*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Η ΞΑΝΘΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Γίνεται ακόμη πιο φωτεινή και λαμπερή τις νύχτες η κεντρική πλατεία της πόλης!

16 Ιανουαρίου
Μπορεί πέντε ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί, ενστάσεις και γραφειοκρατία να καθυστέρησαν για τρία χρόνια περίπου, την προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ωστόσο έφτασε η ώρα της αλήθειας και των έργων.
Από το περασμένο Σάββατο λοιπόν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ξεκίνησε η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών, που ενισχύονται με διπλάσια φωτιστικά τεχνολογίας LED που θα κάνουν τις νύχτες πιο φωτεινές, που θα κάνουν την πόλη των χιλίων χρωμάτων, πιο λαμπερή και όμορφη.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη επιστατούσαν των συνεργείων την ώρα που αντικαθιστούσε τα φωτιστικά, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους που επιτέλους γίνονται πραγματικότητα οι προσδοκίες των δημοτών.


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
Σε αποκλειστικές μάλιστα δηλώσεις του στον «Μαχητή» και στο Xanthi channel ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τόνισε ότι «στόχος του Δήμου είναι να προλάβει το Καρναβάλι, ώστε η πλατεία της Ξάνθης να γίνει πιο φωτεινή…»!
«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ζητούσε οι δημότες από την πρώτη στιγμή. Η κεντρική πλατεία της Ξάνθης ήταν όντως σκοτεινή. Έπρεπε, δυστυχώς να γίνουν πέντε διαγωνισμοί και να περάσουν μετά από πολλές ενστάσεις τρία ολόκληρα χρόνια, προκειμένου σήμερα ο ανάδοχος να αντικαθιστά τα φωτιστικά της πλατείας με διπλάσια σκαφάκια, ενώ ταυτόχρονα σύμφωνα με τη μελέτη, αντικαθίστανται με της νέας τεχνολογίας LED. Ο λόγος είναι η οικονομία στο φως, γιατί ακόμα και αυτό είναι ζητούμενο στις μέρες μας, να φτάσει μέχρι το 70 % σε προδιαγραφές οι νέου τύπου λαμπτήρες που υπάρχουν.
Ο στόχος του Δήμου Ξάνθης, γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ κι εγώ και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, είναι να προλάβουμε το Καρναβάλι μας, ώστε και η πλατεία να είναι φωτεινή - να ανοίξει λίγο και η ψυχή μας βρε παιδί μου- αλλά να προλάβουμε όλες τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού που κορυφώνονται στις 18 Φεβρουαρίου. Το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα του Δήμου Ξάνθης είναι παρόν για να παρακολουθεί όλες τις εργασίες και η ανάδοχος εργάζεται και τα Σάββατα προκειμένου να προλάβουμε τις ημερομηνίες. Και κάτι ακόμη…Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών ο οποίος όλο αυτό το διάστημα, έχει στοχεύσει στην επίλυση όλων των προβλημάτων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και με ένα απλό τηλέφωνο τρέχει παντού. Τα προβλήματα της καθημερινότητας ήταν και είναι στην προτεραιότητά μας… Και τα συνεχή ευχαριστήρια που παίρνουμε από τους απλούς δημότες, ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας ».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »