*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα!....ποιες είναι οι «ανεξήγητες» επισκέψεις στα δικαστήρια Ξάνθης!;;;

16 Ιανουαρίου
*Η αλήθεια φίλτατε Γ. Σιδηρόπουλε είναι μια και ξεκάθαρη. Από την αρχή κατάλαβα όταν με κάλεσε ο Εισαγγελέας Εφετών σε κάποια φάση, γνώριζα λίγο πολύ, ποια άθλια υποκείμενα και ποιο… «σύστημα» κρύβονταν πίσω από την ΑΘΛΙΑ και ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που ενέπλεκε και το δικό μου όνομα, με δικαστικούς κύκλους, με μια διαφορά…!
-Όταν είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ και δεν έχεις τίποτα να σου επισυνάψουν, και ειδικά όταν νοιώθεις ότι ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ όταν σε «τρέχουν» πολιτικοί και συμφέροντα στα δικαστήρια…!
-ΔΕΝ φοβάσαι κανέναν!
Και αντίθετα, τολμάς και την «ψάχνεις» την «σκευωρία», γιατί η ίδια η ιστορία διδάσκει ότι «όποιοι άθλιοι σκάβουν το λάκκο του αλλουνού, στο τέλος πέφτουνε μέσα…!».
……
*Συμπέρασμα; Ατύχησες αυτήν τη φορά Σιδηρόπουλε με τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ και τα ψέματα που έγραψες!
-Διότι οι «άλλοι» θα κοιτάξουν βέβαια να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω…
-Εσύ όμως πρέπει να φέρεις αυτήν τη φορά τα στοιχεία!!! Για το ποιες είναι οι «ανεξήγητες» επισκέψεις στα δικαστήρια Ξάνθης!;;; Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία…
……
*Επίσης έγραψες μετά την αθώωση του Δ.Μπένη την περασμένη Παρασκευή Γ. Σιδηρόπουλε και τα παρακάτω:
«Το ερώτημα είναι σε ποια λογική βάση ασκήθηκε δίωξη (σ.σ. Κατά του Δημήτρη Μπένη…), ενώ είναι σαφές από την προδικασία ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα σε κάποιον που δεν είναι μέτοχος και έτσι η δικαιοσύνη απασχολείται άσκοπα».
-Αρμόδιος όμως σε αυτό είναι να σου απαντήσει ο νυν Εισαγγελέας Ξάνθης ή κάποιος Εισαγγελέας Εφετών…!
……
*Διότι εγώ επιμένω ότι η ποινή αργίας του Δημήτρη Μπένη από την Αποκεντρωμένη είχε σχέση με την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της εργολαβικής εταιρείας ΝΑΣΚΟΥ, τουλάχιστον μέχρι 31/12/2012 κι όχι επειδή δεν ήταν μέτοχος.
-Άρα κάποιος από τους δυο λέει ψέματα…
Και το ερώτημα για μένα είναι άλλο. Αφού τον παρέπεμψε που τον παρέπεμψε η Αντιεισαγγελέας, γιατί δεν υπήρχε κι ένας ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με βάση τα έγγραφα και τις αποφάσεις που λήφθηκαν;
……
*Επίσης έγραψες Γ. Σιδηρόπουλε στη συνέχεια:
«Ακόμη και αν υποτεθεί αυξημένη ευαισθησία με την πολιτική ηγεσία, θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί αμέτρητες άλλες υποθέσεις, πολύ πιο σοβαρές».
-Κι εσύ Σιδηρόπουλε ποιος είσαι που κάνεις «συστάσεις» στην Εισαγγελία Ξάνθης ποιες είναι οι… αμέτρητες άλλες υποθέσεις που είναι πολύ πιο… σοβαρές ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΓΑΣ την  Εισαγγελία Ξάνθης ότι δεν παρενέβη; Περιμένουμε να τις κατονομάσεις… Μια και τις χαρακτηρίζεις μάλιστα… αμέτρητες, άνετα θα μπορείς φαντάζομαι να κατονομάσεις 3-4 από αυτές!
……
*Και τέλος καταλήγεις Σιδηρόπουιλε ως εξής στα «δικαστικά παρασκήνιά» σου:
«Πάντως είναι ιδιαιτέρως θετικό ότι η εποχή των ανεξήγητων διώξεων έχει παρέλθει στα δικαστήρια της Ξάνθης. (Συνεχίζεται πάντως η εποχή των “ανεξήγητων” επισκέψεων…)».
-Δηλαδή τι επακριβώς θέλεις να πεις; Και ποιες είναι αυτές οι… ανεξήγητες διώξεις; Αυτές που αφορούν εσένα, ή αυτές που αφορούν κάποιους άλλους και τέθηκαν…στο αρχείο;
……
*Και για να τα κάνω ακόμη πιο απλά τα πράγματα. Τώρα δηλαδή θέλεις να πεις ότι «οι Εισαγγελείς είναι καλοί, αλλά δεν ήταν καλοί στο… παρελθόν»; Όπου συμπτωματικά και πάλι οι «δικοί» σου φίλοι πολιτικοί ήταν στα πράγματα κι είχαν την εξουσία;
……
*Τελικά όταν υπάρχει ο… Γ. Σιδηρόπουλος, τι τους θέλεις τους «λοιπούς»… φίλους ή εχθρούς;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »