη Θράκη...








 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »