*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Υπερθέαμα η φετινή παρέλαση του Καρναβαλιού....

21 Φεβρουαρίου
*Η φετινή παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά…!
-Εκατομμύρια χρώματα, μαγεία, κέφι και διασκέδαση συνετέλεσαν όλα μαζί ώστε φέτος η Καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο υπερθέαμα!
……
*Καλύτερο καρναβαλικό σύνολο αλλά και στολής για φέτος αναδείχτηκε ομόφωνα από την Καλλιτεχνική Επιτροπή, «Το μεγάλο τσίρκο….» της Θρακικής Σκηνής! -Βραβεύτηκε για τις εκπληκτικές στολές των θηριοδαμαστών και της συνολικής εικόνας με τους κλόουν και τους ελέφαντες που ενθουσίασαν όλο τον κόσμο!
Δεύτερος σύλλογος για την άριστη και άψογη ροή του στην παρέλαση, ήταν οι «ΘΑΜΥΡΙΣ». Τα βραβεία τους θα τα παραλάβουν του χρόνου στην νυχτερινή παρέλαση του 2019 όπου θα παρουσιάσουν και το δικό τους σώου με εκπροσώπηση 15 καρναβαλιστών!
……
*Άψογοι ήταν στην παρουσίαση της παρέλασης για λογαριασμό της ΕΡΤ3 το δίδυμο Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαρία Παπαδοπούλου που κατά γενική ομολογία τα κατάφεραν τέλεια…και δέχτηκαν μάλιστα δημόσια πρόσκληση του χρόνου να παρουσιάσουν και το καρναβάλι του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.
……
*Άψογη όμως ήταν και η απευθείας μετάδοση της παρέλασης του Ξανθιώτικου καρναβαλιού και από το Xanthi channel με παρουσιάστρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά την υπέροχη Νατάσσα Μπάτζιου που ήταν όλο κέφι και εντυπωσίασε όλο τον κόσμο, τόσο τους τηλεθεατές αλλά και όσους παρακολούθησαν από κοντά την παρέλαση!
……
*Εντωμεταξύ, μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, για την συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη με τη νεολαία να τον αποθεώνει!
Ο Πέτρος Ιακωβίδης, που σημειωτέων είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις «Χάντρες» του Στράτου Βαρσάμη, μιλώντας στο Xanthi channel δεν ξέχασε την Ξάνθη και τους φίλους του, αλλά δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του από την αποθεωτική υποδοχή του κόσμου. Όλη την συναυλία του μετέδωσε ζωντανά το Xanthi channel ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και ο Πασχάλης Λύρατζης όταν ο τραγουδιστής τον κάλεσε στην εξέδρα και καταχειροκροτήθηκαν μαζί από τον κόσμο!
……

*Άψογος επίσης στην παρουσίαση, τόσο της Παιδικής την Παρασκευή το απόγευμα όσο και της μεγάλης βραδινής παρέλασης από το Xanthi Channel το Σάββατο το βράδυ, ήταν και ο νεαρός παρουσιαστής και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ομολογουμένως απολαυστικότατος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »