*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ημερίδα της Τράπεζας Πειραιώς και της ΣΕΚΕ την Κυριακή στο Ζ' Palace

26 Απριλίου
Πίσω μου σ’ έχω βρε… Διονύση! Αλλά μήπως ψάχνεις κι εσύ μετά τον απόστρατο για… καρέκλα;
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Η Ξάνθη ΔΕΝ έχει Δήμαρχο», διατείνεται για πολλοστή φορά ο γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου.
«Άφαντοι όμως και οι βουλευτές της Ξάνθης», αντιτείνει από τον «Μαχητή» του ο Πάνος Παπαδόπουλος!
Ποιος είπε ότι έχουν άδικο αμφότεροι; Γιατί δυστυχώς η Ξάνθη ούτε Δήμαρχο έχει, ούτε βουλευτές «βλέπει»… Άρα συμφωνούμε και με τους δύο και επαυξάνουμε!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ενώ έχει… αντιπολίτευση Τένη μου! Στις… καφετέριες… Αυτό το ξέχασες!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πληθαίνουν οι φωνές κατά της Δημοτικής Αρχής «πρότυπο» για την απραξία της στο θέμα του Κολυμβητήριου, με σύνθημα, τις προεκλογικές δεσμεύσεις Δημαρχόπουλου, «ούτε μια μέρα κλειστό το κολυμβητήριο»…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη ΦΩΝΗ του)
-Σωστός… Που να περίμενε ο άνθρωπος όμως ο άνθρωπος ότι ο Φανουράκης με τον Λάκη θα τον «κληρονομούσαν» εκτός από την αμαρτωλή ΕΠΑΞ κι ένα… ΠΑΡΑΝΟΜΟ κολυμβητήριο;

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ερώτημα κρίσεως…
-Κύριε Φανουράκη, από την ώρα που επέλεξες να γίνεις «γραφείο τύπου» συγκεκριμένου προμηθευτή υπόγειων κάδων, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;  Ότι όποιος έχει αντιρρήσεις  για έναν ανοιχτό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, μπορεί να το κάνει με μια απλή επιστολή - καταγγελία στο ΕΣΗΔΗΣ;
Προς τι λοιπόν τόση αγωνία στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία ενώ δεν είσαι μέλος… πήγες ως επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά του;
-Μπορείς να μας εξηγήσεις τι συμβαίνει;
……
*Διότι όλα ωραία και καλά, αλλά και λίγη τσίπα…! Είναι δυνατόν μια δημοτική παράταξη να έχει «καταντήσει»… γραφείου τύπου ενός οποιοδήποτε προμηθευτή; Αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να μπλέξεις φίλτατε Φανουράκη και να μην… μπορείς να ξεμπερδέψεις στο τέλος;
……
*Φυσικά για μια ακόμη φορά ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος σου τά ‘δωσε και πάλι στο… χέρι και «τζάμπα» μελετούσες τόσες μέρες τα έγγραφα του προμηθευτή, αφού η Νομοθεσία είναι ξεκάθαρη…!
Όποιος έχει αντιρρήσεις, ας καταθέσει ένσταση στο ΕΣΗΔΗΣ! Διότι καταντάει πλέον ανέκδοτο ενώ βρίσκεται στον αέρα ένας Ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός και δέχεται προσφορές, ο Φανουράκης εκτός ημερήσιας διάταξης να θέλει…συζήτηση!
……
*Μην αγχώνεσαι Μανώλη… Ο προμηθευτής πείστηκε ότι «αγωνίζεσαι» υπερ το δέον για να πάρει αυτός τους… υπόγειους κάδους! Τζάμπα κουράζεσαι...!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (12.00) ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ!
Ημερίδα ενημέρωσης των παραγωγών για το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας, συνδιοργανώνουν η Τράπεζα Πειραιώς και η ΣΕΚΕ το Σάββατο στη Ξάνθη και συγκεκριμένα στο ZPalace.
Ιδού τι αναφέρει και η σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 
Η Τράπεζα Πειραιώς και η Σ.Ε.Κ.Ε. προσκαλούν όλους τους παραγωγούς στην ημερίδα ενημέρωσης των παραγωγών σχετικά με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020, το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Τράπεζα για τη στήριξη του Αγροτικού Τομέα.
Το Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο «ZPalace» (τέρμα Γ. Κονδύλη, Ξάνθη)

Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης 
των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.
Οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών Χακάν Γιαλτσιντούγ και Σελίν Οζέλ ζήτησαν εκ νέου την αποφυλάκισή τους, ωστόσο ο δικαστής διέταξε την περαιτέρω κράτησή τους.
Προς το παρόν το κατηγορητήριο εις βάρος των δύο στρατιωτικών δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ δεν έχει οριστεί και δικάσιμος.
Τα δύο πρώτα αιτήματα αποφυλάκισης στις 5 και τις 27 Μαρτίου είχαν απορριφθεί με το ότι Μητρετώδης και Κούκλατζης δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία, καθώς και για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη ακόμη εξετάζει τα «ψηφιακά στοιχεία» που κατασχέθηκαν από αυτούς.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ 
Ο ΑΠOΣΤΡΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ 
ΒΩΒΟΥ, Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ Μ. ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ
Με την πλήρη στήριξη του Διονύση Βώβου και την υποστήριξη του δημοτικού συμβούλου Αλέκου Κυριακίδη, του Χρήστου Μούρκα, του Μανώλη Φανουράκη και του Μιχάλη Πουσπουρίκα, κατεβαίνει τελικά υποψήφιος Πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ ο απόστρατος Ηλίας Οικονόμου. Ο ίδιος σε μήνυμά του χθες στα ΜΜΕ μεταξύ των άλλων, ανέφερε και τα παρακάτω:
«Μετά από 2 χρόνια δημιουργικού έργου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών  την 13 Μαΐου 2018, δηλώνω ότι  είμαι υποψήφιος πρόεδρος της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ.
Ως μέλη της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ θα αγωνιστούμε για την προώθηση των ιδεών και απόψεων της ΝΔ, καυτηριάζοντας τα ολέθρια λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.
Η « Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους  Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης.
Νεοδημοκράτισες και νεοδημοκράτες, αν πιστεύετε ότι μπορούμε μαζί να δώσουμε νέα δυναμική και προοπτική στην Νομαρχιακή μας,   ζητώ τη στήριξη  σας, προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να στηρίξουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και ανάταξη της πατρίδος μας.
Ξάνθη, 27  Απριλίου  2018
Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΗΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »