*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Η "ενόχληση" του Μακάριου και του Κούβελου και τα "παρακάλια" στον Μ. Αμοιρίδη...

11 Ιανουαρίου
ΔΕΝ «ΕΚΡΥΨΑΝ» ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΟΣ
Από πρώτο χέρι η είδηση…Δεν έκρυψαν λοιπόν την «ενόχλησή» τους οι Θάνος Κούβελος (διευθυντής του γραφείου της Ντόρας) και Μακάριος Λαζαρίδης από τον τρόπο με τους οποίους τους «χρησιμοποίησε» ο γνωστός ….αυτοχριζόμενος πολιτευτής της Ξάνθης που σε λίγο θα δημιουργεί μόνος του…ανέκδοτα!
Και ο οποίος επάνω στην ανασφάλειά του γιατί νοιώθει να καταρρέει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, αμφιβάλω πολύ αν αντιλαμβάνεται ότι παίρνει στο λαιμό του και ανθρώπους που δεν του φταίνε και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και στους
(σ.σ. Λες κι είχε ανάγκη ο Θάνος τα…γλυκά του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη και του Φανουράκη για να «εκτιμήσει» τις πολιτικές ικανότητές τους…Τι να πει κανείς!)  
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΕΜΣΙΖΗ ΑΛΛΑ 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ
Κρίμα για τους γονείς και τα παιδιά, ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο εστάλη από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Δρεμσίζη η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για την αγορά του Παιδικού σταθμού της Σάρδεων και ακυρώθηκε καθαρά και μόνο για… τυπικούς λόγους! Γιατί λέει, δεν υπήρχαν όλες υπογραφές των 20 (κι όχι 21…) δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν για την αγορά του…
Και κρίμα όχι γιατί άλλο ένα τέτοιο λάθος έγινε και τις προηγούμενες φορές –όπως η απουσία του Ιγιαννίδη στην ψηφοφορία- αλλά και γιατί τελικά ακυρώνεται η «αγορά» ενός ΕΤΟΙΜΟΥ παιδικού σταθμού που αγοράζει τζάμπα σχεδόν ο Δήμος Ξάνθης…!
Κι πόσο για τις 15.000 ευρώ για…μαχαιροπήρουνα όπως ανέφεραν κάποια δημοτικοί σύμβουλοι, εμείς πήγαμε και φωτογραφήσαμε όλον τον εξοπλισμό του παιδικού σταθμού! Από τις τραπεζαρίες, τα κρεβατάκια, τα γραφεία, τα παιχνίδια κλπ και είναι στη διάθεση όλων των δημοτικών συμβούλων! Και κυρίως αυτών που «φωνασκούν» γιατί απλά... αυτό μόνο ξέρουν να κάνουν καλά!
Κρίμα όμως Γιάννη Δρεμσίζη γιατί δεν δικαιολογείται τέτοια προχειρότητα…! Και γνωρίζεις πολύ καλά τι εννοώ…

Ε, ΔΕΝ «ΠΕΣΑΝΕ» ΚΑΙ ΣΤΑ… ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ!
Βγήκε και διαδίδει δεξιά κι αριστερά ο Μιχάλης Αμοιρίδης -που ανέκαθεν «μιλούσε πολύ κι αυτό είναι το κουσούρι του», ότι τον ….»παρακαλάει» ο Δημαρχόπουλος να κατέβει με το ψηφοδέλτιό του στις άλλες εκλογές και τα τοιαύτα!
-Ε…δεν έπεσε και στα πόδια σου φίλτατε Μιχάλη και καλά θα κάνεις να μην γίνεσαι κι εσύ…Ζαγναφέρης, διότι εσύ εκτίθεσαι πάλι και στο τέλος κανείς δεν θα σου έχει εμπιστοσύνη…!
Δικαίωμά σου να κατέβεις όπου και με όποιον θέλεις, αλλά το πολύ το…μπίρι-μπίρι, το βαριέται κι ο Λύρατζης!
Τελικά Μιχάλη δεν φταίει σε όλα ο Μέτιος!  Καιρός να κάνεις και λίγο την αυτοκριτική σου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »