*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Διαψεύδει ο Λεβέντ, με τον Μπογιάρ ήρθε ο Τσέπελης...όχι με μένα!

18 Νοεμβρίου
Δεν φταίει ο Μπογιάρ! Αυτός με… ξεσήκωσε να πάω στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για συμπαράσταση στο Μετέ! Πρέπει να κοιτάξω λίγο και το… ΨΩΜΙ μου… Κι ο Χουσεΐν είναι το… «πρώτο σκαλί» να… πάρω άδεια!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…εγώ δεν αποχώρησα λόγω της ποινής οπότε δεν υπάρχει θέμα επανόδου μου αφού δεν απομακρύνθηκα ποτέ. Για επαγγελματικούς λόγους έπρεπε να μείνω έξω από τα πράγματα για λίγο διάστημα. Αναφορικά με το ηθικό όμως θέμα τώρα θα ζητήσουμε και ανάκληση της πειθαρχικής ποινής, άσχετα αν την έχω εκτίσει ήδη κι αν πέρασα τα όσα πέρασα, έστω και για να καθαρίσει το όνομά μου και να μην υπάρχει πλέον καμία σκιά.
(Ο Δημήτρης Μπένης σε δηλώσεις του στην Θράκη)
-Καλά ανακαλούνται κύριε Ξυνίδη και οι αποφάσεις του ΣτΕ;; Τόσο άσχετος είμαι τελικά; 
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2 
Αν πραγματικά θέλεις φίλτατε Μπένη να καθαρίσει το όνομά σου…
Υπάρχει η ΚΑΘΑΡΗ και ΕΝΤΙΜΗ λύση…Να συνυπογράψεις το αίτημά που έχουμε καταθέσει στους Εισαγγελείς, «ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί σου από το 2007-2014» ώστε να φανεί ξεκάθαρα αν είχες ή δεν είχες δοσοληψίες με την εργολαβική εταιρεία Νάσκου στο Δ.Σ. της οποίας ήσουν μέλος επί σειρά ετών!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Όποιος δεν συμφωνεί από την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου, να σηκώσει το χέρι…
Σεμνά &Ταπεινά
*Έλεγε ο Δημήτρης Μπένης για τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τους υπαρχηγούς του Τσέπελη και Θεολόγο Καλαϊτζή, πριν αναλάβει φυσικά ως… εμφανής επιβλέπων το έργο της πλατείας!!!
«Η αδιαφανής λειτουργία κάποιων δημοτικών επιχειρήσεων, που έχουν μετατραπεί σε εταιρίες δημοτικών συμβούλων με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Με ανθρώπους που την παρουσία της στον Δήμο την έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα και της δημότες που της αντιμετωπίζουν σαν εκλογική πελατεία, εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Αν την ίδια σπουδή που έδειξαν ορισμένοι και έγιναν ειδικοί στην παράκαμψη των νόμων και της απευθείας αναθέσεις (νέο δημαρχείο, αναπλάσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις), την έδειχναν και για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, τώρα θα είχαμε καλύτερο κυκλοφοριακό, λιγότερα σκουπίδια, φθηνότερο νερό».
-Και μετά όχι μόνο συνεννοήθηκε αλλά η εργολαβική εταιρεία Νάσκου ΑΤΕ έπαιρνε και… εργολαβικά έργα από την ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη προϋπολογισμού 900.000 ευρώ!!!
……
*Τώρα πως γίνεται ο… αδιαφανής Δήμαρχος Στυλιανίδης να πηγαίνει στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης να υπερασπιστεί τον… «διάφανο» πρώην Αντιδήμαρχό του και να καταθέτει ενώπιον των δικαστών…
-Ενώ ο κατηγορούμενος εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο του κύριο Θανάση Ξυνίδη!
-Προφανώς θα είναι κι αυτό ένα νέο δείγμα… «τσαμπουκά» των… «διάφανων» πολιτικών μας τύπου Δημήτρη Μπένη…! Λέω…
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤ ΑΛΛΑ…
Με τον Μπογιάρ κι όχι με μένα ήρθε ο Τσέπελης στη δίκη. 
Εμένα ο  Αχμέτ Μετέ είναι θείος μου…!
Διαψεύδει ο δημοτικός σύμβουλος των Κιμμερίων κ.Λεβέντ ότι πήγε μαζί με τον Τσέπελη για συμπαράσταση στο δικαστήριο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ στη Θεσσαλονίκη…
-Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο κύριος Τσέπελης ήρθε στο δικαστήριο με τον Μπογιάρ. Εμένα  ο Αχμέτ Μετέ είναι θείος μου κι είχα υποχρέωση να πάω να τον συμπαρασταθώ καν σαν συγγενής, διευκρίνισε ο κύριος Λεβέντ σε φίλο του δημοτικό σύμβουλο ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι «δεν έχει τίποτα με τον Δήμαρχο και απλά κάποιοι στα Κιμμέρια δεν μπορούν να το παίζουν αρχηγοί»…
Από την άλλη όπως μαθαίνω ωστόσο και ο δικηγόρος του κυρίου Αχμέτ Μετέ, Γιάννης Μπάρκας όταν είδε στο δικαστήριο τον Τσέπελη με τον Μπογιάρ δεν έκρυψε την έκπληξή του και τον ρώτησε…
-Κι εσύ εδώ;
-Ε αδελφούλη κι εγώ εδώ…ήταν η απάντηση του Νεοδημοκράτη κ.Τσέπελη!
(Σ.Σ. Βρε αδελφούληδες Κιατίπη και Πατεράκη, μήπως τον στείλατε εσείς τον άνθρωπο; Μήπως;)
Ερώτηση Α. Δημοσχάκη για τα φράγματα
Την ενεργοποίηση του συνόλου των φραγμάτων που υπάρχουν στον Έβρο, και τον προγραμματισμό κατασκευής δύο νέων, στο Δέρειο του δήμου Σουφλίου και τη Μάνθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης, ζητά με ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Ο βουλευτής σημειώνει ότι από τα πέντε φράγματα που υπάρχουν στον νομό, λειτουργούν μόνο τα δύο, αφού τα υπόλοιπα παραμένουν αναξιοποίητα εδώ και 12 χρόνια, από τότε που παραδόθηκαν. Καταλήγοντας, ερωτά τον αρμόδιο υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προβεί, ώστε να δοθούν σε χρήση οι συγκεκριμένες ανενεργές υποδομές και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής των δύο συμπληρωματικών, «προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση του υδάτινου πλούτου του νομού Έβρου».
Λάκης σε Δ. Μπένη: Ικανοποιημένος με το έργο που κάνει η… εταιρεία ΣΑΣ!
Ήταν 19 Μαρτίου 2009 όταν ο κ.Μπένης μαζί με τον κ.Στυλιανίδη δίνουν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μια κοινή συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας σχετικά με το έργο της ενοποίησης των πλατειών και την εξέλιξή του.
Το λόγο έλαβε αρχικά ο Δήμαρχος Ξάνθης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «...Κάποια έργα θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα σημαντικά, τα μεγάλα έργα είναι αυτό της ενοποίησης των πλατειών. Θεωρήσαμε επιβεβλημένο και θέλω να ευχαριστήσω την ανάδοχο εταιρεία την ΝΑΣΚΟΣ ΑΕ και τον εκπρόσωπο της, τον Δημήτρη τον Μπένη, που συναποφασίσαμε ώστε να σας ενημερώσουμε για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου μέχρι την ολοκλήρωση του. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι πως μέχρι στιγμής και η τεχνική υπηρεσία και εγώ, αγαπητέ Δημήτρη, είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο που κάνει η εταιρεία σας και αισιοδοξούμε πως με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ποιότητα όσον αφορά το έργο θα έχουμε την ολοκλήρωσή του...» Το λόγο έλαβε αμέσως μετά ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας δηλαδή ο κ.Μπένης ο οποίος με την σειρά του αναφέρθηκε στο έργο και υποστήριξε ότι «....η εταιρεία (που νομίμως εκπροσωπούσε τότε ο κ.Μπένης) σε συνεργασία με το δήμο ήθελε να κάνει αυτή τη συνέντευξη
(Ο Κώστας Κανάτας στο Κανάλι 6 και στην «Τόλμη» )


Γεύμα εργασίας του Προεδρείου της Σ.Κ.Α. Ξάνθης με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο-Παρών και ο Ι. Καραμανλή
 Σε γεύμα εργασίας βρέθηκαν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, το Προεδρείο της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης και ο Α/Δ της Δ.Α. Ξάνθης Α/Δ Καραμανλής Ιωάννης  με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και το Δήμο Ξάνθης. Η διοίκηση του σωματείου ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πολύτιμη συνεισφορά του στο σωματείο των αστυνομικών και στην Δ.Α.  Ξάνθης, δηλώνοτας την πεποίθησή της οτι η αψογη συνεργασία θα είναι συνεχής.
Παρόντες στο γεύμα ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος  κ. Παπαδόπουλος Κυριάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λομβαρδέας Μιχαήλ και ο Γ.Γ. του Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδης Γεώργιος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »