*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

Εμείς τους καλέσαμε όλους να συμμετάσχουν στο Xanthi Channel. Επί ίσοις όροις...όχι μόνο κακομοίρικα και πισώπλατα!

11 Ιανουαρίου
Ο Παναγιώτης Ζωγραφίδης κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας της ΣΕΚΕ 
στην εκδήλωση που έγινε την Τρίτη το βράδυ στη Σταυρούπολη!
…………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
Κάποιοι «ξαφνιάστηκαν» χθες με την πρότασή μας… Ότι δηλαδή εμείς προτείναμε ευθύς εξ’ αρχής σε όλους! Ακόμη και αυτούς που μας ρίχνουν λάσπη, μας φθονούν και επειδή δεν μπορούν να δημιουργήσουν, μας πολεμάνε πισώπλατα και με χίλιους τρόπους! Ακόμη και στο Κανάλι 6 που επί σειρά ετών είναι ο ανταγωνιστής μας.
-Ελάτε να ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ όλοι μαζί το Xanthi channel και να το κάνουμε το καλύτερο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!
-Αλλά να συμμετέχετε κι εσείς όχι μόνο στις κακομοιριές, τον φθόνο, τα πίσω-μαχαιρώματα, τον… εαυτούλη σας και τα έσοδα αλλά και στα… ΕΞΟΔΑ!
……
*Ας μας πει  επίσης ένας φορέας, ένας σύλλογος, ένα κόμμα, που του ζητήσαμε έστω ένα ΕΥΡΩ για οποιαδήποτε τηλεοπτική κάλυψη..! Έστω ένα ευρώ σ’ αυτά τα 25 και 30 χρόνια της πορείας μας.
Κι όταν αντιληφθήκαμε ότι κάποιος πίσω από την «πλάτη» μας παίρνει…50ευρα και 100ευρα από αυτούς που φιλοξενεί στις εκπομπές του, το πρώτο που κάναμε ήταν να του δείξουμε την…έξοδο!
……
*Καλός ο φθόνος, η ζήλεια, το κουτσομπολιό της φθήνιας αλλά σ’ αυτήν την δουλειά δεν κάνεις περιουσίες! Αλλά στερείσαι και βασικές ανάγκες για την επιβίωση!
Μη μας την «βγαίνετε» λοιπόν κι από πάνω…
……
*Κι επειδή κάποιοι μάλλον ξεχνάνε πολύ γρήγορα, εμείς τη λίστα του Σάββα Μελισσόπουλου την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ ο γνωστός κύριος Τσέπελης, την έχουμε…!
-Δεν έχουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί που τώρα βρίζουνε μάλιστα τον Δήμαρχο και τον Σδρέβανο γιατί τους «έκοψαν» τις… χορηγίες, να μας προκαλέσουνε…!
Να φανεί και ποιοι έπαιρναν τα… πεντοχίλιαρα και τους… φακέλους και ποιοι ήταν στο ΜΗΔΕΝ!!! (Σ.Σ. Και κυριολεκτώ…).
……
*Τα λέγαμε βέβαια την εποχή εκείνη και στον άφιλο και αχάριστο πρώην  Δήμαρχο Ξάνθης που ακούει στο όνομα Λάκης Στυλιανίδης, αλλά τι να κάνουμε…!
Μήπως λίγο ευεργετήσαμε τον Δημήτρη Μπένη το 2002 όταν κατέβαινε Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ή αναλαμβάνανε το 2011 Αντιδήμαρχος και του… χτυπούσανε τις… γροθιές στα τραπέζια οι μετέπειτα «φίλοι» του;
……
*Ο Βασίλης Τοροσίδης μαζί με τον Μανώλη Φανουράκη, είδαν το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου της Ξάνθης με τη Λάρισα (2-0) όπου απο καθαρή ατυχία δεν έγινε το 3-0 ή το 4-0 για να προκριθεί η ομάδα μας στους 8 και να πάθει...καρδιακή προσβολή ο Κούγιας!
Δεν πειράζει παιδιά....Και μια θέση στη 5άδα του Πρωταθλήματος μας αρκεί!
......


*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ. Κάτι πρέπει να γίνει για να προστατευτεί η ομάδα του Α0Ξ από τις κακές διαιτησίες. Χθες στον αγώνα ΑΟΞ-ΑΕΛ 2-0 ο Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς μας θύμισε Γιάννη Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. ΄
-Ολη η Ελλάδα είδε τι γινόταν με τα φάουλ που έδινε ο κ. Σέζος. Βάλτε επιτέλους φραγμό κ.κ. της ΠΑΕ σε τέτοιες κακές διαιτησίες , που οδηγούν την ομάδα σε άδικους αποκλεισμούς!
  .......
*Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, βιομηχάνους αλλά και όλους τους καταναλωτές στην ετήσια γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Πυρά Τσοχατζόπουλου κατά Πολάκη:
«Ο άνανδρος, χυδαίος, υβριστής Υπουργός Υγείας»
Πυρά κατά του Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπολύει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του.
Η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου:
«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.
Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει , ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο.Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».
Άκης Τσοχατζόπουλος
Αθήνα,10/1/2018
Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης ζημιών στη Σαμοθράκη
Εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην Σαμοθράκη από τη θεομηνία της 26ης Σεπτεμβρίου. Όπως όλα δείχνουν θα γίνει δεκτή η μελέτη της αποκατάστασης των λυμάτων και των ομβρίων στη Χώρα, η οποία ολοκληρώθηκε προ 20 ημερών, και έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία ανάθεσης του έργου, εξήγησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, Παναγιώτης Παππάς.
“Είναι γεγονός ότι έχει υπάρξει καθυστέρηση, ωστόσο κατα τη γνώμη μου, ο Δήμος, δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά, η όλη διαδικασία έπρεπε να τρέξει με τον τρόπο που έτρεξε”, πρόσθεσε. Παραδέχτηκε παράλληλα ότι υπάρχει καθυστέρηση και σε ότι αφορά στην παράκαμψη στο νότιο τμήμα του νησιού, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή, πιέζει όσο μπορεί την Περιφέρεια, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στη δική της αρμοδιότητα.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ
Ποιος άκουσε στην Ανοιχτή γραμμή τον Κώστα Μαλάκη και δεν… φοβήθηκε! Και αναφέρομαι στους αυτοχριζόμενους «πολιτευτές» της Ν.Δ που στο 2ήμερο που η Ντόρα βρίσκονταν στη Ξάνθη, έτρεχαν κυριολεκτικά από πίσω της και ειδικά στα γεύματα, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το πολιτικό τους πρεστίζ.
-Εμένα μου είπανε να πάω, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου κύριε Παπαδόπουλε αυτά τα γεύματα…είπε ο πολιτευτής της Ν.Δ. στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με νόημα…
-Προσκλήθηκε στα γεύματα ο Κώστας Μαλάκης, αλλά δεν πήγε! Ενώ κάποιοι άλλοι «στριμώχτηκαν» στην ουρά… ή στη γαλαρία εμφανίζοντας στα φιλικά τους Μέσα ως κολλητό τους τον… Μακάριο Λαζαρίδη! Ο κολλητός, του κολλητού, ω… κολλητέ!
(σ.σ. Αλήθεια, τον Αλέκο Κυριακίδη δεν τον είδα στα γεύματα παρά μόνο στο γραφείο του Δημάρχου κατά την εκεί επίσκεψη της Ντόρας…Δεν τον προσκάλεσαν οι κολλητοί του ή μήπως κάνει… δίαιτα;).
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, 
για τις αρμοδιότητες των μουφτήδων
Ψηφίστηκε το βράδυ της Τρίτης το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αφορά στις αρμοδιότητες των μουφτήδων. Το νομοσχέδιο, που έχει τίτλο: «Τροποποίηση του άρθρου 5 του ν. 1920/1991 (Α΄11), με τον οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου "Περί Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών" (Α΄182)», υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι), εκτός της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συναίνεση που επετεύχθη, παραδέχθηκε ωστόσο ότι η νομοθετική ρύθμιση «δεν λύνει όλα τα προβλήματα».
«Το ερώτημα είναι πώς η κεντρική εξουσία θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της μειονότητας, ώστε να μην συσπειρωθεί σε θέσεις συντηρητικότερες», ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου και τόνισε τη σημασία συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να μη θεωρηθεί ότι απειλείται η ταυτότητα της μειονότητας.
Σχετικά μάλιστα με την τροπολογία που πρότεινε ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Γαβρόγλου εξήγησε ότι δεν θα την κάνει δεκτή, όπως και καμία τροπολογία ή προσθήκη, καθώς όπως είπε, «δεν θέλουμε να αιφνιδιάζουμε».
«Θα ήταν λάθος να αιφνιδιαστεί τώρα η μειονότητα», συμπλήρωσε ο υπουργός και δεσμεύθηκε ότι θα αρχίσει νέος γύρος συζητήσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς και τα κόμματα, που θα αφορούν τα επόμενα βήματα, αλλά και τις προτάσεις που διατυπώθηκαν σήμερα, ώστε σε δύο μήνες, να έρθουν στη Βουλή.
Ερώτηση Ντόρας  για την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου 
στο Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Π.Ε. Ξάνθης.
Κατά την επίσκεψή της διαπίστωσε ότι στο Κέντρο Υγείας Εχίνου υπηρετεί μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος εργάζεται καθημερινά επί 8ωρο, με αποτέλεσμα τις υπόλοιπες 16 ώρες της ημέρας να μην υπάρχει οδηγός για τη μεταφορά ασθενών προς το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας Εχίνου εξυπηρετεί τον ορεινό Δήμο Μύκης, με 62 οικισμούς και 16.000 κατοίκους. Πολλά χωριά είναι απομακρυσμένα και λόγω του γεωγραφικού ανάγλυφου της περιοχής πολλοί κάτοικοι χρειάζονται πάνω από 1 ώρα για να φτάσουν στην Ξάνθη.
Η έλλειψη οδηγού συνεπάγεται τη μεταφορά επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο (έγκυοι, καρδιοπαθείς κλπ) με ιδιωτικά αυτοκίνητα, χωρίς ιατρική υποστήριξη.
Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Θα καλυφθεί η κενή θέση του δεύτερου οδηγού στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, για να μην έχουμε απώλεια ανθρώπινων ζωών λόγω της αδυναμίας μεταφοράς ασθενών στο Νοσοκομείο Ξάνθης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »