*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Εμποδίζουν την διέλευση των πεζών τα "κολωνάκια" στο Χατζιδάκειο...

10 Μαΐου
ΤΑ «ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ» ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!
Πρώτο ερώτημα. Πήραν άδεια από κανέναν; Δεύτερο ερώτημα. Τι λέει  η Τροχαία Ξάνθης επ’ αυτού;
Ο λόγος για τα κολωνάκια που τοποθέτησαν κάποιοι (σ.σ. Ο Δήμος Ξάνθης; Η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης;) μπροστά ακριβώς από το Χατζιδάκειο, επάνω στο (ήδη στενό) πεζοδρόμιο, προκειμένου να μην παρκάρει κανείς επάνω σε αυτά…!
Μέχρι ένα σημείο, κάτι θα έπρεπε να γίνει..
-Από την άλλη όμως τα συγκεκριμένα κολωνάκια είναι επικίνδυνα και εμποδίζουν την διέλευση των… πεζών και κυρίως των μητέρων με τα καροτσάκια που αναγκάζονται λόγω του πολύ στενού πεζοδρομίου, να κατέβουν στο δρόμο!
Ερώτημα τρίτο. Αν συμβεί κάποιο ατύχημα, διότι το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο επί της οδού Βενιζέλου ανήκει πρωτίστως στους πεζούς, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ο κύριος Ζαγναφέρης ή ο κύριος Δημαρχόπουλος;

ΟΙ «ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ» ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ…!
Συνεχίζει δυστυχώς –για τον ίδιο-να είναι προβλέψιμος ο Μανώλης Φανουράκης.
Για παράδειγμα λίγο πριν ξεκινήσει η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κοινοποίησε στο «Μαχητή» την νέα ερώτησή του υπέρ προμηθευτή κάδων, που είχε ήδη κοινοποιήσει ωστόσο από το…μεσημέρι στα άλλα Μέσα!
Ο λόγος; Μα για να μην τον… απαντήσουμε ταυτόχρονα με την δική του ερώτηση και να μείνει να αιωρείται η λάσπη του…
«Κουτοπονηριές» γι΄ αυτούς που δεν τον ξέρουν βέβαια… Γιατί εμείς τον έχουμε μάθει για τα καλά, έστω κι αν τον συμπαθούμε ακόμη και με τα «τρωτά»του…
(Σ.Σ. Βέβαια η «περίεργη» στάση του Φανουράκη ως…εκπρόσωπος τύπου προμηθευτή του  Δήμου Ξάνθης, χρειάζεται διερεύνηση… Από κάθε άποψη).
«ΓΥΦΤΑΚΙΑ» ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ…!
Ένα αδέσποτο θηλυκό σκυλί, γέννησε 6 μικρά και υπέροχα σκυλάκια σε οικόπεδο επί της οδού Στογιαννίδη…
Όλες τις μέρες μετά την γέννα της, η μάνα όταν της έδινες τροφή, πήγαινε στα μικρά της και τα τάϊζε στη προσπάθειά της να τα μεγαλώσει και ξαφνικά ως δια μαγείας… τα σκυλάκια άρχισαν να εξαφανίζονται!
Τι είχε συμβεί; «Γυφτάκια» είχαν εντοπίσει τα μικρά σκυλάκια και πήγαν στην αρχή μέρα για να κλέψουν δυο από αυτά κι όταν τους έβαλαν κάποιοι γείτονες, αφού στην αρχή τράπηκαν σε φυγή, στη συνέχεια επανήρθαν…βράδυ και τα έκλεψαν, στερώντας τα από την μάνα…!
-Ερώτημα κρίσεως; Να τα κάνουν τι; Να τα μεγαλώσουν με τρυφερότητα ή να τα κακοποιήσουν; Και γιατί τον τελευταίο καιρό τέτοια ξαφνική αγάπη από τα «γυφτάκια» για τα αδέσποτα σκυλάκια;
(σ.σ. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι και οι Φιλοζωικοί σύλλογοι, διότι το φαινόμενο που αναφέρω παραπάνω… έχει καταντήσει πλέον μάστιγα για την πόλη μας, λόγω και της αδιαφορίας του Δήμου και των υπηρεσιών βέβαια…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »