*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι αποκαλύψεις του Σάκη Λουκμακιά και οι ημερομηνίες της Πανελλήνιας Εμπορικής έκθεσης

23 Μαΐου
Μπορεί να έλεγαν το ίδιο πράγμα για την ΕΑΠΑΞ στη χθεσινή συνεδρίαση ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο νομικός του Δήμου Θωμάς Ξανθόπουλος, ο Φανουράκης όμως διαπίστωσε… διαφωνία! Ο καθένας όπως τα καταλαβαίνει… Ιδίως όταν δεν τα διαβάζει!
……………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με δέλεαρ δυο ημερήσιες εκδρομές στη Θάσο και στη Σαμοθράκη, ο Μέτιος ήθελε να… ελκύσει τον κόσμο να επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης! Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…
Καλά δεν ήξερε ο Γραβάνης (Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης), δεν ρώταγε τουλάχιστον τον Στέλιο Μωραϊτη να μάθει πως διοργανώνονται οι Εμπορικές εκθέσεις;
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)
-Δεν πειράζει…Θα έρθει στην Πανελλήνια Έκθεση της Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ στις Γιορτές Π. Πόλης και θα μάθει! Καθότι απέναντι είναι και το στέκι των Σαρακατσάνων…
………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Η πιο αποτυχημένη έκθεση όλων των εποχών αυτή της ΑΜ-Θ…
Ακόμα μια πρωτιά στη μεταβολή για την Περιφέρεια…
Περισσότεροι ήταν οι εκθέτες από τους επισκέπτες!
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος «στη Φωνή της Ξάνθης»)
-Το fb να ‘ναι όμως καλά… Μες την καλή χαρά έδειξε πάλι τον Μέτιο!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απηύθυνα έκκληση χθες στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης, στην δίκη μου με τον κύριο Δημήτρη Μπένη, να είναι παρόντες και οι δυο μάρτυρες που κλητεύτηκαν με εντολή Εισαγγελέα μετά από αίτησή μου και αναφέρομαι στους Χρίστο Πούλιο και Ηλία  Βασιλούδη.
Διότι όσο και ΔΟΛΙΟΣ δημοσιογράφος να είμαι…ακόμη δεν μπορώ να «χωνέψω» πως… συκοφάντησα δια του τύπου έναν έντιμο και καθαρό πολιτικό όπως ο κύριος Δημήτρης Μπένης, χρησιμοποιώντας στην ουσία ανακοινώσεις και δηλώσεις που την περίοδο εκείνη είδαν το φως της δημοσιότητας από την παράταξη Κοινωνία Δημοτών (Πούλιος-Θ. Ξυνίδης, Ηλίας Βασιλούδης, Καλογερής κλπ) σε όλα τα Μέσα!
-Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα ιδιαίτερα ευτυχής από την ανταπόκριση…
…….
*Και σε όλα αυτά να προσθέσω και κάτι άλλο…Ότι και το αίτημά μου στους Εισαγγελείς ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί του κ.Δημήτρη Μπένη για να δούμε αν υπήρχε οικονομική συναλλαγή του πρώην αντιδημάρχου Ξάνθης με την εργολαβική εταιρεία Νάσκου την περίοδο που κατασκευάζονταν το έργο της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης (2007-2014) μέχρι την οριστική παράδοσή του τον Φλεβάρη του 2014, δυστυχώς δεν είχε καμία τύχη!
-Λέτε έστω και τώρα…να έχει το θάρρος να το ζητήσει ο ίδιος; Η γυναίκα του Καίσαρος άλλωστε δεν πρέπει να φαίνεται μόνο ότι είναι τίμια..
……
*Δια χειρός Σωκράτη ή Μπάμπη Χρυσοχοϊδη νάναι άραγε η ανακοίνωση της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής για τον Μπουτάρη;
Η λογική τους πάντως, κάπως έτσι μου φάνηκε…
……
*Η οποία ανακοίνωση ζητάει από τον Δήμαρχο Ξάνθης να πάρει λέει θέση στην Φασιστική επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.
Και γιατί σύντροφοι δεν ζητάτε το ίδιο πράγμα και από τους Δημάρχους Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη; Why;

Καταγγελία Σάκη Λουκμακιά: Εισαγόμενο κρέατα από Πολωνία, Γερμανία και Ισπανία δίνει η Κυβέρνηση στους άνεργους!
Την Τρίτη 29 Μαΐου ή την Τετάρτη 30 Μαΐου θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜΘ σε Ξάνθη,  Βόρειο Έβρο και Ροδόπη σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης Σάκη Λουκμακιά στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel.
Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η καταγγελία-αποκάλυψη  του κυρίου Λουκμακιά ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αγοράζει εισαγόμενα κρέατα από Πολωνία, Γερμανία και Ισπανία για να τα μοιράσει στους άνεργους, τις ευπαθείς ομάδες  και τους αναξιοπαθούντες, αντί αν στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους. Αλλά και το γάλα που μοιράζει είναι…Γερμανικό!
Σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου για τις τιμές, ο κύριος Λουκμακιάς είπε ότι οι παραγωγοί πουλάνε στους έμπορους 3.40-3.50 το μοσχαρίσιο κρέας και 4.10-4.20 το κατσικίσιο και το αρνί τιμές με τις οποίες μπαίνουν μέσα…
-Τώρα πόσο πουλάνε οι έμποροι; Δείτε τις τιμές και θα καταλάβετε… γιατί εκμετάλλευση σε βάρος των παραγωγών πρόκειται!

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ!
3,4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου μέσα στις Γιορτές Π. Πόλης 2018 στο γήπεδο του ΑΟΞ, η Πανελλήνια Έκθεση της Ξάνθης!
Όπως γράψαμε και χθες, ΜΑΤ του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη, στην προσπάθειά του να κάνει την Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση που διοργανώνεται στη Ξάνθη, την πλέον ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Περιφερειακή Έκθεση στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και την πλέον ελκυστική σε όλη την Ελλάδα.
Η Φετινή έκθεση θα είναι 4ήμερη και διοργανωθεί μέσα στις Γιορτές Π. Πόλης 2018 και συγκεκριμένα τις 3, 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΑΟΞ.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι για τέσσερις ημέρες, το γήπεδο του ΑΟΞ μέσα στις γιορτές Π. Πόλης θα γνωρίσει στη φετινή Εμπορική έκθεση πρωτοφανή κοσμοσυρροή, αφού εκτός των άλλων, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ προκειμένου να την κάνει πιο ελκυστική, ετοιμάζει παράλληλες εκδηλώσεις ενισχύοντας όλα τα περίπτερα που θα στηθούν με συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής και λαϊκής τέχνης, «τσιμπούσια» κλπ δίνοντας μάλιστα προτεραιότητα στην προβολή των  ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και της Θρακιώτικης κουζίνας!
(σ.σ. Φυσικά από την συγκεκριμένη ιστορία θα επωφεληθούν άμεσα και οι Σύλλογοι που έχουν στέκια στην συγκεκριμένη περιοχή…Κι ο νοών νοείτω!).
Και ζητάει να πάρει θέση ο…Δήμαρχος Ξάνθης!
H Ν.Ε ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Η   νομαρχιακή   επιτροπή   Ξάνθης   του   Κινήματός Αλλαγής   καταδικάζει   με   τον   πιο   έντονο   τρόπο   την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Τέτοιες   τραμπούκικες   ανεπίτρεπτες   συμπεριφορές πρέπει να απομονωθούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Τα ακραία   στοιχεία   που   διέπραξαν   αυτή   την   επίθεση   αμαυρώνουν   την ημέρα μνήμης και δεν έχουν καμία σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία των ποντίων.
Περιμένουμε   κι   από   τον   Δήμαρχο   Ξάνθης   να   καταδικάσει   την άνανδρη και φασιστική επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, που αποτελεί επίθεση εναντίον του πιο άμεσου δημοκρατικού θεσμού της χώρας μας και επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Τρίτο όχι από το τουρκικό δικαστήριο για την αποφυλάκιση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών 
Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Τουρκίας και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με το αιτιολογικό ότι κρίνονται ύποπτοι φυγής και δεν έχουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Τουρκία.
 Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες
Η σημερινή διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου κράτησε 1.5 ώρα και σήμερα ήταν παρόντες και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν με χειροπέδες στην αίθουσα.
Οι δικηγόροι τους ζήτησαν οι δύο στρατιωτικοί να διαμείνουν στο ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης, μέχρι τη δίκη τους και υποστήριξαν για ακόμη μία φορά ότι πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα της Τουρκίας.
Οι  Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν κρατούμενοι χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Το αίτημα αποφυλάκισης κατατέθηκε εκ νέου σήμερα στο πλαίσιο του δικαιώματος που τους παρέχεται κάθε μήνα για επανεξέταση της κράτησης τους.
Οι δικαστές έλαβαν την απόφαση με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »