*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Τόρης Παπαδήμας μετον Μάρκο Σεφερλή...

15 Νοεμβρίου
*Αποκάλυψη!!!
-Όχι μόνο βρήκε εισιτήρια για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Άλλος για SURVIVOR» την περασμένη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, αλλά τον συνάντησε μάλιστα και σε γνωστό cafe-bar της πόλης μας και φωτογραφήθηκε μαζί του!
-Ο λόγος φυσικά για τον γνωστό DJ Τόρη Παπαδήμα ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα έψαχνε μανιωδώς να βρεί το «μαγικό χαρτάκι» για να δεί από κοντά το ίνδαλμά του στην ξεκαρδιστική επιθεώρηση!
-Και τελικά είδε και την επιθεώρηση αλλά ήπιε και ένα ποτό μαζί του!
-Άπαιχτος ο Τόρης!!!
……
*Γρίφος παραμένει το αν θα συνεχιστούν κάθε Τετάρτη οι βραδιές καραόκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ οι οποίες ξεκίνησαν από τα μέσα του Οκτώβρη στο Ελληνάδικο, αρχές Νοέμβρη αντικαταστάθηκαν προσωρινά από «λαϊκο-ρεμπέτικες» βραδιές και ξανα-συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα ως… σπόντα!
-Τελικά Τάκη Αλεξούδα θα έχει σήμερα βραδιά καραόκε το ΚΥΤΤΑΡΟ ή ετοιμάζεις κάποια μεγάλη έκπληξη;;;
-Διότι όπως είδα χθες στο Facebook μόνο την έναρξη από τις 21:30 διαφήμιζες και όλοι οι φίλοι του Ελληνάδικου με ρωτούσαν!
……
*Συνεχίζονται κάθε Παρασκευή βράδυ οι Live βραδιές στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», στον πεζόδρομο της Εθνικής τράπεζας (Γ. Σταύρου 18), με τους «Ναδίρ» οι οποίοι είναι: Κιθάρα - Τραγούδι: Στέλιος Κολοβός, Μπουζούκι: Νίκος Νικολαίδης και Πλήκτρα: Δημήτρης Δημητρίου!
-Δείτε πως διασκέδασε ο κόσμος την περασμένη Παρασκευή και σπεύστε να κλείσετε τραπέζι από σήμερα κιόλας στο Τηλέφωνο: 2541073606 για να προλάβετε!!!
……
*Κι εκεί που είχε εξαφανιστεί από… προσώπου γης… το έκανε το μεγάλο μπαμ ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης!
-Ο Άκης αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:10 θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «προς τη μεριά του ανέμου» του Γιάννη Σκερλίδη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας όπου θα δώσει συνέντευξη και θα μιλήσει για την πορεία στο τραγούδι!
-Μάλιστα ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ δημοσίευσε στο Facebook και ένα αφιέρωμα για τον Άκη με ένα σύντομο βιογραφικό του.
-Η επιλογή της ΕΡΤ Ορεστιάδας για να δώσει συνέντευξη δεν ήταν τυχαία από τον Ξανθιώτη τραγουδιστή αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει πολλές Live εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές οι οποίοι θα περιμένουν με αγωνία να τον ακούσουν!
……
*Αυτός όμως που συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ξάνθης είναι ο άλλος Ξανθιώτης τραγουδιστής και… showman Νίκος Στογιαννίδης!
-Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Νικόλας απουσιάζει από Live εμφανίσεις αυτό το διάστημα διότι γράφει τα νέα του τραγούδια!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το υπέροχο Nostos bar στην Παλιά Ξάνθη το οποίο θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 19:30 το «2ο OPEN MIC Ξάνθης - Βραδιά Stand Up Comedy ανοιχτού μικροφώνου» με 12 νέους και παλιότερους κωμικούς από την Β. Ελλάδα και μια εκπληκτική παρουσιάστρια σε μια βραδιά Stand-up comedy.
Η ευκαιρία να δείτε τόσους διαφορετικούς κωμικούς σε ένα 5λεπτο τον καθένα υπό την έμπειρη καθοδήγηση της Ήρας Κατσούδα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε!
Στις βραδιές οpen mic συμμετέχουν νέοι και έμπειροι κωμικοί που δοκιμάζουν το καινούργιο τους υλικό αλλά δίνεται και η ευκαιρία σε όσους θέλουν να κάνουν stand-up για πρώτη φορά.
Για την συμμετοχή κωμικών στο open mic είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον υπεύθυνο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο 6982878777.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »