*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Κάτι νέο ετοιμάζουν σύντομα τα Φαναράκια...

23 Μαΐου
*Κάτι νέο ετοιμάζει σύντομα ο Χρήστος Μιχαλακίδης στην αυλή της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Την είδηση την έδωσε ο ίδιος από το facebook, δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες, η μια με ένα υπέροχο πιάτο club sandwich και η άλλη με ένα φωτιστικό και ένα απ’ τα δέντρα της αυλής της ταβέρνας, χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες!
-Μετά τη χειμερινή σαιζόν και τις live Παρασκευές με τους… «Ναδίρ» τα… «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ανανεώνουν όχι μόνο τον θερινό χώρο τους αλλά και την κουζίνα τους και υπόσχονται πολλές γευστικές εκπλήξεις για όλο το καλοκαίρι!
……
*Και ενώ ο Τόρης Παπαδήμας περίμενε με αγωνία να έρθει στην Ξάνθη ο κολλητός του τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, εκείνος ήδη είχε προγραμματίσει live εμφάνιση με το τουμπερλέκι του στο πλευρό του «άρχοντα της πίστας», Λευτέρη Πανταζή!
-Ο Μάκης συνόδεψε μουσικά τον Λευτέρη Πανταζή που τραγούδησε την Κυριακή 20 Μαΐου, το βράδυ, στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκόπουλου Αττικής για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης!
……
*Αυτό το Σάββατο 26 Μαΐου στις 21:30, οι τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Αυγή Τριανταφυλλίδου, μαζί με την ορχήστρα τους (Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα, Δημοσθένη Μαρινίδη στο μπουζούκι και Πάνο Καλατζή στο σάζι) θα τραγουδήσουν στον χορό που συνδιοργανώνουν στα Μάγγανα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Μαγγάνων και το ΠΠΑΠ Δήμου Τοπείρου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού!
-Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ μαζί με φαγητό!
……
*Ποιόν φίλο τους (και για ποιόν λόγο) περίμεναν την Δευτέρα το απόγευμα σε παγκάκι της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης, Γιώργος Καρυπίδης και… Χαράλαμπος Κυρκούσης;;;
-Πάντως εγώ όταν τους είδα μαζί και τους ρώτησα ποιον περιμένουν, απέφυγαν να μου απαντήσουν ξεκάθαρα…
……
*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία με τον Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γεωργιάδη και το συγκρότημα «KINGS» το Σάββατο το βράδυ λίγο πριν τη συναυλία τους στο My Club!
-Πως χαρακτήρισε τους «KINGS» ο Δημήτρης;;;
-Βασιλιάδες!
……
*Σάλος έχει προκληθεί από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά την επίθεση του (εορτάζοντα) υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά στο «Φώς των Σπορ» για την προβολή του πάρτι που διοργάνωσε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Γιάννης Στάθης με γκεστ σταρ την Ξανθιώτισσα Σάσα Μπάστα.
Με καλεσμένους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης (Κύργιας, Τσουκαλά,ς ο προπονητής τερματοφυλάκων Κόης και άλλοι) είχε μετατρέψει το εξοχικό του σε… κέντρο διασκέδασης. Συγκεκριμένα, γιόρτασε τα γενέθλιά του με ζωντανή ορχήστρα, τον Χάρη Κωστόπουλο αλλά και την ξανθιώτισσα Σάσα Μπάστα στο μικρόφωνο.
Ο Γιάννης Στάθης έχει βάψει κατάξανθα τα μαλλιά του επειδή είχε βάλει στοίχημα ότι θα το κάνει αν ο Απόλλων Σμύρνης παραμείνει στη Super League. Σε δεύτερο βαθμό όμως προχώρησε και σε αυτό το πάρτι που πλέον έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις.
Τα «απαγορευμένα» βίντεο του μυθικού πάρτι, τα ανήρτησε στο youtube το «Φως των Σπορ» με αποτέλεσμα να γίνει φυσικά χαμός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »