*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Σεπτεμβρίου

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Επιτέλους, ας σοβαρευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ αναφέρθηκα στην Σιδηροδρομική Εγνατία κι αυτοί μας μιλάνε για τρένα Playmobil.

09 Σεπτεμβρίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης απάντησε με λιτή δήλωσή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το «τρένο (που) θα σφυρίξει τρεις φορές», αναφέροντας στο "Μ" τα παρακάτω:
«Είναι πράγματι απύθμενο το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ, έργα που ξεκίνησαν από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις να τα εμφανίζει ως δικά του, να καπηλεύονται τα πάντα και να μιλάνε για μιζέρια, αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην ακραία φτώχια, επαίτη ψιχίων και κοινωφελών προγραμμάτων. Οι κομπορρήμονες Καρανίκες,  αυτοί που εκπροσωπούν πλέον μόνο μονοψήφια νούμερα μετατρέποντας την ελληνική κοινωνία σε οπερέτα και επιθεώρηση, ας σταματήσουν τα νούμερα και τις φαρσοκωμωδίες με φιέστες χωρίς αντίκρισμα. Ας σοβαρευτούν επιτέλους. Πλάκες με την Ελληνική κοινωνία και τον Ελληνικό λαό δεν θα κάνουνε, οδηγώντας τον τόπο στο γκρεμό.  Εγώ αναφέρθηκα στην Σιδηροδρομική Εγνατία και την αδιαφορία τους για τη περιοχή Μας κι αυτοί μας μιλάνε για τρένα Playmobil. Τα παιδία παίζει».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »