*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Απο μεγαλοστομίες και μπούρδες χορτάσαμε...Αρκεστείτε στο κοινό σας...!

21 Φεβρουαρίου
*E, ναι… Αυτοί που η ζωή τους είναι αφιερωμένη μόνο στο «χρήμα» και το μόνο που νοιάζονται είναι το πως θα πλουτίσουν… περισσότερο,  επιλέγοντας μάλιστα τις μέρες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού να  βρίσκονται –συνήθως- εκτός Ξάνθης, δεν δικαιούνται ούτε να μιλάνε για τους άλλους, ούτε και να κάνουν κριτική!
Και πόσο μάλλον να ρίχνουν λάσπη…
….
*Κύριοι, από λόγια, εκθέσεις ιδεών, μεγαλοστομίες και μπούρδες χορτάσαμε! Αρκεστείτε  στο «κοινό» σας!  Δηλαδή σε όσους σας ακολουθούν στο fb και σας κάνουνε like
-Για τους υπόλοιπους, είστε παντελώς αδιάφοροι…!
……
*Βρήκε για παράδειγμα ο άλλος την ευκαιρία λόγω του 4ήμερου να πάει για σκι στο Παμπόροβο Βουλγαρίας και επιστρέφοντας βγήκε και να μας την πει κιόλας…!
Κι ύστερα  ξύπνησε!
….
*Ποιο γραφικός βέβαια όλων ένας κύριος που είδε λέει την παρέλαση από το… μπαλκόνι του σπιτιού του και δεν κατάλαβε ότι κάτι… ανανεώθηκε!
-Φάτε μάτια ψάρια… και απλά αλλάξτε πλευρά… ύπνου!
-Πρόσεχε μόνο γιατί μένεις και ψηλά, στο  4ο όροφο… μην πέσεις κάτω και σπάσεις κανένα… νύχι!
……
*Οι κυνηγοί πάντως φωτογραφιών αναζητούν όπως μαθαίνω μετά πάθους, φωτογραφία που απεικονίζει δημοτικό σύμβουλο με… string!
Μην του μείνει μόνο στο τέλος το κουσούρι…!
……
* Τον τελευταίο καιρό που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον «αδελφούλη» Μανώλη Τσέπελη… στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη!
Ότι ακριβώς δηλαδή έκανε πριν τρία χρόνια επί Φώτη Καραλίδη και ακόμη παλιότερα επί Κατερίνας Λαφτσή - Παναγιώτη Σαλτούρου!
……
*Βέβαια λίγοι έχουν απομείνει, αλλά τέτοια ζήλεια και τέτοια κακεντρέχεια… Δεν κατάλαβαν ακόμη ότι όσους βρίζουν και κατηγορούν το μόνο που θα καταφέρουν και πάλι θα είναι να τους ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά…;
……
*Επειδή ωστόσο το έχουν παρακάνει, απλά θα τους ρωτήσω… Ακόμη και τις εποχές που έκαναν τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου εκατόν εξήντα χιλιάδων και κάτι ψιλά…
Άρμα σαν το εντυπωσιακό καράβι του Βασιλιά - Πειρατή κατασκεύασαν ποτέ;
-Ή μήπως σήκωσαν ποτέ από το έδαφος την περιβόητη… Μάσκα (;) που πήρε και Γκίνες της Μάσκας…εδάφους;;!!!
……
*Πως αλλάζουν οι καιροί… Τις εποχές του μεγαλείου του όταν ο Τσέπελης πήγαινε στη Σταυρούπολη, μέχρι και τεμενάδες του έκαναν ορισμένοι…
-Πήγε την Καθαρά Δευτέρα στο «Έθιμο της καμήλας» -και μάλιστα φορώντας και το δημοφιλές κόκκινο παντελόνι του- και όσοι τον αναγνώριζαν (!), του γυρνούσαν επιδεικτικά την πλάτη…!!!
Ακόμη και πρώην υποτίθεται κολλητοί, άλλαζαν….μέρος όταν τον έβλεπαν!
……
*Του Μιχάλη Τσέπελη, των Βατράχων και ορισμένων άλλων… του παρεμφερούς «κύκλου» και «βίου», αν δεν το κατάλαβαν ακόμη, τους είπε κανείς ότι... ερχόμαστε;!
……
*Το βλέπω όλο και πιο συχνά και προκλητικά τον τελευταίο καιρό από κάποιους που το παίζουνε και περισσότερο «ξύπνιοι» από τους υπόλοιπους…
-Να τρώνε από τη μια ψωμί από τον Δήμο και σε κάθε ευκαιρία από την άλλη, να επιχαίρουνε και να… συγχαίρουνε αυτούς που βρίζουν και συκοφαντούν τον Δήμαρχο!

-Άπαιχτοι…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »