*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Το «Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018», εκλέγει την φετινή βασίλισσά του! Αιτήσεις των ενδιαφερομένων μέχρι 24/1/2018

16 Ιανουαρίου
Με αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα επιλεγεί για πρώτη φορά η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Πρόκειται για μια καινοτομία του νυν Προέδρου Πασχάλη Λύρατζη που θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας. Άλλωστε κάτι ανάλογο γίνεται ήδη στο Πατρινό Καρναβάλι εδώ και χρόνια.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό και φωτογραφίες. Ήδη υπάρχουν πάντως οι πρώτες συμμετοχές και μάλιστα απο Σέρρες, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, ενώ την τελική υποψήφια θα κρίνει η Οργανωτική Επιτροπή των συλλόγων.
Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:
Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιλέξει την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, καλεί όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και Τετάρτη 24/1/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
 Πληροφορίες: Αριστέα Αλατά τηλ. 2541073640 (κωδ. 3)
e-mail: eventskpdx@gmail.com

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »