*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Εδώ είναι ο Κ. Κανάτας. Γιατί υποκριτές δεν ρωτάτε τον ίδιο...;

18 Νοεμβρίου
*Ειλικρινά απορώ με όλους αυτούς τους κομπλεξικούς που μου έρχονται καθημερινά και νομίζουν ότι θα με κάνουν να χαρώ με αυτά που (μου) λένε για το Κανάλι 6 και τον Κανάτα, πιστεύοντας οι αφελείς ότι με τον τρόπο αυτό κερδίζουν την «εύνοιά» μου ή θα με ικανοποιήσουν…
-Καθότι οι άνθρωποι εκτός από πανήβλακες είναι και… πανηλίθιοι, γιατί δεν ξέρουν ότι όταν «καίγεται» ο διπλανός σου –κι ας είναι αντίπαλός σου πάνω από μια 20ετία- για την ίδια αιτία, να ετοιμάζεσαι να καείς κι εσύ!
……
*Άλλωστε κάπως έτσι κόμματα, βουλευτές, πολιτικάντηδες, Νομάρχες κλπ ενώ εκείνοι «άρμεγαν» τον τόπο και τους πολίτες, μας ήθελαν να σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας, ώστε να… θριαμβολογούν οι ίδιοι στην υγεία των κορόϊδων!
……
*Έτσι λοιπόν, ενώ στους υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ αλλά και στις Σέρρες στηρίζουν τα κανάλια και τις εφημερίδες τους με χιλιάδες ευρώ (σ.σ. Και ειδικά στις Σέρρες, στη Καβάλα και στον Έβρο…), στη Ξάνθη μας έχουν επαίτες μόνο για να κάνουν την δουλειά τους!!!
Και να υπερηφανεύονται στη συνέχεια ότι εκλέχθηκαν βουλευτές ή Δήμαρχοι χωρίς να… ξοδέψουν ένα ευρώ, αφού υπάρχουν οι… «μαλ…» και τα κορόϊδα του… τζάμπα!
……
*Το γράφω λοιπόν για τελευταία φορά. Ότι θέλετε να μάθετε για το Κανάλι 6, ιδού ο Κώστας Κανάτας πάρτε τον και ρωτήστε τον ίδιο και κυρίως…
Σταματήστε αυτόν τον υποκριτικό ρόλο, γιατί κι εμείς να κλείναμε… πάρτι θα κάνατε οι περισσότεροι!
Και ιδίως αυτοί που «ενοχλείστε» από την δημοσιογραφία μας…
……
*Απλά ρωτάω… Πως γίνεται οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες και αντιπεριφεριάρχες στον Έβρο, στη Καβάλα και στη Ροδόπη μπορούν και δίνουν στα κανάλια της περιοχής τους 2.000 και 3.000 ευρώ, εδώ με… 500 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ νομίζουν ότι έκαναν και ανδραγάθημα και πρέπει να τους πούμε κι… ευχαριστώ!
……
*Και για να σας ικανοποιήσω και να σας ευχαριστήσω λόγω Σαββατοκύριακου, σας λέω λοιπόν ότι…
Για τον ίδιο λόγο που έκλεισε το Κανάλι 6 και αναφέρομαι σε αδίστακτους εκβιαστές που δεν καταλαβαίνουν τίποτα…
Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ΜΑΥΡΟ μπορεί να δείτε και σε μας!
-Αυτούς που δεν θα δείτε όμως σίγουρα… «Αγωνιστές» να… σπάζουν τα κάγκελα γιατί τους ενοχλεί μόνο το ΜΑΥΡΟ των κρατικοδίαιτων Μέσων. ΕΡΤ, Δημοτικά ραδιόφωνο κλπ.
-Καθότι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με όλες τις Κυβερνήσεις είναι τα ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!
……
*Αλλάζω θέμα. O «Μαχητής» από την ερχόμενη Τρίτη, ξεκινάει μια μεγάλη καμπάνια να πείσει τους πολίτες της Ξάνθης, να επιστρέψουν στην παραδοσιακή εφημερίδα της καθημερινότητας… Την εφημερίδα της νέας μέρας, του πρώτου καφέ, της καθαρής άποψης και γνώμης.
……
*Για μας είναι ελπιδοφόρο το μήνυμα των νέων συνδρομητών που γράφουμε στον «Μαχητή» των μεγάλων αποκαλύψεων και των νέων δρόμων…
-Γιατί μια εφημερίδα χωρίς αναγνώστες που βασίζεται μόνο σε διακηρύξεις, γάμους ή προκηρύξεις… ΔΕΝ είναι εφημερίδα!
……
*Από την άλλη είναι ολοφάνερη η κρίση στα site των fake news και της προπαγάνδας όπου ο κάθε διαχειριστής σερβίρει την είδηση ανάλογα με το κόμμα που στηρίζει ή του έδωσε κάποια κρατική διαφήμιση ή θέση…!
Ευχαριστώ όλους τους συνδρομητές μας που μας στηρίζουν στον αγώνα μας.
-Γιατί χωρίς εσάς… σήμερα τα πάντα θα ήταν διαφορετικά στη Ξάνθη.
……
*Κι όσο για το φύλλο της Τρίτης; Κρατήστε για το προσωπικό σας αρχείο… Γιατί εκτός των άλλων, θα είναι και μια ΤΟΛΜΗΡΗ και μεγάλη ρήξη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »