*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Απίστευτο! Ο Μ. Αμοιρίδης δια χειρός… Οντέρ, καταγγέλλει τον...Ζαγναφέρη γιατί «σιωπά» για την… διαγραφή του από τον Μέτιο!

20 Σεπτεμβρίου
*Κύριε Οντέρ, ασχολήσου με τα καμώματα του δικούς σου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κι άσε τις εξυπνάδες με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μην «τολμώντας» να χτυπήσει και να ‘ρθεί σε ευθεία ρήξη με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο που τον «διέγραψε» γιατί θεωρούσε ότι από πίσω τον «υπέσκαπτε», ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης δια χειρός Οντέρ, κατήγγειλε τον… Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη γιατί… «σιωπά» στην… διαγραφή του!!!
Είναι πράγματι απίστευτου κάλλους η επερώτηση του ανεξάρτητου πλέον Περιφερειακού συμβούλου Μουμίν Οντέρ, ο οποίος αντί να ασχοληθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη που ζήτησε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας 150.40 ευρώ για να πάει να χειροκροτήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τάβαλε με τον… Ζαγναφέρη!
Κι εμείς του απαντάμε του κυρίου Οντέρ, ασχολείσαι με το Αντιπεριφέρεια Ροδόπης και τον Ίασμο δεν έχεις καμιά δουλειά να ασχολείσαι εσύ με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και τον Ζαγναφέρη!
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜ-Θ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ
Με μια πρωτόγνωρη στα περιφερειακά χρονικά, χωρίς να υπάρχουν για τις εκλογές του 2019 συγκεκριμένες υποψηφιότητες, εκδίδεται μια ανακοίνωση από τον μεταβατικό περιφερειάρχη, ότι έθεσε εκτός συνδυασμού τον κο Αμοιρίδη.
Από ποιόν νόμο, ποιά διάταξη και με ποια διαδικασία προβλέπεται η τέτοιου είδους διαγραφή;
Όταν ο περιφερειάρχης έχει διαφωνία με έναν περιφερειακό σύμβουλο και επιθυμεί να τον διαγράψει από την παράταξή του, υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που προβλέπονται από τον Καλλικράτη. Σύμφωνα με τη νόμιμη οδό, με πλειοψηφία των  2/3  μπορούσε να διαγραφεί κάποιος σύμβουλος βάσει του άρθρου 168 & 9 του Ν.3852/2010.
Γιατί δεν ακολούθησε ο κος Μέτιος αυτή τη διαδικασία; Μήπως φοβήθηκε ότι δεν θα είχε την απαιτούμενη πλειοψηφία ;
Ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κατά την δική μου αποχώρηση και για έναν σύμβουλο άλλου Νομού ήτοι Νομού Ροδόπης είχε άποψη και ήτανε λαλίστατος και τώρα με την διαγραφή του Αμοιρίδη γιατί σιωπά ;
Μήπως δεν ζητήθηκε η γνώμη του, μήπως δεν μετράει ο λόγος του ή δεν έχει άποψη για την διαγραφή Αμοιρίδη, αφού έχει άποψη επί πάντων θεμάτων ; Τι έχει να καταθέσει για την εν λόγω διαγραφή ;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΜ-Θ
ΜΟΥΜΙΝ ΟΝΤΕΡ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
1. Κι εσύ ποιος είσαι κύριε Μουμίν Οντέρ και με ποια αρμοδιότητα έχεις το θράσος και επιχειρείς να κάνεις μαθήματα και να ρωτάς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρη πράγματα που μπορεί αν θέλει να ρωτήσει. ο ίδιος ο Μιχάλης Αμοιρίδης; Εκτός αν σε έβαλε αυτός, επειδή δεν τολμάει να τα βάλει ευθέως με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη..
2. Μήπως με την στάση σου αυτή κ.Οντέρ, υπερβαίνεις και τις αρμοδιότητές σου αλλά και το ανύπαρκτο πολιτικό σου ύψος;
3. Οταν θα μιλάς ειδικά για τον Κώστα Ζαγναφέρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης που τον τιμάει το ότι μετά τις εσωπαραταξιακές εκλογές στηρίζει τον Περιφερειάρχη που εκλέχθηκε, θα «πλένεις» το στόμα σου και θα είσαι προσεχτικός κ.Οντέρ…
-Γιατί όλοι οι αντιπεριφερειάρχες δεν είναι ίδιοι…
Π. Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »