*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

18 Νοεμβρίου

Αίσθηση από το χθεσινό αποκλειστικό πρωτοσέλιδο του «Μ», αφού αποδείχτηκε τελικά ότι δια… περιπάτου ο Δήμαρχος Ξάνθης πέρασε με απλή πλειοψηφία τα δημοτικά τέλη, αφού δεν χρειάζονταν τελικά ενισχυμένη πλειοψηφία…
Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αυτούς που με τις συμπεριφορές τους, «εκβίαζαν» τον Δήμαρχο για να πάνε να ψηφίσουν και τελικά πιάστηκαν αδιάβαστοι μαζί με την αντιπολίτευση!
Ας πρόσεχαν διότι εμείς βλέποντας την περασμένη Δευτέρα τόσο… άνετο και χαμογελαστό τον Δήμαρχο Ξάνθης, αντιληφθήκαμε αμέσως τι συνέβαινε.
-Μανώλη περαστικά… και μην ανησυχείς. Υπάρχει και η επόμενη φορά… Ο όψιμος ο φίλος σου κ.Μούρκας να ‘ναι καλά…
Που ήδη αναγγέλλει δεξξιά κι αριστερά οτι θα είναι ο...πρώτος που θα προσχωρήσει στην...παράταξη που θα αναγγείλεις τον Γενάρη!!!
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΧΡΙΣΜΑ» 
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ;
Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη και αναφέρομαι στον οικονομολόγο –ήταν και ο άνθρωπος του Κυριακίδη στη ΣΕΠΕΚ!- και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τριανταφυλλίδη που αυτές τις μέρες εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και στον Δήμαρχο αλλά και στον κόσμο… είναι από ποιόν πήρε το χρίσμα του ..«πολιτευτή» της Ν.Δ.
-Μπορεί λοιπόν ο κύριος Αυγενάκης να μας πει ο συγκεκριμένος κύριος από ποιόν πήρε το… χρίσμα; Από τον Φανουράκη; Από τον Μέτιο; Από τον… εαυτό του; Και μέχρι πότε θα συνεχίζει να εκθέτει με τέτοιες γραφικές συμπεριφορές το κόμμα;
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
Δυστυχώς την ανοχή και υπομονή των άλλων, ο πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κυριακίδης την έχει παρεξηγήσει και την θεωρεί ως αδυναμία… Ας σταματήσουν λοιπόν και αυτός αλλά και ο Μούρκας να το παίζουν σε δυο ταμπλό, γιατί στο τέλος αυτοί θα εκτεθούνε πάλι.
Και το ωραίο της υπόθεσης; Αυτοί που ως αντιδήμαρχο Νεκροταφείων έστελναν στον Εισαγγελέα τον Αλέκο Κυριακίδη, συμπτωματικά τώρα έγιναν… φίλοι του!
Μπορεί να μας το εξηγήσει ο ίδιος πως γίνεται αυτό; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »