*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Το "καψόνι" του Νίκου Ευφραμίδη στον Μέτιο και η ΘΕΛΗΣΗ του Γ. Παυλίδη που δεν σέβεται κανείς για το Χατζιδάκειο...!

31 Μαρτίου
Κύριε Τουλουπίδη, γιατί η κάρτα έχει ένα πράσινο αυγό δίπλα σε ένα κόκκινο; Ουδείς γαλάζιος στην Πρυτανεία;
(Σάκη Καραμπίνη, εσένα σου έστειλαν τέτοια κάρτα όπως στον «Μ»)
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Θα μπορούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης να παραχωρήσει ένα όχημά της (όπως έχει συμβεί για την εξυπηρέτηση της Σταυρούπολης) και να διαθέσει εργατικό δυναμικό (1 άτομο) από τους ήδη υπάρχοντες πυροσβέστες του σώματος.
Αν υπάρχει θέληση, βρίσκονται λύσεις, εάν όχι τότε προκύπτουν μόνο προβλήματα και αδιέξοδες καταστάσεις.
(Από την ανακοίνωση του πολιτευτή της Ν.Δ. Ιρφάν Χατζηγκενέ για την δημιουργία Πυροσβεστικού κλιμακίου στο Δήμο Μύκης)
-Υπάρχει θέληση; Ιδού η απορία…
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Μεγάλη συζήτηση για το τίποτα…!»…Το βασικό ερώτημα είναι: Μπορεί να εκδώσει πολεοδομική άδεια η Πολεοδομία Ξάνθης όταν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου το οποίο έχει ένα ΚΑΕΚ (που είναι ο μοναδικός αριθμός τεμαχίου- που περιλαμβάνει όλο το οικόπεδο) εκκρεμεί η τακτοποίηση του αφού υπάρχουν ενστάσεις στο Κτηματολόγιο οι οποίες δεν εκδικάστηκαν;
(Η μηχανικός Ελένη Χατζηγεωργίου σχολιάζοντας την πρόταση του Φανουράκη για την δημιουργία προκάτ Παιδικού σταθμού στην Σάρδεων)
-Κύριε Φανουράκη… Κύριε Τάσο Θεοδωρίδη… Υπομηχανικέ κύριε Μούρκα… Συμφωνείτε, ή διαφωνείτε;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αποκλειστικό. Εντελώς «τυχαία» έπεσε χθες στα χέρια μου ένα από τα εξώδικα που επί Αειμνήστου Ανδρικόπουλου έστελναν στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για τον Κοινόχρηστο Elliso Hotel και αφανής εταίρος!
-Βγάζοντας ΠΑΡΑΝΟΜΟ ακόμη και τον… πρώην Δήμαρχο, γιατί παραχώρησε τον κοινόχρηστο στο Κυβερνείο του Φανουράκη κι όχι στο Elisso όπου ανήκει σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με την πρώην ΕΤΕΝΕΞ του Θεολόγου Καλαϊτζή!
-Ρωτήστε και τον δικηγόρο Γιάννη Παπαχριστόπουλου που σίγουρα θα «θυμάται» -φαντάζομαι- πολλά περισσότερα… άσχετα αν σήμερα μπορεί να είναι με τότε αντιδίκους του!
……
*Ευχετήριες κάρτες με την υπογραφή τους έστειλαν χθες σε όλα τα Μέσα, ο Πρυτανεύων κ.Τουλουπίδης και οι αναπληρωτές Πρύτανη καθηγητής Νικόλαος Αγγελούσης, Καθηγητής Παντελεήμων Μπότσαρης και Αναπληρωτής καθηγητής Φώτιος Μάρης.
-Ερώτημα κρίσεως… Καλά τον κύριο Αγγελούση δεν προορίζει για νέο Πρύτανη ο Σάκης Καραμπίνης; Κι αυτός… Τουλουπιδικός έγινε;
Όπως και ο Φώτης Μάρης αλλά και ο Μπότσαρης;
Ειλικρινά έχω πάθει πλάκα!
……
*Άμα Καραμπίνη τόσα χρόνια Πρύτανης και αντιπρύτανης, είχες τέτοιους «κολλητούς», τις του θέλεις τους… Παπαδόπουλους;
......
*Μάλλον ο Χρήστος Μέτιος δεν ξέρει τι εστί Νίκος Ευφραιμίδης, αφού πρώτα πήγε να του το "παίξει"....αρχηγός και να τον "απειλεί" οτι θα τον ..."παραιτήσει"απο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη επειδή ΄σε ένα θέμα που συζητούσαν, δεν συμφωνούσε μαζί του και μετά όταν αυτός του απάντησε, δεν χρειάζεται να με "παραιτήσεις" εσύ, φεύγω...μόνος μου και έφυγε απο το γραφείο του, έτρεχε απο πίσω και τον παρακαλούσε να....γυρίσει!! Καθόλου καλά δεν τον ξέρει! Δεν ρωτάει λίγο τον Ζαγναφέρη;
...
*Ο οποίος Ζαγναφέρης αν δεν το ξέρετε ούτε αυτό, διαθέτει και πανέμορφη ξαδέρφη ως τηλεπαρουσιάστρια στην ΕΡΤ3 με το επώνυμο...Ζαγναφέρη! 
Μάλιστα στην κυρία Ζαγναφέρη έδωσε προχθές και αποκλειστική συνέντευξη ο Πρόεδρος του Πολυχώρου Μάνος Χατζιδάκις και ομολογώ οτι με μάγεψε με την ομορφιά και το σώμα της! Τόχει στο αίμα του το Ζαγναφέρικο να βγάζει...Θεές! 
.....
*Και μια και μιλάω για τον Πολυχώρο Μάνος Χατζιδάκις, θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά οτι στο συγκεκριμένο χώρο ο Αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, ήθελε να κάνει καφέ (στον όροφο) και να το αναθέσει σε ιδιώτη που θα προσέχει παράλληλα και το κτίριο! Αν λοιπόν ο Μέτιος υποκύψει στους "γνωστούς" συλλόγους που θέλουν τα πάντα...αριστερά ή ...Εβραϊκά, τότε τους γνωρίζω απο τώρα οτι θα τους πάρουν με τις "πέτρες"! 
......
*Κι ένα τελευταίο ερώτημα για τον Ζαγναφέρη. Πως λέτε κύριε Αντιπεριφερειάρχη ότι ήδη συνεδριάσατε...τρεις φορές, όταν μέλος της Επιτροπής που ρώτησα εγώ μου είπε οτι πήγε ΜΟΝΟ μια φορά;;; Και δεν ήξερε τίποτα για τις υπόλοιπες; Μπορούμε τουλάχιστον να μάθουμε ποιοί ήταν παρόντες; Κι αν ήταν και οι δυο αδελφές Βουγιιουκλή και στις συνεδριάσεις; 
Στο στόχαστρο και του DEB και ο… Θόδωρος Πάγκαλος!
Στο στόχαστρο του τουρκόφωνου κόμματος DEB έχει μπει και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, «ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος». Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος τους DEB Αλή Τσαβούς υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην υπουργού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης με τον ίδιο να δηλώνει μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας του κόμματός του. «Ως Πρόεδρος του ΚΙΕΦ θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Πάγκαλο, ότι υπάρχουν στην Δυτική Θράκη περίπου 150.000 Μουσουλμάνοι-Τούρκοι με Ελληνική υπηκοότητα που έχουν γεννηθεί και ζουν στην Ελλάδα. Δηλώνω ότι οι άσχημες και ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε είχαν ως στόχο και τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, που είναι πολίτες της χώρας του και επίσης οι δηλώσεις αυτές αποτελούν βαριά προσβολή για ολόκληρη τη Μειονότητα».
-Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…
Το ευχαριστήριο του Σάκη Λουκμακιά στη Διοίκηση του Άρη Αβάτου
Με ανάρτησή του στο fb και εμφανώς συγκινημένος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Τοπείρου Σάκης Λουκμακιάς ευχαρίστησε την διοίκηση του Άρη Αβάτου που τον τίμησε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Μεγάλη συγκίνηση για την τιμή που μου έκανε το Δ.Σ. του Αρη Αβάτου. Πολλές οι αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές, ιδιαίτερα όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 1998.
Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τοπείρου
Σάκης Λουκμακιάς».
Αγωγή κατά του Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς: 
Θα λογοδοτήσει για τα ψέματά του
Αγωγή κατά του Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς!! Αφορμή στάθηκε, όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού, η συκοφαντική επίθεση που του έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης σχετικά με την υπόθεση κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές της Ανδριανούπολης.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιχειρώντας να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» με την αρχική του δήλωση, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα» αλλά και στον Γιώργο Αμυρά, ισχυριζόμενος ότι είναι υπόδικος για παλιότερη υπόθεση μεταξύ τους.
Ο βουλευτής του Ποταμιού διέψευσε κατηγορηματικά ότι εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον του.
Ο Γιώργος Αμυράς αναφέρει πως «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής».
«Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη» καταλήγει ο Γιώργος Αμυράς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »