*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Συνάντηση και γεύμα εργασίας του Αλέξανδρου Κοντού με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά-Συζήτησαν και για ΣΕΚΑΠ-Αγροτικά

26 Φεβρουαρίου
*Συζήτησαν και το θέμα της ΣΕΚΑΠ και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής. 
Συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.
Αντικείμενο της συζήτησης το αγροτικό και τα Συνεταιριστικά στην Ελλάδα, καθώς ο πρώην Υπουργός με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΑΣΣΟΕ έθεσε υπόψη του πρώην Πρωθυπουργού μια σειρά σημαντικών θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν ιδιαίτερα τον αγροτικό κόσμο και τις 100 κορυφαίες συνεταιριστικές εταιρείες της χώρας που ασχολούνται με τον παραγωγικό αγροτικό πρωτογενή τομέα. Μάλιστα του έθεσε και το θέμα της ΣΕΚΑΠ τονίζοντας πως είναι αναγκαία η λειτουργία της εταιρείας στο χώρο της  Θράκης, αφού συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής και προσφέρει εργασία σε πάνω από 200 οικογένειες.
Η ατζέντα της συζήτησης φυσικά επεκτάθηκε τόσο στα Εθνικά θέματα (Μακεδονικό, προκλήσεις Ερντογάν κλπ) όσο και στις πολιτικές εξελίξεις. Ο πρώην Πρωθυπουργός δεν έκρυψε μάλιστα τον προβληματισμό του για το διχαστικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παράλληλα τον ενημέρωσε και για την μήνυση που κατέθεσε κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη την Κυριακή το πρωϊ (λίγες ώρες πριν), χαρακτηρίζοντας «ντοκουμέντο αθλιότητας» την σε βάρος του χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τον συνέδεε με τον θάνατο εκδότη σε τροχαίο ατύχημα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »