*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης είναι ο πιο "αδιάφορος" δημοτικός σύμβουλος...

16 Μαρτίου
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ 
ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ;
Φαινόμενο δημοτικού συμβούλου για όλη την Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να θεωρείται ο κύριος Κώστας Τριανταφυλλίδης, αφού μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε κάποιες επιτροπές του Δήμου, όταν όμως πάνε οι υπάλληλοι και του ζητάνε να υπογράφει σε κάποιες αποφάσεις, η μόνιμη απάντησή του είναι ότι…δεν βάζει πουθενά την υπογραφή του για να μην…»μπλέξει», επειδή επιθυμεί να κατέβει…υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.!
Με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα μέσα στο Δήμο…
-Το πιο ωραίο όμως απ’ όλα; Ο κύριος Κώστας Τριανταφυλλίδης ενώ δεν βάζει πουθενά την υπογραφή του, θα ήθελε να γίνει…αντιδήμαρχος!
Και το ερώτημα που γεννιέται…
-Μα όταν δεν βάζει πουθενά την υπογραφή του, πως θα γίνει αντιδήμαρχος που θα πρέπει συχνά πυκνά να υπογράφει ένα σωρό έγγραφα;
Ήδη θεωρείται ένας αδρανής δημοτικός σύμβουλος μη συμμετέχων πουθενά που όταν έρχεται η στιγμή κάποιας ψηφοφορίας… σηκώνεται και φεύγει!
Αφού όμως δεν θέλει να συμμετέχει ενεργά, γιατί δεν παραιτείται να μπει και να προσφέρει στην Τοπική Αυγοδιοίκηση κάποιος που δεν έχει τέτοιες φοβίες και αναστολές και δεν θέλει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ;
(Σ.Σ. Φαντάζεστε βέβαια η Νέα Δημοκρατία να επέλεγε να βάλε στο ψηφοδέλτιό της έναν υποψήφιο σαν τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, τι χαβαλές θα γίνονταν στην κοινωνία…).
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!
Το ζήσαμε κι αυτό! Ο… Πέτρος Ούτσης «κατήρτισε» το «δικό του» ψηφοδέλτιο της… Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη!
Βέβαια ο άνθρωπος παραμένει αναξιόπιστος από την πρώτη μέρα που τον γνωρίσαμε στο «Πεταλούδα» και τον είδαμε γραφείο τύπου από τη μια του Πούλιου κι από την άλλη του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη…
Ωστόσο επειδή τα λόγια είναι περιττά, δημοσιεύουμε το χθεσινό… αξιόπιστο «ρεπορτάζ» του Πέτρου Ούτση που κυρίως «περιστρέφεται» στο χώρο του κινήματος της Αλλαγής:
«Πρόσωπα γνωστά, από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.
Με βάση τα παραπάνω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη είναι
Αλέξανδρος Κοντός
Ακήφογλου Μπιρόλ
Κωνσταντίνος Μαλάκης
Γεωργία Ανδρέου
Μιχάλης Πουσπουρίκας»

-Φυσικά  τα γραπτά μένουν, όπως και η αυτογελοιοποίηση...! (σ.σ. Πήγε ο άνθρωπος έκανε ένα ψηφοδέλτιο όπως γούσταρε ο ίδιος και το εμφάνισε ως ψηφοδέλτιο της… ΝΔ! Τον Φανουράκη και τον Σπύρο τον Τσιλιγγίρη τους ρώτησε…;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »