*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΝ...ΔΗΜΑΡΧΟ!

15 Νοεμβρίου

Ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος έκανε για μια ακόμη φορά την αντιπολίτευση να «παραμιλάει», αφού στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, άφησε ευθέως αιχμές κατά των μελών της,  αποκαλύπτοντας ότι, δεν την ενδιαφέρουν τόσο τα τέλη, αλλά πως θα ρίξει τον… Δήμαρχο!
Φυσικά δεν έχει καθόλου άδικο ο Κολλάρος με τις αλήθειας που λέει, αφού τώρα τον «έπιασε» πόνος για μείωση των δημοτικών τελών τον Φανουράκη!
Όταν ήταν αντιδήμαρχος του Στυλιανίδη, ψήφιζε ακόμη και… αυξήσεις στα δημοτικά τέλη!
Δηλαδή φίλτατε Μανώλη τώρα υποφέρει ο κόσμος;
-Το 2012 και το 2013 που μαζί με τον Κυριακίδη, τον Τσέπελη και τον Μούρκα τα ψηφίζατε όλα στο δημοτικό συμβούλιο και με το… χαμόγελο στα χείλη μάλιστα, μούγκα στη στρούγκα σε όλα!
ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΙΣ «ΠΙΕΣΕΙΣ» 
ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΑ…
Εμείς θα πούμε μπράβο στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που δεν ενδίδει στις πιέσεις του «δίδυμου» Αλέκου Κυριακίδη και Χρήστου Μούρκα…
Ξέρουμε για ποιο λόγο έχουν σηκώσει «αντάρτικο» και οι δυο και μπράβο στο Δήμαρχο που αντί να «παζαρεύει» μαζί τους, κρατάει σταθερή και ξεκάθαρη θέση…
Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος…
(σ.σ. Που καταντήσαμε λοχία… Να κάνουν κοινή επιστολή Κυριακίδης και Μούρκας και να ζητάνε από τον Δήμαρχο… συναίνεση με την αντιπολίτευση του… Φανουράκη…! Καλά ξέχασε ο Μούρκας ότι επί Στυλιανίδη πρώτος αυτός καταψήφιζε το Κυβερνείο;).
ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ 
ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Αίσθηση στην τοπική κοινωνία από την… selfie του δημοτικού συμβούλου κ.Λεβέντ στη δίκη του «Ψευτομουφτήυ» Ξάνθης κ. Μετέ, αφού όλοι μέχρι σήμερα τον θεωρούσαν καλό παιδί, μετριοπαθή άνθρωπο κλπ.
Κι έρχεται τώρα και αποδεικνύεται ότι τελικά ο συγκεκριμένος κύριος, ποιος ξέρει τι «ανθελληνικά» αισθήματα «έκρυβε» και «κρύβει» μέχρι σήμερα μέσα του…
Βέβαια εμείς με τον Λεβέντ και τις μπίζνες του θα ασχοληθούν και στο μέλλον, ωστόσο ξάφνιασε τους πάντες η προκλητική εμφάνισή του στο πλευρό του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!
Όπως εντύπωση έκανε ότι την φωτογραφία του, αυτός ο ίδιος την δημοσιοποίησε στο fb!

Προφανώς για να μας πείσει ότι είναι… αλλού! Του προξενείου δηλαδή κι αυτός!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »