*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Απριλίου

ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΙΟ! Κ. Μαλάκης: «Κάνεις» αυτά που κατηγορεί ο Κυριάκος στο…ΣΥΡΙΖΑ!

26 Απριλίου
*Με εξώδικα στον Περιφερειάρχη οι Εφετειακοί Δικηγορικοί σύλλογοι τον «ανάγκασαν» να «παγώσει» την πρόσληψη της εκλεκτής του στην Περιφέρεια ΑΜΘ

*Σκληρές δηλώσεις του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη στην «Ανοιχτή γραμμή», «προβληματισμένα» τα κεντρικά της Ν.Δ. από τις συμπεριφορές του Μέτιου.  Λαϊκή κατακραυγή παντού! 
ΝΕΟ χαστούκι στον Μέτιο, αυτήν τη φορά από τους δικηγόρους της Περιφέρειας! Όπως αποκάλυψε -μετά από ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel το μεσημέρι της Τρίτης- ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, με εξώδικα που έκαναν στον Περιφερειάρχη οι 5 Εφετειακοί δικηγορικοί σύλλογοι ΑΜΘ, τον ανάγκασαν να «παγώσει» το θέμα της πρόσληψης κολλητής του, στη θέση της Νομική συμβούλου της Περιφέρειας!
Μάλιστα στις δηλώσεις του ο Κώστας Μαλάκης, εκ των πρώτων που στήριξαν την υποψηφιότητα το Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές, κατηγόρησε ευθέως τον Χρήστο Μέτιο ότι «κάνει» αυτά που κατηγορεί η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της στο…ΣΥΡΙΖΑ:
Ιδού όλος ο διάλογος με τον Πάνο Παπαδόπουλο.
-Κύριε Μαλάκη, τι έγινε τελικά με την πρόσληψη της δικηγόρου-κολλητής του που ο κύριος Μέτιος ήθελε να προσλάβει στην Περιφέρεια ως νομικό σύμβουλο;…
Κώστας Μαλάκης: «Στάλθηκαν εξώδικα από τους δικηγορικούς συλλόγους όπου πλέον σταμάτησε η πρόθεση του κ. Μέτιου με φωτογραφική διάταξη να πάρει την εκλεκτή του και θα πρέπει λοιπόν να λάβουν μέρος όλοι οι εφετειακοί σύλλογοι. Ο Περιφερειάρχης εκπροσωπεί και τους 5 νομούς. Αυτά που καταδικάζουμε να μην τα κάνουμε εμείς, ή τουλάχιστον αυτοί οι οποίοι εκπροσωπούν αυτή τη στιγμή τη ΝΔ «εντός εισαγωγικών»! Θα πρέπει να είναι πάρα πάρα πολύ προσεκτικοί!!!
(σ.σ. Ήδη πληροφορίες μας αναφέρουν πάντως πως στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός για τις αντιδημοκρατικές και αντιδεολολογικές συμπεριφορές του Μέτιου και προωθείται για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ  ο εκ των εμπίστων του Προέδρου Μακάριος Λαζαρίδης, η καταγωγή του οποίου είναι από την Καβάλα. Για το συγκεκριμένο όμως θέμα θα επανέρθουμε αύριο με πολλές λεπτομέρειες…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »