*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

Χιονίζει σε όλη την Ξάνθη, κλειστά τα σχολεία σε Σταυρούπολη -Δήμο Μύκης σε επαγρύπνηση η πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης

26 Φεβρουαρίου
Όπως αναμένονταν και γίνεται σχεδόν σε όλη την Θράκη και την Ελλάδα, ισχυρή χιονόπτωση πλήττει από τα μεσάνυχτα της Κυριακής όλη την ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης και του Νομού Ροδόπης. Προς το παρόν τα προβλήματα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά στο οδικό δίκτυο του κάμπου, ωστόσο χρειάζονται αλυσίδες για να μεταβεί κάποιος στην Ορεινή περιοχή της Μύκης ή να ταξιδέψει για την Δράμα απο την περιοχή Σταυρούπολης. Πυκνό είναι επίσης το χιόνι στο οδικό δίκτυο για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (Αγίου Κωνσταντίνου) και τον δρόμο Κομοτηνής-Νυμφαίας Ροδόπης ενώ το χιόνι είναι πολύ στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού Δράμας σύμφωνα με τηλεφωνική μας επικοινωνία.
Σημειώνουμε οτι με απόφαση του Δημάρχου Μύκης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Μύκης για σήμερα ενώ κλειστά είναι και τα σχολεία στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης. Αντίθετα τα σχολεία λειτουργούν κανονικά στη πόλη. 
Πάντως αυτήν την ώρα η χιονόπτωση συνεχίζεται πυκνή σε όλο το Νομό αλλά και την πόλη της Ξάνθης, οπότε κανείς δεν γνωρίζει πως θα είναι το τοπίο μέχρι το μεσημέρι. Οι οδηγοί που σκέφτονται να πάνε πάντως προς την περιοχή της Σταυρούπολης ή του Εχίνου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και οργανωμένοι.
Δείτε πως είναι αυτήν την ώρα το Δασικό Χωριό με φωτογραφίες του Θανάση Καραγιάννη. 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »