*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

Η Ιωάννα Τούνη, Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2018! Ορφανίδης-Νικηφορίδης στα "Φαναράκια"

11 Ιανουαρίου
*Πρώτη αποκλειστική είδηση σήμερα από τη στήλη!
-Η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη από το τηλεοπτικό show του ΣΚΑΪ «Your Style Rocks» που εντυπωσίασε τους πάντες με την παρουσία της και το ανατρεπτικό στιλ της θα είναι η Βασίλισσα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018!
-Η Τούνη αναμένεται να προκαλέσει πολλά… «εγκεφαλικά» την Κυριακή της καρναβαλικής παρέλασης πάνω στο άρμα!
-Φέτος θα γίνει της… Τούνη!!!
…….
*Δεύτερη αποκλειστική είδηση:
Μια μοναδική και ανεπανάληπτη ποντιακή βραδιά έρχεται σύντομα στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια» στον πεζόδρομο της Εθνικής Τρ΄’απεζας, Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Οι τρομεροί Πόντιοι καλλιτέχνες Γιώργος Ορφανίδης και Αντώνης Νικηφορίδης θα μας διασκεδάσουν και θα μας συγκινήσουν με τα ποντιακά τραγούδια τους πολύ σύντομα στα… «Φαναράκια»
-Ο Χρήστος Μιχαλακίδης δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την αναμενόμενη ποντιακή βραδιά, όσον αφορά την ημερομηνία κυρίως, και μας κρατάει σε αγωνία!
-Περισσότερες πληροφορίες σύντομα από τη στήλη!
-Πάντως αν θέλετε να εξασφαλίσετε τραπέζι από τώρα καλέστε για ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73606.
……
*Τρίτη αποκλειστική είδηση…
-Αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το βράδυ, ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης, Ιορδάνης Καγιάς, θα παίξει μουσική στο Senso bar στη Χρυσούπολη!
-Αυτό το γεγονός προκάλεσε «πονοκέφαλο» στον Τάκη Αλεξούδα του ΚΥΤΤΑΡΟ, που του άλλαξε όλα τα πλάνα για το Ελληνάδικο της Ξάνθης και δεν αποκλείεται να «επιστρατεύσει» για τη συγκεκριμένη βραδιά ή την TZO STAV ή ακόμα και τον Γιωργάκη Ψαθά, ώστε να αντικαταστήσουν τον Ιορδάνη!...
…….
*Μετά από πολύ καιρό ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ντύθηκε με την… «αθλητική» περιβολή του και βρέθηκε στο γήπεδο του Λαυρίου για προπόνηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λαυρίου!
-Και τα σχόλια στο Facebook από φίλους, φίλες, θαυμαστές και θαυμάστριές του ήταν ποικίλα!...
…….
*Το electropop duo των Μarva Von Theo, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτο του δίσκου "Dream within a Dream", περιοδεύει στη Βόρειο Ελλάδα και θα πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στο ΝΟΣΤΟΣ στην Ξάνθη σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018.
Oι Marva Von Theo σχηματίστηκαν το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Marva, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

Eίσοδος: 3 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »