*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Την Μάνα του έχασε ο Μ. Σπανίδης, την Τετάρτη 17/1 η απόφαση για τη ΣΕΚΑΠ..

16 Ιανουαρίου
Ο Δημήτρης Σαλτούρος ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ως υποψήφιος βουλευτής
της Ν.Δ. από την βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης με χειραψίες και θερμές... αγκαλιές!
(Άμα έχεις τέτοιους φίλους...τι τους θέλεις τους Φανουράκηδες;)
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Το ερώτημα είναι σε ποια λογική βάση ασκήθηκε δίωξη (σ.σ. Κατά του Δημήτρη  Μπένη) ενώ είναι σαφές από την προδικασία ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα σε κάποιον που δεν είναι μέτοχος και έτσι η δικαιοσύνη απασχολείται άσκοπα.
(Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Το ερώτημα είναι γιατί οι Εισαγγελείς και αντιεισαγγελείς της Ξάνθης δεν παίρνουν την… άδεια του Σιδηρόπουλου πριν ασκήσουν κάποια δίωξη;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ρωτάω λοιπόν ευθέως τον Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Μηνά Στρουμπή.
-Τι υπονοεί ο δημοσιογράφος (ή ενδεχομένως αυτός που τον πληροφόρησε για το συγκεκριμένο θέμα…) με τη φράση, «Συνεχίζεται πάντως η εποχή των “ανεξήγητων” επισκέψεων… στα δικαστήρια Ξάνθης;;», ταυτίζοντας την δίωξη κατά Μπένη με αυτές τις… «ανεξήγητες» επισκέψεις;;; 
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο πρωτοσέλιδο του «Μ»)
Σεμνά &Ταπεινά
*Βοά λοιπόν η τοπική κοινωνία από την περασμένη Παρασκευή.
-Υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει λοιπόν…παραδικαστικό κύκλωμα στη Ξάνθη; Κι αν υπήρχε, γιατί «σιωπούσαν» και το «απέκρυπταν» μέχρι σήμερα οι Σιδηρόπουλοι και οι… «πληροφοριοδότες» του;
Αλήθεια ή ψέματα, η ώρα του Εισαγγελέα Εφετών έφτασε.
Διότι δεν είναι δυνατόν να «αιωρείται» μια τόσο σοβαρή κατηγορία..
……
*Άλλωστε το είπα και χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ μιλώντας με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη για τα καθόλου… «περίεργα» δημοσιεύματα του Γ. Σιδηρόπουλου μετά την αθώωση του Δημήτρη Μπένη στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης…
Εμείς αυτήν τη φορά θα το πάμε μέχρι το τέλος!
…….
*Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον φίλο μου και αδελφό Μιχάλη Σπανίδη που έχασε την Κυριακή και αποχαιρέτησε χθες το πρωί την πολυαγαπημένη του Μητέρα ύστερα από σκληρή μάχη με τον θάνατο.
Μιχάλη κουράγιο, δύναμη και πάντα να την έχεις ψηλά στη Ψυχή, γιατί ΜΑΝΑ είναι μόνο μία!
….
*Επίσης τα θερμά μου συλλυπητήρια και τον Μανώλη Τσέπελη που την Κυριακή κήδεψε επίσης την δική του Μάνα.


Την Τετάρτη 17/1/2018 η οριστική απόφαση για την ΣΕΚΑΠ

Την Τέταρτη 17 Ιανουαρίου 2018 ξανά όλοι οι εργαζόμενοι της Ξανθιώτικης καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ θα μεταβούν στην γειτονική Κομοτηνή για να παραστούν έξω από τα δικαστήρια για την τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων στα οποία προέβησε η εταιρία κατά της απόφασης εκτέλεσης του προστίμου.
Σημειώνεται πάντως ότι από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έχει σταματήσει η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο μέχρι και την Τέταρτη 18/1 όπου θα εκδοθεί από το εφετείο Κομοτηνής η απόφαση, ενώ προς το παρόν οι εργαζόμενοι κρατούν στάση αναμονής….
ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ: Οι μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι γίνονται πλέον έρμαια της Εφορίας των ασφαλιστικών ταμείων και των Τραπεζών
Προς ψήφιση έρχεται σήμερα στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο  «τέρας»  το οποίο τελειώνει και ποινικοποιεί την Μικρομεσαία τάξη. Οι μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι γίνονται πλέον έρμαια της Εφορίας των ασφαλιστικών ταμείων και φυσικά των Τραπεζών για μόλις 500€ χρέος. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι αυτή η πολιτική έχει ως απώτερο στόχο των αφανισμό μας από την Ελληνική οικονομία, τον αφανισμό αυτών οι οποίοι  «βάζουν»  πλάτη όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίξουν την αχόρταγη Ελληνική οικονομία. Οι επαγγελματίες βιώνουμε έναν ταξικό πόλεμο με σκοπό την εξάπλωση του κρατισμού. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη περάσαμε στην απέναντι όχθη. Όλα για όλα στον αιμοσταγή τραπεζίτη αλλά και στο κράτος.
Η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης κάνει έκκληση σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Την αξιοπρεπή μας επιβίωση και όχι τον εξευτελισμό μας στον βωμό του λαϊκισμού.
Με Εκτίμηση
Για Το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος  
Μαρία Σ. Τσιακίρογλου                                                                                              
Ο Γενικός Γραμματέας                                                            
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου κέρδισε το φλουρί 
στο ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη…»!
Βασιλόπιτα έκοψε το ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη….» το Σαββατοκύριακο με τους εργαζόμενους, με τον Σωτήρη μάλιστα να κερδίζει και το φλουρί!!!
«Μέρα κοπής πίτας για το κατάστημα μας &ο τυχερός της βασιλόπιτας ο.....Δια χειρός Σωτήρη... Και του χρόνου με υγεία και καλές δουλειές», σχολίασε η δραστήρια Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου
-Καλές δουλειές Μαίρη ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κατάστημα…και δημιουργώντας συνεχώς νέα πράγματα!
Παππάς: Δημοσιεύεται ο χάρτης των συχνοτήτων 
για το ψηφιακό ραδιόφωνο, ουδείς όμως θα πρέπει να ανησυχεί!
Με τη ρητή διαβεβαίωση «ουδείς πρέπει να ανησυχεί, δεν πρόκειται να εφαρμόσουμε πολιτικές τύπου σοκ και δέος», ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ανήγγειλε, από τη Βουλή, την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των ραδιοφώνων.
Ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες, ως μέρος της συμφωνίας, δημοσιεύεται ο χάρτης των συχνοτήτων για το ψηφιακό ραδιόφωνο, στο οποίο θα υπάρχει δυνατότητα εκπομπής για πάνω από 1300 ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψηφιακούς, κατά τη διάρκεια της μετάβασης.
Μάλιστα στο πλαίσιο της ομιλίας του, στο νομοσχέδιο για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, ο κ. Παππάς δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «δεν υπάρχει περίπτωση και δεν θα κλείσουν απότομα τα FM» και διαβεβαίωσε ότι «δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς και κυρίως δεν χρειάζεται να ανησυχεί σταθμός, ο οποίος έχει εργαζόμενους, κατά τεκμήριο παράγει πρόγραμμα, παράγει προϊόν και επίσης κατά τεκμήριο παράγει και μία δημόσια υπηρεσία… Μαζί με τους δήμους, για τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα δώσουμε τη μάχη ούτως ώστε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο ευνοϊκής μεταχείρισης μέσα σε αυτή την διαδικασία.


Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Στην ανακοίνωση των ομιλητών του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ομιλητές θα είναι πέντε και μεταξύ αυτός θα βρίσκεται ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, ο στρατηγικός σύμβουλος Νίκος Λγερός, ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης και οι δημοσιογράφοι Στέργιος Καλόγηρος και Κώστας Καραΐσκος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του Συλλαλητηρίου την ερχόμενη Κυριακή προχωρούν εντατικά, καθώς ήδη έχουν ναυλωθεί 375 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »