*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

See Through Ο Τσέπελης, ο Μπογιάρ και οι δίκες του Ψευτομουφτή Ξάνθης...

18 Νοεμβρίου
-Τον… Τσέπελη περιμένετε πάλι…;
-Όχι… Αυτήν τη φορά περιμένουμε τον… Φανουράκη! Να ανεβάσει κάτι στο Twitter γιατί μας κατηγορούν ότι τα  δικά μας Τουρκικά…. Πομακίζουν!

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μην χάσετε τον «Μαχητή»της ερχόμενης Τρίτης 21 Νοεμβρίου με ένα σπέσιαλ ένθετο που θα συζητηθεί.
……
*Στο επόμενο δικαστήριο του κυρίου παρακαλώ τον… «αδελφούλη» Μανώλη Τσέπελη να πάει όχι με το κόκκινο παντελόνι του, αλλά φορώντας ένα… φέσι! Να είναι πιο «in» στην εκδήλωση!
-Ερώτημα κρίσεως… Τις βενζίνες για να πάνε Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο, ποιος τις πλήρωσε κύριε Μπογιάρ; Ρεφενέ; Εσύ; Ο Τσέπελης ή… ο Μετέ;
……
*Και φυσικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί όλοι τον «είδανε» τον «αδελφούλη» στα δικαστήρια πλην της… Χρύσας Ούτση, η οποία για να μπει σε πειρασμό να το σχολιάσει, δήλωσε ότι η ίδια δεν τον είδε…
-Πως είναι δυνατόν όμως Χρύσα μου να τον είδε ο Μπάρκας και να τον χαιρέτισε, να τον είδε ο Λεβέντ και οι υπόλοιποι και να τον υποδέχτηκαν και να μην τον είδες εσύ;
……
*Τελικά κάτι παραπάνω ξέρει ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης και κατεβάζει την σύζυγό του με το συνδυασμό Δημαρχόπουλου, βγάζοντας κόκκινη κάρτα στον Τσέπελη…
……
*Κι ένα ερώτημα… Ποιος «πατριώτης» δημοτικός σύμβουλος ήταν ο μόνος που συνεχάρη τον Τσέπελη που πήγε στη δίκη του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ; Να το γράψω ή να μη το γράψω;
……
*Με τρεις σημαντικές απουσίες ο ΑΟΞ θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 3 μ. μ. τον Πανιώνιο. Δεν θα παίξουν ο Χρήστος Λισγάρας λόγω τιμωρίας, και οι Κασά Καμαρά & Παναγιώτης Τριάδης λόγω τραυματισμού. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική και διεπιστώθη ότι υπέστη μηνίσκο!
-Οπότε μπορείτε να προπονείται στο… διαμέρισμά του! Ξέρει από αυτά…
……
*Για όσους θέλουν να ξέρουν. Στις 12 Δεκεμβρίου είναι η δίκη του «Μαχητή» με μηνυτή τον Δημήτρη Μπένη…
-Ελπίζω να είναι εντός της δικαστικής αιθούσης και όχι… στους διαδρόμους εκπροσωπούμενος από τον Θανάση Ξυνίδη και πάλι…!
....
Διακοπές προγραμματίζει η ΔΕΗ για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ιδού ποιοί δρόμοι δεν θα έχουν ρεύμα σύμφωνα με την ανακοίνωση 
Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Σκάλα Αβδήρων –Συνελήφθησαν δυο Έλληνες 46 &38 ετών
Συνελήφθησαν την Πέμπτη 16-11-2017 το μεσημέρι, στη Σκάλα Αβδήρων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 46 και 38 ετών, διότι εντοπίστηκαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες σε κατάλυμα, στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής.

Ο εισαγγελέας Εφετών ανασύρει τη δικογραφία για τις υποκλοπές
Η απόφαση – βόμβα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση του θανάτου του πρώην στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιόγας μόλις παραλάβει τα στοιχεία του φακέλου που έχει σχηματιστεί, θα τα μελετήσει και αναμένεται να δώσει παραγγελία έτσι ώστε να ανοίξει εκ νέου η δικογραφία για να αποσαφηνιστούν 12 χρόνια μετά τα αίτια θανάτου του.
Η απόφαση του ΕΔΑΔ έφερε και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση του Κ. Τσαλικίδη επιδικάζοντας στην οικογένειά του αποζημίωση για ηθική βλάβη, ύψους 54.000 ευρώ (μαζί με τα δικαστικά έξοδα), καθώς έκρινε πως ηοι ελληνικές αρχές παρέλειψαν να διενεργήσουν επαρκή έρευνα για το θάνατο του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τσαλικίδης, στέλεχος τηλεφωνικής εταιρείας βρέθηκε στο σπίτι του κρεμασμένος, στις 9 Μαρτίου του 2005, παραμονή αποκάλυψης μεγάλου σκανδάλου παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων πολλών μελών της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου και του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι τα αίτια θανάτου του πρώην στελέχους της Vodafone έμεναν ασαφή και διαπίστωσε ότι οι ελληνικές αρχές βιάστηκαν να κλείσουν την έρευνα.

Βενιζέλος: Θετική η εξαγγελία Τσίπρα για τη Σαρία στη Θράκη
Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την εξαγγελία νομοθετικής ρύθμισης από τον Αλέξη Τσίπρα που θα καθιστά προαιρετική για τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης την υπαγωγή στη δικαιοδοσία του μουφτή και τη σαρία.
«Αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτό εν μέρει το πρόβλημα που δημιούργησε η νομολογία του Αρείου Πάγου που θεώρησε υποχρεωτική την υπαγωγή στη σαρία. Πρέπει όμως να προβλεφθεί νομοθετικά η συμμόρφωση με τους κανόνες δημόσιας τάξης, δηλαδή με τον πυρήνα των εγγυήσεων του κράτους δικαίου και η δυνατότητα σχετικού  δικαστικού ελέγχου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής.

Συνελήφθη 38χρονος Γεωργιανός στον Έβρο, ο οποίος μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο 6 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη την Πέμπτη (16-11-2017) το βράδυ, στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Αναλυτικότερα, την Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 38χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 
Πλησίον του οικισμού Αρδανίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 38χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή.
 Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Τριήμερο δράσεων στην Κομοτηνή με αφορμή για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Kομοτηνής, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κομοτηνής και ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών θα πραγματοποιήσουν τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.
Σκοπός των δράσεων είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με θέματα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πρόγραμμα των δράσεων θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Δευτέρα20 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στο Europe Direct Κομοτηνής, από την επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Λουίζα Σαλτσίδου, την ψυχολόγο Λιζέτα Λιούρτα και την Κοινωνική Λειτουργό Έφη Γκουντουδάκη, του Συμβουλευτικού Κέντρου Κομοτηνής, και τον Χρήστο Σερμπέζη, ψυχολόγο, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Κομοτηνής.

Συνελήφθησαν 2 Έλληνες στον Αίγειρο Ροδόπης 
κατηγορούμενοι για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (16-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται με κατεύθυνση την Κομοτηνή και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο 37χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Στο ύψος του οικισμού Αιγείρου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, απογευματινές ώρες της 15-11-2017, από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης κατείχαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 3,3 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »