*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

See Through O Γιάννης Σπυριδόπουλος... "παπαράτσι" στην επίσκεψη Τσίπρα στα Πλαστικά Θράκης...

15 Νοεμβρίου
Ο τρομερός Γιάννης Σπυριδόπουλος σε ρόλο… φωτογράφου χθες στα Πλαστικά Θράκης 
κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ε, όταν σου λένε θα ‘ρθείς στο δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσεις για τα δημοτικά τέλη και σου απαντάνε…
Αν μου σβήσετε τα… πρόστιμα! Ε, βγάλτε συμπέρασμα…!
……
*Ή ο Δήμαρχος θα πρέπει να καθυποταχτεί στα «προσωπικά τους συμφέροντα», ή θα πρέπει να αντισταθεί αλλά… Τσίπρα και με δύναμη το λαό να τους ξεδοντιάσει και να πορευτεί ανάλογα!
-Εμένα με εξέλεξε ο λαός Δήμαρχο Ξάνθης και θριαμβευτικά μάλιστα, εσείς βγήκατε με το δικό μου συνδυασμό, ελάτε να με ρίξετε!!!
-Καθαρές κουβέντες!
……
*Έλα λοιπόν κύριε Κωνσταντίνε Τριανταφυλλίδη που παριστάνεις και τον… πολιτευτή και από την ώρα που δεν έχεις τσίπα να παραιτηθείς, θέλεις να «ρίξεις» τον Δήμαρχο… και τόλμησέ το!!!
……
*Και μετά έναν έναν, στο μεϊντάνι, ξεκινώντας φυσικά από τον πρώην αντιδήμαρχο Αλέκο Κυριακίδη και συνεχίζοντας με τους Λεβέντ, Μπογιάρ κλπ
……
*Αποκλειστικό. Στο 6ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης –οι δάσκαλοι πάντως περίμεναν τον Γαβρόγλου- βρέθηκε χθες ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής συνοδευόμενος από τον Μάρκου και τον Γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου.
Μπήκαν βολίδα πρωί πρωί στις 8.15 και… απήλθαν!
……
*Από τη μια βέβαια μπράβο στους Υπουργούς και Υφυπουργούς που συνόδευσαν τον Τσίπρα και ξαμολήθηκαν παράλληλα με την Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη αντί ν’ αράξουν σε μια καφετέρια ή στα Κυβερνεία…!
Να τα γράφουμε όλα…
……
*Οι 24 ώρες της ΕΡΤ3 στην Ελλάδα γυρίζουν την Ξάνθη και τονίζουν τα καλύτερα σημεία της: την παραδοσιακή και γραφική Παλιά Πόλη που γοήτευσε μέχρι και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στα γυρίσματα του Θιάσου, το Μονοπάτι της Ζωής με το μύθο του ερωτευμένου πουλιού, το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια ο… σκανταλιάρης Μάνος Χατζιδάκις αλλά και το Μικρό Παρίσι της πόλης, τις Καπναποθήκες της. Από την σημερινή αξιοποίηση του σπιτιού του Μάνου Χατζιδάκι σε τόπο τεχνών και δημιουργικής έκφρασης-ενασχόλησης μέχρι τις αίθριες μουσικές δραστηριότητες της χορωδίας, η Ξάνθη είναι μια πόλη που ανασαίνει από τους ανθρώπους της, όσοι της δίνουν υπόσταση στο σήμερα και συνυπάρχουν αρμονικά.
Στην ΕΡΤ3 αυτήν την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 14.00 το μεσημέρι.

Εισαγγελέας; Για τον συκοφάντη και υβριστή 
της Ελληνικής Δικαιοσύνης «Ψευτομουφτή» Ξάνθης;
Διαβάζω στον «Καλλισθένη» το παρακάτω σχόλιο:
«Για το επεισόδιο στη Γλαύκη κατά τη στρατιωτική κηδεία νεαρού στρατιώτη, και την ποινή -επτά μηνών με τριετή αναστολή- που επιβλήθηκε στον ψευδομουφτή της Αχμέτ Μέτε. Σημειώνω το θράσος ενός παράνομου, που έγραψε στην σελίδα του: «Αυριο στην Θεσσαλονικη θα δικαστώ για αντιποίηση αρχής. Αραγε η δικαιοσύνη θα είναι με βάση τα κριτήρια της Ευρώπης ή της Αφρικής…».
Δημιουργεί κλίμα εναντίον της Ελλάδας, με την καταδίκη του, προσβάλλοντας Θεσμούς, αλλά και τον λαό. Κι εμείς τον χαϊδεύουμε, αντί να τον ξανακαθίσουν στο σκαμνί για προσβολή της Δικαιοσύνης. Τώρα θα γυρίσει σαν ήρωας μεταξύ των άλλων τουρκοπρακτόρων, παίρνοντας τα εύσημα του Προξενείου Κομοτηνής με την απύθμενη εχθρότητα κατά της Ελλάδας»
-Δικαιοσύνη… Αφρικής η Ελλάδα, ΠΡΙΝ καν δικαστεί ο άθλιος!!! Ενώ στη γειτονική Τουρκία εν μια νυκτί σε βουτάνε για την πλάκα τους και σε κλείνουν στα…μπουντρούμια!
-Εισαγγελέας…;

Η ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ 
ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Κατόπιν, απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων νομού Ξάνθης, ενημερώνουμε ότι η ΟΕΒΕ Ξάνθης θα προχωρήσει στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ένδυσης και υπόδησης από τις 1 Δεκεμβρίου έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με μοναδικό σκοπό την διανομή των αγαθών σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας. Η ανωτέρα δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και τα Σωματεία-Μέλη της ΟΕΒΕ Ξάνθης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2541025233 ή στο e-mail: oevexan@ath.forthnet.gr
Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Μαρία Σ. Τσιακίρογλου

Στη Σταυρούπολη, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ξάνθης
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ξάνθης επεκτείνει τη δράση του με επισκέψεις Κινητής Μονάδας στη Δ.Ε. Σταυρούπολης με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών, καθώς και την υποστήριξή τους με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. Το πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.
Η Κινητή Μονάδα θα παρέχει τις υπηρεσίες της έως και δυο φορές την εβδομάδα στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρούπολης από τις 09:00 έως 14:00. Το επιστημονικό προσωπικό επισκέπτεται κυκλικά την περιοχή και απαρτίζεται από Κοινωνικό Λειτουργό, Ψυχολόγο και Νοσηλευτή.
Οι υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Κοινότητας μέσω της Κινητής Μονάδας βασίζονται σε τρεις  κεντρικούς άξονες: Υποδοχή - Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών, συνεργασία με Υπηρεσίες - Φορείς και Δομές παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας και Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.


27 εκατ. δάνειο σε επιχείρηση της Θράκης και παρατυπίες
Σειρά παρατυπιών διαπίστωσε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τη λήψη δανείου 27 εκ ευρώ από επιχείρηση της Θράκης. Την υπόθεση έχει αναλάβει εισαγγελέας.
Η αποκάλυψη γίνεται μέσω της ετήσιας έκθεσης που παρέδωσε στον πρωθυπουργό κα τον πρόεδρο της Βουλής η κα Παπασπύρου. Σύμφωνα με τον «Χρόνο», η έρευνα έγινε από τη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου (υπουργείο Οικονομικών) και αποκαλύπτει ότι υπάρχει εισαγγελική παραγγελία για παρατυπίες κατά τη διαδικασία παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου (Διεύθυνση Κίνησης Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων & Αξιών του Γ.Λ.Κ.) για λήψη δανείου από επιχείρηση της Θράκης, ύψους 27.000.000,00, μέσω της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Έγινε διαβίβαση σχετικών πορισματικών εκθέσεων στους αρμόδιους Εισαγγελείς για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες και ήδη ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Η υπόθεση αρχικά είχε τεθεί στο αρχείο από τους δικαστικούς λειτουργούς και ανασύρθηκε μετά από αίτημα του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού.
17 ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΘ
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έχουν σχεδιαστεί 17 Τοπικές Μονάδες Υγείας, και ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία σε 5 από αυτές: 2 στην Κομοτηνή και από 1 σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Καβάλα.
Είπε ακόμη ότι στην Περιφέρεια υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χρηματοδότησης, που αφορά τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων.
Σημείωσε ότι είναι εμβληματική παρέμβαση αναβάθμισης του ΕΣΥ στην Περιφέρεια της ΑΜΘ είναι η χρηματοδότηση, μέσω δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, της ανέγερσης νέου σύγχρονου νοσοκομείου στην Κομοτηνή.
Αστυνομικός σκύλος εντόπισε στο σπίτι 31χρονου 
στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Συνελήφθη την Δευτέρα (13-11-2017) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών.   
Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 31χρονου, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν:
-3.498 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 
-6,3 γραμμάρια κοκαΐνης
-22 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό
-μικροποσότητα MDMA
-1 ναρκωτικό δισκίο
-2 τρίφτες
-3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
-1 συσκευή γεμίσματος τσιγάρων
-το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ
-1 κινητό τηλέφωνο
Επιπλέον, κατασχέθηκαν από την κατοχή του δράστη ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, καθώς επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »