*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Οι Πόντιοι σούπερ σταρ απο τη Δράμα, στις 31/1 στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ!

16 Ιανουαρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με τη μεγάλη «αποκάλυψη» που όλοι μας περιμέναμε!!!
-Σημειώστε την ημερομηνία… Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το βράδυ η μεγάλη Ποντιακή βραδιά στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια» στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας στην Ξάνθη (Γ. Σταύρου 18) με τους δημοφιλείς Πόντιους καλλιτέχνες Γιώργο Ορφανίδη – και Αντώνη Νικηφορίδη!
-Και μαζί τους, στα κρουστά ο Δημήτρης Κυριακίδης και στην κιθάρα, η έκπληξη, ο Στέλιος Κολοβός των… «Ναδίρ»!!!
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73606 γιατί αναμένεται να γίνει… χαμός!!!
……
*Σαν τα… χιόνια, μετά από πολύ καιρό, εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το βράδυ, στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, η γνωστή barwoman… Γαλήνη!!!
-Η Γαλήνη διασκέδασε στην βραδιά «Ladies Night» του Ελληνάδικου με DJ τον Γιωργάκη Ψαθά, που και αυτός επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στα decks και φωτογραφήθηκε με τον Τάκη Αλεξούδα αλλά και με την παρέα της που την συνόδευε!
-Μπράβο Τάκη… επέστρεψαν στο ΚΥΤΤΑΡ, «Ladies Night», Γιωργάκης και Γαλήνη και… «γαλήνεψε» η… καρδιά μας!!!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ με άλλη μια Ελληνική βραδιά του Ελληνάδικου της Ξάνθης, αυτή τη φορά όμως με DJ την δημοφιλή, TZO STAV, η οποία, όπως προέβλεψα και έπεσα μέσα, αντικατέστησε τον συνάδελφό της DJ, Ιορδάνη Καγιά, που την ίδια βραδιά έπαιζε μουσική στο «Senso bar» της Χρυσούπολης!
-Στη φωτογραφία η ΤΖΟ με τον Τάκη Αλεξούδα και τα υπόλοιπα αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστα, Τάσο, Γιώργο και Νίκο!
……
*Τελικά ο DJ Γιωργάκης Ψαθάς, όχι μόνο επέστρεψε δυναμικά στο ΚΥΤΤΑΡΟ αλλά «του έδωσε να… καταλάβει», αφού ο Τάκης τον επέλεξε για να παίξει μουσική και στην Ελληνική βραδιά του Ελληνάδικου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου!
-Και φυσικά οι θαυμάστριές του τον απόλαυσαν γιατί τους έλλειψε πολύ καιρό!
-Ποιος στη χάρη σου Γιώργο, ανάμεσα σε δυο υπέροχες κοπέλες!!!
-Θα σκάσει ο… Ιορδάνης από τη ζήλεια του!
……
*Πρεμιέρα είχε το περασμένο Σάββατο στην live βραδιά στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» η νέα τραγουδίστρια που ακούει στο όνομα «Ίρις» του μουσικού Σχήματος «Πάμε μπουζούκια» των Γιώργου Κουμουλίδη, Μάριου Κιοσσέ και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Οι τρεις καλλιτέχνες βρήκαν στο πρόσωπο και τη… φωνή της Ίριδας την αντικαταστάτρια της Γεωργίας Ταστσόγλου και η επιλογή τους ήταν σίγουρα επιτυχημένη!
-Κάθε Σάββατο λοιπόν συνεχίζονται οι Live βραδιές στο «ΚΥΗΜΑ» και με το νέο αστέρι τη… Ίρις!!!
……
*Με ένα τεράστιο πούρο στο στόμα υποδέχθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου στο De Novo την Ρία Γλαβίνη του… «Le Petit» καφέ, που πήγε με την παρέα της να διασκεδάσει στο δημοφιλές μπαράκι της «παραλίας» της Ξάνθης!

-Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία με τους δυο επιχειρηματίες των πιο αγαπημένων καφέ μπάρ της Ξάνθης!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ Η....ΕΛΛΑΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
H φετινή στολή της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ για την παρέλαση (15η σειρά), δεν παίζεται..."Το μεγάλο Τσίρκο η....Ελλάς"! Με διαφορά η καλύτερη...4 σε μία!
 H καλλιτεχνική σύνθεση είναι της Σοφίας Γκούρτσα (πληροφορίες 25410/26344)
Με θέμα «Το μεγάλο τσίρκο η…Ελλάς», συμμετέχει στην παρέλαση του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018  ( στη 15η σειρά), το Carnival club της  ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
Αυτές είναι οι 4 στολές με τις οποίες  θα κάνουν παρέλαση τα μέλη και οι φίλοι τους. Ήδη ήρθαν τα δείγματα και μπορείτε να δείτε από κοντά την εξαιρετική υψηλή ποιότητά τους. Πρόκειται για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ στολή που έχει παραγγείλει η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ με σκοπό να κάνει φέτος μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Οι στολές για τα μέλη της κοστίζουν 35 ευρώ και για τα μη μέλη της 42 ευρώ και δεν θα σας εντυπωσιάσουν απλά….αλλά θα σας συναρπάσουν
«Το μεγάλο τσίρκο η Ελλάς»! Πάρτε την σφυρίχτρα σας, επιλέξτε πως θα ντυθείτε  και κάντε παρέλαση φέτος με την ιστορικό σύλλογο της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
Θα γίνει του….»Τσίρκου» στη παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018.
*Πληροφορίες στα γραφεία της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ στην οδό Μιλτιάδου Γεωργίου 24 στη Ξάνθη, δίπλα στον ELTA Ξάνθης. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Τηλέφωνα 25410/26344 και 25410/20670. Κινητά: 6970800151, 6989593404 6942076505, 6953061581.  emai lifefmxanthi@yahoo.com
Ζήστε τη ζωή….! Γιατί μόνο οι στιγμές μένουν!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »