*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

Καινούριο τουμπερλέκι από Τουρκία αγόρασε πρόσφατα ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου

18 Νοεμβρίου
*Καινούριο τουμπερλέκι από Τουρκία αγόρασε πρόσφατα ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου μένει μόνιμα στο Λαύριο Αττικής και όπως με ενημέρωσε «ενταύθα» κολλητός του, πήρανε… φωτιά τα χέρια και τα δάχτυλά του από το… «τεστάρισμα» που του κάνει!
-Μάλιστα το ίδιο άτομο με ενημέρωσε ότι ο Μάκης φέτος θα έρθει στην Ξάνθη μετά από ένα χρόνο για να κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τους φίλους και συγγενείς του!
-Λέτε να τον δούμε μέσα στις γιορτές σε κανένα Live τουμπερλέκι show σε κανένα μαγαζί της Ξάνθης;;;
-Δεν αποκλείεται!!!
*Άλλο ένα Σαββατόβραδο σήμερα με live μουσική στην ταβέρνα «Το Κτήμα» με τους τρομερούς «Πάμε μπουζούκια» το γνωστό Ξανθιώτικο συγκρότημα με Γιώργο Κουμουλίδη & Γεωργία Ταστσόγλου στο τραγούδι, τον Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα, τον Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι και τον τρομερό Γιάννη στο σάζι που ξεσηκώνουν τον κόσμο!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410-21010.
…….
*Η αποκλειστικότητα της ημέρας;;;
-Ο τρομερός Ξανθιώτης DJ, Τόρης Παπαδήμας, αύριο Κυριακή θα παίξει μουσική σε δεξίωση γάμου στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Ο Τόρης μετά το σημερινό του show «φωτιά στα Σαββατόβραδα» στο IL POSTO της Χρυσούπολης ετοιμάζεται να διασκεδάσει αύριο γαμπρό, νύφη, κουμπάρους και καλεσμένους στο ΚΤΗΜΑ!
……
*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας!
-Ποιος πρώην δημοφιλής μπάρμαν (Ελληνάδικου) και ζεν πρεμιέ της Ξάνθης μετά από πρόσφατο χωρισμό με την καλή του έγινε επαγγελματίας ψαράς;;;
-Και μάλιστα τα ψάρια που ψαρεύει τα πουλάει για… τα προς το ζην;;;
-Από τη στήλη του αφιερώνω το γνωστό λαϊκό άσμα «γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς;;;…»…
……
*Χάθηκαν τα ίχνη της εκρηκτικής Νάνσυ από την Ξάνθη και ο λόγος παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής και… μυστήριο!!!
-Κολλητός της χθες μου αποκάλυψε ότι την ψάχνει τουλάχιστον 10 μέρες και δεν τη βρίσκει πουθενά. Ούτε στα τηλεφωνήματά του δεν απαντάει!
-Οι κακές γλώσσες λένε ότι… «τα πήρε» με τον πρώην της και έφυγε για μερικές μέρες προς άγνωστη κατεύθυνση για να ηρεμήσει!
-Να φανταστείτε ούτε καν η κολλητή της η Νατάσσα δεν ξέρει που βρίσκεται!
……
*Η οποία Νατάσσα πήγε στη Θεσσαλονίκη για 5 μέρες, για να δει τη γιαγιά της που την πεθύμησε!

-Η τρομερή Νατάσσα πάντως αυτή την περίοδο ζει στην Ξάνθη τον μεγάλο έρωτα της ζωής της με τον αγαπημένο της Παύλο και γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό είναι τόσο ευτυχισμένη σε σημείο μάλιστα που δεν την ενδιαφέρει τίποτε άλλο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »