*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα "καρφιά" του Τσορλίδη για την αντιπολίτευση των...πρώην αντιδημάρχων!

13 Ιανουαρίου
To ψηφοδέλτιο το έχουμε έτοιμο! Τον Ζαγναφέρη δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε…Αντιδήμαρχο Ανδριάντων, ή Αντιδήμαρχο fb;;;
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με τακτικισμούς, γραφικότητες και πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση λοιπόν οι δύο κυριότεροι θεσμικοί παράγοντες της πόλης - ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου-…αυτό που μόνο καταφέρνουν, όπως διαπιστώνουμε και από την απόφαση της Αποκεντρωμένης, είναι να προσβάλουν και να ευτελίζουν το κύρος και την αξιοπιστία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αμαυρώνοντας συγχρόνως βαρύτατα και την εικόνα  της πόλης μας.
(Ο πρώην αντιδήμαρχος του Λάκη και νυν επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλης Φανουράκης στην ανακοίνωσή του)
-Κοίτα ποιος μιλάει για γραφικότητες! Αυτός που έστελνε στον Εισαγγελέα ο Πούλιος για παράνομες πρακτικές και μετά έτρεχε να…αθωώσει, για να τον πάρει υποψήφιο με το ψηφοδέλτιό του
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Αν είχε λίγη ειλικρίνεια ο κύριος Φανουράκης, όφειλε πλην των πανηγυρισμών του κατά του Δημάρχου, να κάνει κι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημαρχόπουλου που ο καθένας για διαφορετικό λόγο, απουσίαζαν από την επίμαχη ψηφοφορία…!
Και αναφερόμαστε στις απουσίες των Πασχάλη Λύρατζη, Μιχάλη Λομβαρδέα, Στέφανου Ιγιαννίδη και του...πολιτευτή (!) Κώστα Τριανταφυλλίδη! Να τους έχει και να τους… χαίρεται ο Δήμαρχος! Διότι αυτοί έκαναν τζάμπα μάγκα τον Φανουράκη!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «ΜΑΧΗΤΗ»)
-Και το κακό είναι το παίζουν και οι ίδιοι… «τζάμπα μάγκες» με τις… Βασίλισσες του Καρναβαλιού!
Σεμνά &Ταπεινά
*Αν αντί να πάρεις 21 ψήφους επειδή εκείνη την ώρα –τι να κάνουμε-πείνασε ο Ιγιαννίδης ή σκέφτηκε να πάει…τουαλέτα αποτελεί… βατερλό!
-Τι να πει ο Φανουράκης που αν δεν είχαν παραιτηθεί Πούλιος κι άλλοι δυο, θα ήταν ακόμη… αναπληρωματικός; Καθότι με τον Πούλιο δεν πήρε ούτε το 1/3 των ψήφων που είχε πάρει επί Στυλιανίδη;
……
*Βέβαια θα μου πεί ο Φανουράκης ότι «εγώ όταν κατέβηκα με τον Πούλιο, δεν διαθέταμε… ΕΑΠΑΞ»!
-Σωστός… Αλλά κι εσύ ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ που υποτίθεται είσαι «επικεφαλής» της μείζονος αντιπολίτευσης, με το «κύκλωμα» της… ΕΑΠΑΞ πίνεις τους καφέδες σου!
…….
*Τι άτυχος είμαι τελικά… Τόσες φορές περνάω από τα δικαστήρια κι ούτε μια φορά είδα τον… «κύριο» που εκφράζει την εποχή των «ανεξήγητων» επισκέψεων!
Τέτοια γκαντεμιά και τέτοια ατυχία! Να τον βλέπει μόνο ο… Γ. Σιδηρόπουλος;
….
*Εκτός αν τον ενημερώνει από το απέναντι γυράδικο του Προέδρου κανείς, οπότε δικαίως έχει καλύτερη ενημέρωση!
-Για να δούμε λοιπόν, σε τι… νέες «συνταρακτικές» αποκαλύψεις θα προβεί ο συγκεκριμένος κύριος!
Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο «FB»:
Προσωπικό μου ακούγεται αστείο να ασκούν αντιπολίτευση αυτοί που επί χρόνια είχαν την θέση του αντιδήμαρχου!
Με καυτή και απολαυστική ανάρτηση του στο fb o υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης, σχολιάζει με χιούμορ:
«Εκεί στον ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ μόλις ολοκληρωθεί ή αγορά του Παιδικού Σταθμού (στην οδό Σάρδεων) και η πεζογέφυρα στα Κιμμέρια είμαι της άποψης το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να καταθέσει αίτηση για...: "Ξάνθη, Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2078".
Το να ασκούν αντιπολίτευση άνθρωποι που για χρόνια είχαν τη θέση του Αντιδημάρχου, προσωπικά μου ακούγεται αστείο.
Αφήστε λοιπόν τις γκρίνιες και τους πανηγυρισμούς και μπροστά μας έχουμε τις Θρακικές Λαογραφικές Εκδηλώσεις με σκοπό το δεύτερο καλύτερο Καρναβάλι στη χώρα να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο, κόσμο που θα μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που θα του προσφέρουμε εμείς διασκεδάζοντας στους τρελούς ρυθμούς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.
Πάμε....
Αναστάσιος Τσορλίδης»
-Πάμε… Αναστάσιε για την… πεζογέφυρα! 20 χρόνια αδιαφόρησαν να την κατασκευάσουν οι ίδιοι και βρίζουν τον Δημαρχόπουλο γιατί θα την…κατασκευάσει αυτός, αποκαθιστώντας και την δική τους αδιαφορία!!!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΥΤΑΝΕΥΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΛΟΥΠΙΔΗΣ
Ραντεβού με τον Σπίρτζη για κτιριακά ζητήματα του ΔΠΘ
Ραντεβού στην Αθήνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης έχει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης.
Η συνάντηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε τον περασμένο Νοέμβριο ο υπουργός κος Σπίρτζης στο πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή. Τότε ο πρυτανεύων και οι αναπληρωτές πρύτανη είχαν θέσει μία σειρά αιτημάτων προς τον υπουργό και πλέον ήρθε η ώρα για μία πιο ενδελεχή συζήτηση και συγκεκριμένες δεσμεύσεις επί αυτών. 
Στόχος αυτής της συνάντησης στην Αθήνα, όπως είπε ο κος Τουλουπίδης "είναι να μη μείνουμε στις υποσχέσεις που μας είχε δώσει όταν ήρθε. Θέλουμε να υλοποιήσουμε αυτά που υποσχέθηκε από την Κομοτηνή.
-Να ενισχύσει με μελέτες αλλά και κατασκευές διάφορα κτίρια στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθη.
-Επίσης υπάρχει μια μελέτη που αφορά ένα κλειστό γυμναστήριο που είναι στα σκαριά. Θα είναι ένας πολυχώρος αθλητισμού.

Και οι δικηγόροι της Ξάνθης πλήρωσαν 300 ευρώ για το πετρέλαιο θέρμανσης στα Δικαστήρια Κομοτηνής
Το χέρι στην τσέπη προκειμένου να συνεισφέρουν στη θέρμανση του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, έβαλαν οι δικηγόροι της Περιφέρειας δια των έξι Δικηγορικών Συλλόγων τους.
Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι συγκέντρωσαν το ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο διέθεσαν για να αγοραστεί πετρέλαιο θέρμανσης και να καταστούν υποφερτές οι συνθήκες στις αίθουσες και στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ροδόπης συνέβαλε με το ποσό των 500 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ «τσόνταραν» οι υπόλοιποι πέντε σύλλογοι –και ο δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης- όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel.
Σημειώνεται πάντως, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παραπάνω κίνηση υπαγορεύτηκε, όχι από έλλειψη κονδυλίων, αλλά από ένα γραφειοκρατικό εμπόδιο που δεν επέτρεψε την έγκαιρη αξιοποίηση της σχετικής χρηματοδότησης από την αρμόδια υπηρεσία. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »