*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

Μέσα στον Γενάρη η υπογραφή της σύμβασης 5 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΞΑΝΘΗ-ΜΕΛΙΒΟΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

13 Ιανουαρίου
Μεγάλη στιγμή για την Ξάνθη, ιστορική στιγμή για όλους όσους περίμεναν πως και πως –από το 1998 τουλάχιστον, για να μην πω επί Π. Σαλτούρου το 1994, «κρατάει» αυτή κολόνια-η διάνοιξη του δρόμου προς Βουλγαρία από την πλευρά του Εχίνου.
Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 θα γίνει λοιπόν η αποσφράγιση των προσφορών προκειμένου να δημοπρατηθεί το πρώτο τμήμα Μελίβοια - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, προϋπολογισμου 40 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικότερα, ιδού το δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης αναφέρει:
Ανακοινώνεται ότι μετά από Διεθνή Διαγωνισμό για το πρώτο τμήμα Μελίβοια-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, του έργου Ξάνθη-Εχίνος-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ (εξαιρουμένου του ΦΠΑ)  κατατέθηκαν 5 προσφορές. Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών και στην συνέχεια ο ανάδοχος θα προβεί στην υπογραφή της σύμβασης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες από την υπογραφή του. Το έργο χρηματοδοτείται από τρία Ευρωπαϊκά Ταμεία:
1.Π.Ε.Π Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
2.Ε.Π. Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020
3.Ε.Π. INTERREG V-A Ελλάδα–Βουλγαρία 2014-2020
Από το Γραφείο Τύπου
Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »