*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός αναμένεται σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ για την Γεωργία Τζανή..!

31 Μαρτίου
*Ο πιο φανατικός αναγνώστης της στήλης είναι ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, ο οποίος όχι μόνο με… διαβάζει ανελλιπώς καθημερινά, αλλά αναδημοσιεύσει, πολύ τακτικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όλα τα κείμενά μου που «αλιεύει» από το «maxitisthrakis.blogspot.gr» όχι μόνο για να κάνουν «like» οι φίλοι του, αλλά και για να τα διαβάσουν όσοι δεν… τα διάβασαν!!!
-Το πιο πρόσφατο παράδειγμα;;;
-Η είδηση που αποκάλυψα αποκλειστικά πρώτος, πριν από μέρες, για το σημερινό Live στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την Γεωργία Τζανή!
-Εύγε Τάκη… «like» και από εμένα!
……
*Κι όσο για το σημερινό Live στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την Γεωργία Τζανή;;;
-Αναμένεται να γίνει της… κακομοίρας, αφού η εκρηκτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει στην Ξάνθη πολλούς θαυμαστές και «fan Club», αφού είναι δημοφιλής στην περιοχή μας από τις εμφανίσεις της σε μαγαζιά της περιφέρειάς μας!
-Γι’ αυτό όλα τα αστέρια του team στο ΚΥΤΤΑΡΟ και ιδιαίτερα οι τρεις barwoman Χρύσα, Κρυσταλία και Έλενα είναι σε ετοιμότητα!!!
……
*Τον καφέ του απολάμβανε χθες το μεσημέρι στο καφέ μπάρ «Ρολόι» στο ηλιόλουστο λιμάνι του Λαυρίου και με φόντο το… σκάφος του, ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου με τους φίλους του Τάσο και Αλεξία
-Μάκη φαντάζομαι ότι μετά τον καφέ θα πήγες τα φιλαράκια σου καμιά… «τσάρκα» με το σκάφος σου μέχρι το Σούνιο ή την Καμάριζα για… ουζάκι!
-Δεν νομίζω να σε έπιασαν οι… «τσιγκουνιές» σου!
……
*Ελληνική μουσική έπαιξε χθες Παρασκευή το βράδυ ο τρομερός DJ Τόρης Παπαδήμας στο καφέ μπάρ «Le Petit» της φίλης του Ρίας Γκλαβίνη!
-Τι έγινε Τόρη με τις Ελληνικές βραδιές στο Il Posto της Χρυσούπολης;;;
-Συνέβη κάτι ή απλά θέλησες χθες να παίξεις μουσική για τους Ξανθιώτες θαυμαστές σου στο μπαράκι της φίλης σου της Ρίας;;; Εκτός αν πήγες εκεί για την...πρώην σου, οπότε δεν το σχολιάζω καν!
……
*Πάντως μάλλον το δεύτερο ισχύει όσων αφορά τον Τόρη και το «Il Posto», καθώς χθες το μαγαζί της Χρυσούπολης είχε Live με την γοητευτική τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη, τη γνωστή κολλητή φίλη του Αποστόλη Μαλουσάρη ο οποίος είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της!
……
*Την είδηση όμως για το χθεσινό Live της Χριστίνας Μελελούδη την έμαθα από τον δαιμόνιο Ξανθιώτη παπαράτσι, Κυριάκο Κεσίσογλου ο οποίος χθες από το facebook καλούσε όλο τον κόσμο να γεμίσει το Il Posto και να… «βουλιάξει» τη Χρυσούπολη!
-Την πληροφορία την έμαθε ο ίδιος από την Ελεονώρα και τον Μάριο όταν το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο Ελληνάδικο της Χρυσούπολης για ποτό!
-Και μόλις γύρισε στην Ξάνθη ανέλαβε να το διαφημίσει και να κάνει ο ίδιος Like στον εαυτό του σύμφωνα με τη συνηθισμένη τακτική του!!!

-Άπαιχτος και ο… Κυριάκος! Αλλά για να πω την αλήθεια, τον "ζηλεύω" δίπλα στην φανταστική Ελεονώρα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »