*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

See Through Η...DREAM TEAM του Λεύκιππου Ξάνθης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ματθαίο Σαββίδη

09 Σεπτεμβρίου
HDream Team του Λεύκιππου Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης γλέντησε… 
Κρητικά, στο στέκι της Κρητικής Αδελφότητας  Ξάνθης.
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

«Χαμός από κόσμο στην ΔΕΥΑΞ μεγάλη ταλαιπωρία ένας μόνο ταμίας εσείς από τα κεντρικά δεν σέβεστε τον συνάδελφο σας να στείλετε και άλλον υπάλληλο;», αναφέρει δημότισσα στο «Στραβά κι ανάποδα» του fb οπότε απευθύνομαι στον Πρόεδρο της εταιρείας Μαρίνο Σδρέβανο για να τον ρωτήσω με το χέρι στη καρδιά…
-Εσύ Πρόεδρε θα καθόσουν 3-4 ώρες στην ουρά για να πληρώσεις τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΞ;
……
*Βέβαια αυτό με τις ουρές έχει παραγίνει ακόμη πιο με τις Τράπεζες! Ειδικά όταν είναι να πληρωθούν οι συντάξεις οι ουρές φτάνουν έξω από την Τράπεζα…χώρια που στην Εθνική για παράδειγμα την τελευταία φορά που πήγα από τα 6-7 ταμεία λειτουργούσαν μόνο τα τρία.
……
*Με απλά λόγια, είναι δυνατόν να πηγαίνει κανείς για να εξυπηρετηθεί στην Τράπεζα Πειραιώς ή στην Εθνική Τράπεζα και να χάνει πολλές φορές και…δύο μέρες; Τι κάνουν οι διευθυντές και υποδιευθυντές των υποκαταστημάτων; Και κυρίως τι κάνουν οι ΙΔΙΕΣ οι Τράπεζες!!!
……
*Το ‘χω γράψει κι άλλη φορά ότι το χειρότερο πράγμα είναι οι «υποκριτές» και το επαναλαμβάνω…
-Αυτοί δηλαδή που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει φυσικά είναι να κάνουν τη δουλειά τους...!
*Είναι δυνατόν για παράδειγμα οι Μελισσόπουλοι και οι Φανουράκηδες να θέλουν από τη μια στήριξη από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κι από την άλλη να «φλερτάρουν» και να «παίζουν» και με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία;
……
*Και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ στηρίζει… Λεύκιππο; Πάντως σύσσωμη η ομάδα με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ματθαίο Σαββίδη, τον δικηγόρο Θωμά Ξανθόπουλο, τον Πασχάλη Λύρατζη κ.ά.
Στο ίδιο τραπέζι είδα επίσης και τον Θανάση Πανδρακλάκη και την Κατερίνα Μαυρομάτη.
Σύντεκνοι… άπαντες δηλαδή;!
……
*Μεγάλη ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όταν εργαζόμενοι των νοσοκομείων επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτήριο όπου στεγάζεται.
Συγκεκριμένα ζήτησαν να συναντηθούν με την κα. Κατερίνα Νοτοπούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού κάτι που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα να εισβάλουν στο χώρο.
Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Άμεσα επενέβησαν οι δυνάμεις τον ΜΑΤ, ενώ από την ένταση που επικράτησε μια γυναίκα λιποθύμησε.

Με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου 
ο Θωμάς Μίχογλου; Κοινή εμφάνιση στο πανηγύρι του Αβάτου
Συνοδεύοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζείμπέκ και τον γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, στο πανηγύρι του Αβάτου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Μίχογλου.
Μάλιστα κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, ενώ απέφυγε ακόμη και να χαιρετήσει τον δημοτικό σύμβουλο Τοπείρου και Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Κιατίπη αλλά και τον γραμματέα της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη που κάθονταν σε άλλο τραπέζι, κρατώντας αποστάσεις μαζί τους.
Όλα αυτά φυσικά ενίσχυσαν τις φήμες που φέρνουν τον Θωμά Μίχογλου να κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου στις επόμενες δημοτικές εκλογές με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Φήμες που δεν διέψευσε μέχρι σήμερα ούτε ο ίδιος, ούτε όμως και το στενό του φιλικό περιβάλλον… (Στέλιος Μωραϊτης, Ελένη Πολυχρονιάδου κλπ).
Πάντως το πανηγύρι στο Άβατο σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής: Πολιτιστικός Σύλλογος Θαμυρις- Χορευτικό Τμήμα, Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, Πολιτιστική Στέγη Ερασμίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοχωρίου Καβάλας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού και Θρακική Εστία Δράμας

Υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς 
ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη στήριξη και του Ανέστη Αντωνιάδη!
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, χθες το πρωί με γραπτή του δήλωση στην οποία μεταξύ των άλλων, τονίζει τα παρακάτω.
«Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται αξιοπρέπεια και ευημερία. Κυρίως όμως χρειάζεται να θυμηθεί ότι το όνειρο μπορεί να σβήσει από τον ορίζοντα μας, την παρακμή και τη μιζέρια».
Σημειώνω ότι εκ των φανατικών υποστηριχτών του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης…
Τουλάχιστον αυτό λένε αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» και διάψευση δεν δέχομαι…
Π.Μ.

ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ: Δυνατότητα της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών
Από την ΔΕΥΑ Αβδήρων πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΑ ότι βάσει του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017, υπάρχει η δυνατότητα της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς την επιχείρηση με απαλλαγή των προσαυξήσεων σε ποσοστό που εξαρτάται από τον αριθμό των δόσεων που θα επιλέξουν. Συγκεκριμένα:
-Με εφάπαξ καταβολή απαλλαγή προσαυξήσεων 100%.
-Με ρύθμιση σε 2 έως 24 δόσεις απαλλαγή προσαυξήσεων 80%.
-Με ρύθμιση σε 25 έως 48 δόσεις απαλλαγή προσαυξήσεων 70%.
-Με ρύθμιση σε 49 έως 72 δόσεις απαλλαγή προσαυξήσεων 60%.
-Με ρύθμιση σε 73 έως 100 δόσεις απαλλαγή προσαυξήσεων 50%.
Οι δόσεις είναι ισόποσες, καταβάλλονται μηνιαίως και το ελάχιστο ποσό της δόσης είναι τα 20 ευρώ.
Οι αιτήσεις των οφειλετών για υπαγωγή στη ρύθμιση θα γίνονται δεκτές έως τις 30/11/2017.
ΔΕΥΑ Αβδήρων

Ευχές για καλή και παραγωγική σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Ξάνθης
Με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Η παιδεία, θεμέλιο για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου, αποτελεί διαχρονικά τη σημαντικότερη επένδυση κάθε νέου ανθρώπου, γιατί δίνει την ευκαιρία να αναδειχτούν οι δυνατότητες του και να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα του.
Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή μόρφωση.
Το σχολείο βοηθάει τους μαθητές να προωθήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ενεργοποιήσουν την φαντασία τους και τη σκέψη τους με απώτερο σκοπό την απόκτηση περισσότερης γνώσης.
Καλή και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.
Δύο μεγάλες εταιρείες από την Θράκη συναντήθηκαν
με τον Εμανουέλ Μακρόν-Η μια τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ
Όπως είναι γνωστό, με μεγάλο επιτελείο έφθασε στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Κι αυτό γιατί πέρα  από την πολιτική ατζέντα ο αρχηγός του γαλλικού κράτους έχει να πραγματοποιήσει και πολλές συναντήσεις οικονομικής και επιχειρηματικής φύσης με ιδιώτες και φορείς από την χώρα μας. Μέσα στην ατζέντα λοιπόν των επιχειρήσεων της Ελλάδας που συμμετείχαν  σε συναντήσεις με τον Γάλλο πρόεδρο βρίσκονται και τα ονόματα δύο πολύ μεγάλων επιχειρήσεων από την Θράκη.
Ο λόγος για τον Όμιλο Πλαστικών Θράκης από την Ξάνθη, μία ελληνική πολυεθνική με επιχειρηματική παρουσία σε 4 ηπείρους και την Πρίσμα Ηλεκτρονική από την Αλεξανδρούπολη, μία εταιρεία πληροφορικής και καινοτομίας με τεράστια διεθνή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.
Σημειώνω ότι ο κατάλογος των επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε συναντήσεις με τον Εμανουέλ Μακρόν και το επιτελείο του, περιλάμβανε 50 μεγάλες ελληνικές εταιρείες αλλά και ΔΕΚΟ από τον τομέα της παραγωγής, των υπηρεσιών, των τραπεζικών υπηρεσιών αλλά και των φαρμάκων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »