*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Απο τις 10 το βράδυ ανοίγει πλέον το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο...

16 Μαρτίου
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε για άλλη μια φορά προχθές Πέμπτη 15 Μαρτίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ σε ακόμα μια Ελληνική βραδιά με τον φοβερό και δημοφιλή DJ Ιορδάνη Καγιά!!!
-Το ΚΥΤΤΑΡΟ που φέτος ανοίγει πολύ νωρίτερα, από τις 10:00 το βράδυ, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης διοργανώνοντας επιτυχημένες Ελληνικές βραδιές!
……
*Και μπορεί την Πέμπτη στο ΚΥΤΤΑΡΟ να ήταν DJ ο Ιορδάνη Καγιάς, αλλά η DJ TZO STAV έκανε εντυπωσιακή guest εμφάνιση στο πλευρό του Ιορδάνη και έπαιξε μαζί του εναλλάξ εκπληκτική Ελληνική μουσική όπου έγινε μεγάλος χαμός!!!
-Δυο DJ ταυτόχρονα στα decks του ΚΥΤΤΑΡΟ… τι άλλο να θέλει ο κόσμος;;;
……
*Το βράδυ της Πέμπτης όμως μια έκπληξη περίμενε τον Ιορδάνη Καγιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού ένας φίλος του από το πολυάριθμο Fan Club του τον επισκέφθηκε στο πόστο του και φωτογραφήθηκε μαζί του όλο καμάρι!
-Ο Ιορδάνης ο οποίος ήρθε στο ΚΥΤΤΑΡΟ τον Σεπτέμβριο του 2017 με μεταγραφή από το καφέ – μπάρ «ΑΙΓΑΙΟΝ» της Κεραμωτής, «διαθέτει» πολλούς θαυμαστές και από όλο το Νομό Καβάλας!
……
*Μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε πάλι την περασμένη Πέμπτη στις δημόσιες σχέσεις του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ και ο γνωστός Αρχοντής ο οποίος ήταν άψογος στα… «καθήκοντά» του και καλωσόριζε υποδεχόμενος τους πελάτες που έσπευσαν να διασκεδάσουν στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης!
……
*Για δεύτερη συνεχόμενη φορά και σήμερα Σάββατο οι «Ντιριντάχτα», το Ξανθιώτικο λαϊκό συγκρότημα των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη, αντικαθιστούν στο Live τους στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» τον Γιώργο Κουμουλίδη και τον Μάριο Κιοσσέ που σήμερα το βράδυ θα εμφανιστούν εκτάκτως στο καφέ «DRAGOSTE» στα Μάγγανα Ξάνθης!
-Μάλιστα οι… «Ντιριντάχτα» απηύθυναν και κάλεσμα στον κόσμο για να προσέλθουν στο «ΚΤΗΜΑ» και να τους απολαύσουν αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας περιμένουμε το Σάββατο στο Κτήμα να φάμε, να πιούμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια!».
……
*Και τέλος, άλλο ένα μοναδικό “dj set” διοργανώνεται αυτή την Κυριακή 18/3 στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη από το αγαπημένο “δίδυμο” resident DJs PANOS PISSITELIS &JUNIOR MI του πλέον ενημερωμένου Club της Αθηνάς «DYBBUK».
-Η «House» στα καλύτερα της!
-Οι αγαπημένοι DJs που πραγματοποιούν εμφανίσεις στους δημοφιλέστερους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, (Ρόδο, Χανιά, Νάξο, Σαντορίνη κ.α.) έρχονται αύριο στο Booth του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ για μία αξέχαστη νύχτα.

-Start. 22:30. RSV: 6934607201.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »