*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι συνεχείς ύβρεις κατά του Δημάρχου και ο...πυροσβέστης κ.Χατζηγκενέ!

02 Μαρτίου
Γύρω - γύρω όλοι και στη μέση ο… Μανώλης!
(Τον διέγραψε ο Δήμαρχος, τον στηρίζουν αυτοί που τον χαρακτήριζαν…
 βαρίδιο της παράταξης Δημαρχόπουλου!)
……………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ερώτημα κρίσεως… Αφού ο Μάκης (Δάγκας) θεωρεί ότι είναι τόσο… δημοφιλής και καταξιωμένος στο κόσμο (και δεν τον τρώει η μαρμάγκα), γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με αρχηγό» τον φίλο του τον Τσέπελη, να πάει μπροστά τη πόλη;
-Ποτέ δεν είναι αργά Μάκη μου και τα «φρουτάκια» μπορεί να λιγόστεψαν … αλλά από όψιμα… «φρούτα» της πολιτικής και «σωτήρες», έχει γεμίσει ο τόπος!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Ποτέ δεν είναι αργά...
……………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Διαβάζοντας εχθές τον τοπικό τύπο, το μάτι μου έπεσε σε ένα κείμενο που υπήρχε στην εφημερίδα «Θράκη» και αφορούσε τον πρώτο παιδικό σταθμό ο οποίος έκλεισε…. Διαβάζοντας το άρθρο, το μάτι μου κόλλησε στη δήλωση του Τάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος ξεφτιλίζει όλους όσους λοιδόρησαν τον Μανώλη Φανουράκη και την αντιπολίτευση γενικότερα, στο θέμα της πρότασης για δημιουργία παιδικού σταθμού προκάτ.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη Φωνή της Ξάνθης)
-Βρε το… κολλημένο… μάτι! Πέφτει πάντα σε σχόλια που καθυβρίζουν ή είναι σε βάρος του Δημάρχου Ξάνθης…!
Σεμνά &Ταπεινά
*Κακώς ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος απαντάει στους υβριστές του. Από την ώρα που κάποιοι είναι προκατειλημμένοι και έχουν πλέον "αυτοχρισθεί" σε αυτόν τον ρόλο, κανένας διάλογος, καμιά αντιπαράθεση…
-Τους δίνει τον λόγο ο Πρόεδρος,  βρίζουν . εκτονώνονται και βγάζουν όλα τα απωθημένα τους και μετά… άντε γεια!
Κι ας αφήσει τον λαό να τους δώσει την απάντηση στις επόμενες εκλογές..! Είναι τόσο απλό…
…….
*Άλλωστε τους τά ‘πε κατάμουτρα και ο Γιώργος Κολλάρος.
-Εσείς δεν θέλετε να βοηθήσετε την πόλη και το μόνο που θέλετε είναι να… εξοντώσετε τον σημερινό Δήμαρχο!
-Οπότε οτιδήποτε άλλο, μπορεί να ερμηνευτεί μόνο ως… μαζοχισμός! Και κυρίως η ανοχή....
……
*Άλλωστε για να είμαι ειλικρινής, όσο η συγκεκριμένη «παρέα» (Τσέπελης, Φανουράκης και σία) συνεχίζει και καθυβρίζει με κραυγές τον σημερινό Δήμαρχο, τόσο περισσότερο τον ενισχύει και ανεβάζει στα ύψη την δημοτικότητά του!!
-Οπότε ποιος ο λόγος να τους κάνει διάλογο;
……
*Εδώ οι άνθρωποι δεν ξέρανε ότι η επέκταση της εδαφικής αρμοδιότητας ενός Δήμου ή της ΔΕΥΑΞ, πήρε παράταση μέχρι 31/12/2018!
-Οπότε τους αφήνεις στην άγνοιά τους! Καληνύχτα.
……
*Δικαιώθηκε από το ΣτΕ και επιστρέφει στη θέση του Πρύτανη ο Σάκης Καραμπίνης; Τουλάχιστον αυτό διατείνεται φίλος του μηχανικός και προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα, ωστόσο το… ντοκουμέντο μετράει!
-Να καθαρογραφτεί δηλαδή και να δημοσιοποιηθεί αν βγήκε η απόφαση…
-Οπότε ας περιμένουμε όλοι!
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ: Ελέγχεται από την Αποκεντρωμένη ο παραιτηθείς Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Σωτήρης Μποταΐτης!
Με σκληρή ανακοίνωσή του κατά του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου αντέδρασε ο ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν, με το που επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Προέδρου Σωτήρη Μποταϊτη.
Ιδού τι αναφέρει στην επιστολή του στον «Μ»:
Παραιτήθηκε   ο   Πρόεδρος   του   Περιφερειακού   Συμβουλίου,   που   δεν δεχόταν παράνομα να συζητήσει τις επερωτήσεις μου τον Οκτώβριο του 2017.
Παραιτήθηκε   ο   Πρόεδρος   του   Περιφερειακού   Συμβουλίου   που   με ανάγκασε   να   αποχωρήσω   από   την   εν   λόγω   συνεδρίαση   για   να αποκατασταθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.
Θέλω να ενημερώσω την κοινή γνώμη ότι για το εν λόγω θέμα εκκρεμεί αναφορά μου και ελέγχεται πειθαρχικά από τον Νοέμβριο του 2017 ο παραιτηθείς πρόεδρος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.
Παραιτήθηκε   ο   Πρόεδρος   που   με   τη   στάση   του   προκάλεσε   τους περισσότερους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους.
Παραιτήθηκε   μια   καθαρή   επιλογή   του   μεταβατικού   περιφερειάρχη Μέτιου, που απεδείχθη ότι ήτανε άστοχη.
Δέχτηκε άλλο ένα ισχυρό πλήγμα η συνοχή της παράταξης Μέτιου.
Κέρδισε   η   Περιφέρεια,   έχασε   για   άλλη   μια   φορά   ο   μεταβατικός περιφερειάρχης Μέτιος.
Οντέρ Μουμίν
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ
ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ: Εγκρίθηκε πυροσβεστική 
μονάδα στο Δήμο Mustafcova Βουλγαρίας
Με ανάρτησή του στο Facebook ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ, Ιρφάν Χατζηγκενέ αναφέρει τα παρακάτω:
«Επιτέλους υπογράφουμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Είμαι στο σωστό δρόμο εδώ και χρόνια σχετικά με την έλλειψη της μονάδας πυρός των Βαλκανίων, και έχω εκφράσει ότι κάθε συνάντηση αποτελεί υπηρεσία προτεραιότητας για την κοινότητά μας και τον λαό μας. Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, το βαλκανικό υποκατάστημα εγκρίθηκε για την πυροσβεστική μονάδα στο Δήμο Mustafcova. Εύχομαι αυτή η απόφαση να είναι καλή για όλους μας».
-Εντωμεταξύ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν με ανάρτησή του στο FB συνεχάρη τον Ιρφάν Χατζηγκενέ αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Cetin Mandaci Dostum tebrikler. Daha nice başarılara. Bu konuda verdiğin emeğe ve sarf ettiğin çabaya bizzat ve yakından şahit olmuş biriyim. Kolay gelsin.Φίλε, συγχαρητήρια. Περισσότερα επιτεύγματα. Είμαι ένα άτομο που έχει δει την προσπάθεια και την προσπάθεια που έχετε κάνει. Καλή τύχη».
Θεοδωράκης για Κουβέλη: 
Εκπλήσσομαι για την αγάπη που δείχνουν κάποιοι στην εξουσία
Για «ένδεια ανθρώπων που μπορούν να διαχειριστούν σημαντικές υποθέσεις» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στην ένταξη του Φώτη Κουβέλη στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως είναι δικαίωμα του καθενός να δίνει ένα ρόλο στη ζωή του προσθέτοντας όμως ότι «αυτό που με προβληματίζει σαν προοδευτικό πολίτη είναι πως μπορεί να δεχθεί ένα άνθρωπος αυτή τη χρονική συγκυρία να είναι αναπληρωτής του κ. Καμμένου. Και αυτός ο άνθρωπος να προέρχεται από την αριστερά, να έχει στο παρελθόν επιτεθεί στον εθνικολαϊκισμό και στο ψεκασμένο σύστημα που εκπροσωπεί ο κ.Καμμένος» και συμπλήρωσε με νόημα «εκπλήσσομαι για την αγάπη που δείχνουν κάποιοι άνθρωποι στην εξουσία και δεν μπορούν να την αρνηθούν ακόμη και όταν γίνονται αναπληρωτές ενός υπουργού όπως ο κ. Καμμένος».


Ψαριανός για Κουβέλη: «Εγινε βοηθός Καμένου…στα τέσσερα! Καλή σταδιοδρομία και καλά κέρδη σύντροφε Φανούρη»

Δεν... χαρίστηκε στον Φώτη Κουβέλη ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, σχολιάζοντας καυστικά την υπουργοποίηση του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ.
Ο Γρ. Ψαριανός μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, είπε αστειευόμενος: «Μετά από ενδεχόμενη δοκιμή ποικιλιών φαρμακευτικής, βιομηχανικής ακόμη και κλωστικής κάνναβης, ελήφθη αυτή η μεγαλειώδης, συγκλονιστική, χιουμοριστική, απόφαση: να αναλάβει ο Φώτιος Φανούριος Κουβέλης αρχιστράτηγος, κάτω από τον Ναπολέοντα του Ελληνισμού. Με τις στολές παραλλαγής και τα ελικόπτερα τα Σινούκ. Που τον πάνε πάνω από βραχονησίδες, σπέρνοντας τον τρόμο στους οχτρούς και με σκοπό να προκαλέσουν αυτούς τους καταραμένους γείτονες να κάνουν αυτοί πρώτοι το απονενοημένο βήμα και μετά… τσακ! Με το Φώτη μπροστά να τους βάλουμε στη θέση τους. Και να πάρουμε το Αιβαλί, την Αλικαρνασσό και το Τσεσμέ, ή τουλάχιστον τα παράλια. Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε κάποιος φωτεινός νους να το σκεφτεί και χωρίς χρήση ουσιών. Όμως εδώ πέρα, μάλλον προηγήθηκε και μεσολάβησε κάτι τέτοιο. Και τώρα, αν κάποιος ανοίξει το πρωί τα social media, θα φύγει …το απόγευμα! Έχει πολύ γέλιο.»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »